Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls nemusí mít GfWL, nic není rozhodnuto
18.4.2012 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Tahle hra není o tom, jestli je dost dobrá pro vás, ale jestli vy jste dost dobrý pro ní! DS i DS jsou hry, které bez ohledu na platformu patří k absolutní špičce. Pokud se port povede, dostane se na PC něco co tu hodně dlouho nebylo a jen tak se na to nezapomene. Ovšem prodeje nečekám moc velké, protože jestli nějaké hry zaslouží nálepku "jen pro HC" tak je to DS a DS.
-
dohral jsem to na xbox360, ale 100% poridim i na PC a projdu to fofrem znova.
-
Porty 1:1 byly většinou pr*ser (MGS2, Onimusha, atd.), takže doufám, že se proberou a zrušej to vynucený 30 FPS, malý rozlišení a GFWL, rád bych si to zahrál :) Gamepad a slabá grafická stránka hry mi nevadí.
-
A už se to tady zase rozjelo. Skoro mi příjde, že PCčkáři ani nepočítali, že někdo jejich petici vyslechne a teď se zalekli, že by si hru snad měli koupit, když o ní tak žebrali. Proto přicházeji s nejdivnějšími výmluvami, proč Dark Souls ukradnou, stejně jak je tomu jejich zvykem i u ostatních her.
-
-
1. Stahnuti neni kradez
2. O nic jsem nezebral
3. Nic stahovat nebudu
4. Mas ho malyho -
DRM
30 fps
720p
ca 60 FOV
gamepad (minimální podpora k+m)
žádná nová nastavení grafiky
žádné mody
To nevypadá jen jako výmluvy. I kdyby nakonec všechno nedopadlo tak černě, tak byť jen jedna z prvních dvou možností (DRM, 30 fps) by mě hypoteticky odradila od koupě. -
-
Někde sem četl vyjádření jednoho z tvůrců, už nevím, kde to bylo a ten popřel informace o 720p a 30fps, takže bych zatím zůstal v klidu.
-
Tak ako si to napísal to znie celkom strašidelne. *2*
-
Dělá něco z toho, co si vypsal z dobrý hry špatnou?
-
-
Stručně ano. Kombinace 30 fps a 60 fov mi na vzdálenost oči - PC panel spolehlivě promění každou dobrou hru v čiré utrpení.
-
Jo, z 30 fps me boli oci. *1*
-
-
Ono si málokto uvedomuje, že 30 fps je len o 5 snímkov viac ako je dolná hranica pre súvislé vnímanie pohybu.
-
-
-
-
Ale prosim ta. Po prve je som o tuto hru nezebracil, hoc sa mi pacila ked som ju videl na videach. Ale nechapem co sa tu vyhovaras na piratstvo. Ak je hra dobra tak ju kupim. Mam plne policky hier. Samozrejme nekupujem braky. A nekupujem hry kde takzvany "port" je robeny amaterskym sposobom. Som ochotny prezriet par nedorobenych veci. Ale ked uz mne ako PCckarovi veduci tymu odporuca pouzivat xbox ovladac lebo nechcu prilis menit ovladanie tak sa len pousmejem. Ja xbox ovladac nemam a ani mat nebudem. Ak by som chcel tak kupim xbox! Ja mam mysku a keyboard. Plus 24" monitor na ktorom 720p bude vyzerat otrasne aj ked budem sediet 5 metrov od neho.
Rad si to zahram ak to bude stat zato. Ja len ze nemienim bojovat z nedorobenym ovladanim pocas celej hry alebo z lockom na 30fps. Ja by som bol rad keby "portovaci" dosiahli tu istu uroven kvality kde si ja hrac uzijem hru rovnako ako ty co to hrali na xboxe/ps3 bez pouzivania ovladaca.
Ziadam toho az privela?? -
-
...no ja neviem, mam 27" monitor, knemu pripojene PC a Xbox a tie boxove hry mi nanom nejak hnusne nepripadaju...tak neviem, preco by PC verzia mala vyzerat otrasne na 24"...a nesedim od neho 5 metrov, to by som musel preburat stenu do druhej izby...
-
-
-
Imho by konzolove hry mely zustat na konzolich a pc hry na pc. Multiplatformy jsou nutne plne kompromisu a likviduji diverzitu herniho ekosystemu, coz mimo jine ma negativni vliv na vyvoj her. Bohuzel ekonomicka stranka veci u velkotitulu je asi neuprosna a s novou generaci konzoli bude hur.
Dark Souls je tak dobrej prave proto, ze je skvele designovanej ciste a nekompromisne na konzole. Kdo si ho chce zahrat na pc, necht si ho pripoji k televizi, koupá gamepad a uzije si kvalitni konzolovou hru. Znasilnovanim na klavesnici se akorat zmrvi. A kdo ve hrach hleda na misto excelentni hratelnosti hleda excelentni technicky vyspelou grafiku, necht jde o dum dal. Dark Souls ma z vytvarneho hlediska skvelou grafiku ktera prinssi skvelou atmosferu, ale designovanou pro televizi. Hrat tuto hru na klavesnici u monitoru je ciry nesmysl, zkrz blbe ovladani si pokazite skvelou hratelnost a jeste se na to bude blbe koukat. -
-
No nevim, Mass Effect 1 ma na PC skvely port. Resident Evil 5 na PC se mi take libil. Navic to, ze tobe dela problem pouzivat vic jak 4 tlacitka je opravdu jen tvuj problem.
-
-
Jj potvrzuji,... tlačítka hehe
Za dobu co hraji PC hry jsem používal i třeba 18-22 tlačítek + myšidlo naráz a to čistě pro gameplay (tzn. nepočítám menu, inventař, apod.)
Takže, pokud půjdou alespoň přenastavit defaultní tlačítka, tak si myslím, že nebude problém.
-
-
v soucasnej dobe na konzolich neni hra, ktera by se na pc hodila lepe. Pokud se dali bezproblemove ovladat souboje ve Witcher 2, ktere jsou tem z DS hodne podobne, nevidim duvod proc by se to melo ovladat spatne mysi a klavesnici (teda krome lajdactvi pri portaci).
-
-
Precti si treba tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/zaklinac-2-vrahove-kralu-recenze-x360-verze-59145
-
Zaklinac se inspiroval ovladanim demon's souls, to je pravda, ale v plne siri je nepostihuje. A i tak se ozyvaji hlasy, ze je lepsi ho hrat na gamepadu, coz je na byvale pc exkluzivite v podstate kacirstvi.
-
-
Vacsiu blbost som uz davno necital :D Tie tvoje keci o tom jak je DS stavany na konzole su totalne mimo. Mam v dark souls nahrane neskutocne vela casu a nevidim na nom nic, preco by sa to na pc malo hrat horsie oproti konzolovej verzii. Ovladanie aj ked dobre prisposobene na gamepad nie je nic co by nezvladla kombinacia k+m. A ta tvoja graficka dizajnovana na tv je tiez totalny bullshit :D
-
-
Pokud to budes na pc hrat s gamepadem na televizi, tak se to hur hrat nebude, ale pc hraci takovou hratelnost masove neprijmou, tudiz pro ne to bude horsi. Ovladani na k+m bude stat za houby, pre ti si jejich doporuceni. Nejen o ovladani, ale cely design hry je vyladeny na gamepady. A co se tyce grafiky, zaposlou hej si do stiznosti pc hracu na grafiku teto hry. A pritom neni horsi nez ta chvalena na konzolich. Pro monitory na koukani z blizka neni dostacujici.
-
-
-
"Dostanete tak unikátní kousek, jaký tu díky specifickým prvkům ještě nebyl, vyvrátíte stereotyp o tom, že PC hráči raději stahují, než aby platili a odměníte se tak společnosti, která vyslechla přání fanoušků a přinesla jim to, oč žádali. "
zdá sa, že nabudúce bude treba žiadať formou A4 plnej samozrejmých vecí ako slušná podpora klávesnice a myši, optimalizácie a slušných textúr.
http://www.vg247.com/2012/04/17/die-another-day-going-masochist-with-dark-souls-on-pc/
http://www.pcgamer.com/2012/04/17/dark-souls-pc-screenshots-show-giant-dragon-giant-hand-giant-giant/ - doporučujem zväčšiť obrázky. hra vyzerá akoby to bol iphone port. -
-
přestaňte si všichni už sakra vymýšlet... tak to nebudou grafické orgie a budete muset používat gamepad no... co je to v porovnání s rychlým portem tak fantastické hry? jak já se na to těším... jenom bych nerad přišel o ty online vymoženosti, takže snad bude použita co nejlepší online služba, která to všechno utáhne.
-
-
Nejde ani o tie graficke orgie, ale ked tie zabery boli z PC verze tak zbohom. Vsak stary KOTOR je oproti tomu Next-gen. A to sa uz pise rok 2012.
Prepacte mi ak nejdem hned bozkavat r*t vyvojarom len preto lebo sa rozhodli o zrejme slabsi port. To by mali oni skor bozkavat zadok zakaznikovi a pridavat co najviac bonusov a vylepseni. Nie? Kde to sme? Nebudte jak hlupe neme ovce! -
-
Vsak dostanes novy lokace a co bys chtel? Dark Souls ani na xboxu neni nejaka graficka revoluce a kdyz jsem hru zacinal, tak mi ta grafika prisla spis dost spatna. Tahle hra ani pri vydani nebyla grafickej skvost ... sila DS je v tom, jak jsou ty urovne postaveny a propojeny navzajem, v bojovym systemu a atmosfere ...
-
-
Jaký online vymoženosti prosím? Achievementy? Ou yeeeeah bez toho se neobejdem :D
Co dál?
Edit: Ok omlouvám se, je tam i mulťák prej. Nicméně ten neřeší moc GfWL. -
-
Proč komentuješ něco, o čem nic nevíš? Sledování smrti jiných hráčů, jejich napadání při tom, jak procházejí hrou... + PvP arény
-
-
+ jolly cooperation of Sunbros.
A kooperace obecně.
-
-
Tam mozes napadat inych hracov a sledovat kratke ukazky ako chcipli :)
-
-
Reakce na lugal:
Sorry ale to je argumentace za všechny prachy... To nepřipouštíš možnost, že i když v některých hrách něco podobného (a ani ne všechno najednou) už bylo, tak to, jak tyto prvky do Dark Souls zapadají, může být unikátní a perfektně fungující? Lidé, kteří tu hru hráli ti řeknou, že v té hře je to skvěle zpracované a ty máš hned jasno, že je to kravina na základě nějakých tvých představ o pseudo mmo a že v HoMaM něco nefungovalo. Navíc to moc redukuješ na holá technická fakta (ha! takže je to vlastně obyčejný xyz!), podle té logiky pak žádná hra v tom nemůže být nevšední, protože u každé bystře odhalíš, že se jedna o normální posílání IP paketů. -
Reakce na Lugal:
1) Svět DS je hodně nebezpečnej a nepředvídatelnej a tím, že tě kdykoli (pokud jseš v lidský formě) může někdo napadnout, se napětí při procházení lokacemi ještě stupňuje. Člověk se pak bojí každýho stínu :).
2) Některý bossové jsou hodně těžký a pokud se s nějakým nechceš dlouho párat, můžeš si přivolat někoho na pomoc, což je skvělej způsob jak se vyhnout frustraci a navíc je to zábava.
3) Ta hra nabízí minimální nápovědu, jsou tam mraky nástrah, skrytých chodeb a je strašně jednoduchý zemřít, když si nedáš pozor. Tím pádem je hráč rád za každou radu a k tomu slouží zprávy od hráčů a krvavý skvrny.
Když skvrnu aktivuješ přehraje se ti ukázka smrti jinýho hráče, kterej poblíž zemřel. Tím pádem máš nápovědu, že se blížíš k nebezpečí a odkud přibližně jde.
Zprávy jsou skvělej systém. Hráči si můžou radit co je za dalším rohem, jaký slabiny má něpřítel, napoví kde je schovaná past, nebo tajná chodba. Může tě ale i zahnat do záhuby, takže je na tobě čemu budeš věřit a díky tomu má hra dost zvláštní kouzlo. Zprávy můžeš taky ohodnotit a když ti dá někdo + tak máš z toho taky prospěch.
No a to že kolem tebe občas proběhne duch jinýho hráče je taková maličkost, ale dává to zvláštní pocit že v tom světě nejsi sám. DS je celkově hodně odlišná hra a ty online funkce ten dojem ještě posilujou. -
-
Fakt netúžim po ničom inom ako o pseodosocializačnom systéme na posielanie odkazov v rpgčku... Hlavne nie na posielanie rád a oznamovanie čo ma čaká za rohom. To si už môžem rovno veselo zaspoilerovať nejakým návodom. Inak bolo to aj v heroes 6 s tým ich konfuxom, je to nezmyselná blbosť a celý tento "halfassed mmo" prístup je mi neskutočne nesympatický.
No a čo čakať od konzolistu. Samozrejme, že mu 30fps a 720p nemôže vadiť, veď keby mu to prekážalo, tak nemá čo hrať. Ale veď sa posadíme 5 metrov od telky a ono si ten rozdiel snáď nikto nevšimne, však. Čo na tom, že sme v roku 2012 a ono to vyzerá 2x horšie ako crysis z roku 2007. *15* -
Pokládání zpráv na zem, nebo ukázky smrti ostatních hráčů je podle tebe taky naprosto běžná featura?
Sorry, ale trhat hru za to, že možná poběží v 30fps je ubohost a ne argument. -
Ako riešený multiplayer? Kde je tam rozdiel? Coop je rovnaký (player sa joine do hry po invite), pvp je rovnaké (gank či consensual). Jediný rozdiel je, že namiesto nastavenia mp v menu je to ingame.
Jednoducho ti naservírovali marketing a ty si im to zožral aj s navijakom. A to je to vidno aj na ďalších tvojich postoch. Mickey mutant jasne a presne napíše zoznam vecí, ktoré by sami o sebe degradovali prakticky akúkoľvek hru, a ty ako ignorant napíšeš, že kde je problém. -
Lugal:
Nevim jak ty, ale já osobně nevim o jediný hře (kromě Demons Souls), která má takhle udělanej multiplayer, takže rozhodně není NORMÁLNÍ.
Jestli o takových hrách víš, klidně je vypiš. Rád se poučim.
A to jestli takovej multiplayer potřebuješ, můžeš posoudit až když si to zahraješ.
Tvůj argument působí, jak kdybys v životě nehrál jediný FPSko a tvrdil že zaměřovací kříž je k ničemu. -
Takže si fakticky potvrdil to, čo som povedal ja. Je to normálny multiplayer, ktorý marketingové oddelenie povýšilo na "online vymoženosť."
A vážne netúžim po ničom inom ako nejaký ingame pseudosocializačný systém s hodnotením ... Dúfam, že to uploaduje rovno na fagbook. *7*
-
-
OMG, hra, čo má multiplayer. To je mi "online vymoženosť." *7*
-
-
No v DS ty multiplayer veci strasne ozivuji ten svet. Hraci si tam nechavaji vzkazy, obcas vidis duchy tech co tam bojovali pred tebou, muzes si zavolat pomoc, muze te nekdo napadnout, a jsou i mise kde bojuje vic hracu proti sobe. Me to prijde docela fajn.
-
Prečítal som si ako to funguje a vidieť siluety iných hráčov v hre a raidovať ich hry mi ako nejaká online vymoženosť nepripadá. Čo to prináša pre single player? A ako sa odlišuje raidovanie hier iných hráčov od obyčajného pvp? Čím je coop výnimočný?
Jednoducho mi to pripadá ako obyčajný multiplayer s pár "gimmickmi," ktoré slúžia viac na reklamu ako na zlepšenie hrateľnosti. Aj heroes6 mal "špeciálny ingame odkazový systém" pre hráčov - nenormálna hlúposť, to si radšej budem predstavovať, že keď posielam pm kamošovi, tak to doručuje magický havran. -
Já bych ti doporučoval si přečíst nějakou recenzi, kde jsou ty prvky vysvětlený, ale rozhodně nejde o normální multiplayer a už vůbec ne jako v D3. Dark Souls můžeš hrát (alespoň na konzoli) v offline režimu, ale je to tak poloviční zážitek a bez toho bych to nechtěl ani hrát.
-
Takže to bude normálny multiplayer, len podobne ako napr. v d3 tam nebude single aby si pirátenie ošéfovali cez nutnosť byť stále online. Len s tým rozdielom, že d3 bude mať (snáď) samostatné pvp arény, na rozdiel od nejakého gankovania iných hráčov vo vlastných hrách. *15*
-
Online prvky tam fungujou naprosto odlišně od ostatních her.
Nejde o žádnej, zbytečnej separátní mod. Jsou plynule zakomponovaný to hlavní kampaně a celkovýmu zážitku hodně přidávaj. A to ať jde o přivolávání hráčů, jejich napadání, nebo psaní a čtení zpráv na zemi.
Navíc jsou ty funkce vysvětlený v rámci herního světa, takže nenarušujou imerzi.
-
-
-
-
-
Ufff, v tom clanku sa tiez pise, ze sam zodpovedny za vedenie projektu povedal, ze mys a klavesnica budu len mierne podporovane a kazdemu skor doporucuje ovladac :(
Btw tie obrazky su nadmieru zle. Neviem ci to dokazem prekusnut. Aj ked ani v dnesnej dobe nemam problem si zahrat Fallout 1 ci 2 popripade Planescape torment, pri novych projektoch je to pre mna samozrejmost, ze kvalita grafiky musi kracat z dobou.
No neviem, zatial sa mi to zda, ze chcu trosku zaryzovat na PC trhu z minimalnou snahou. Alebo si vazne uz myslia, ze PCckari su ochotny kupit hocico? -
-
Dark Souls není sice s technickýho hlediska nijak přelomovej počin, ale z hlediska uměleckýho ztvárnění jde o na prostou špičku a je tam plno momentů z kterých padá čelist, obzvlášť některých bossů. Chce to ale vidět i v pohybu.
-
neprijde ti ale i tak, ze ta hra ma velmi zajimavy graficky styl? hororova atmosfera se v nem misi s fantasy atmosferou, to tak casto nevidis.
-
-
Některý ty obrázky nevypadaj nejlíp no, ale jako grafika neni tahoun hry takže zas nešilte lidi.
Jinak pokud tam to GfWL nebude, tak okamžitě kupuju. Pokud ne, tak ať si to nechaj. Kéž by to vlítlo na steam. Nebo úplně bez těhle šaškáren, prostě placku s nějakým normálním lidským DRM (když ho tak hrozně chtěj všichni vydavatelé chtějí) a jedem.
Oooo ja jsem tak naivní *6*
-
-
Ad GfWL : Zrovna jsem si chtěl nainstalovat AoE:Online, klient GFWL mě přesměrovává na stránky xboxu (dafuq ?), stránky xboxu na klienta. Do toho se ještě plete steam, který je teď vlastně jediný distributor AoE. Navíc po mě AoE vyžaduje aktivační klíč (mluvíme o free hře !), který není nikde ! Člověk by logicky čekal, že ho poskytne distributor (Steam), ovšem opak je pravdou. V klientovi Gfwl se zobrazuje jen beta klíč, který je dávno pochopitelně nefunkční.
Pěkně díky za tuhle pseudo-ochranu. Zase jsou buzerováni jen vlastníci legálních kopií !
Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez. *7* -
-
V!K: A co si tu hru koupit ale hrát z warezu bez GFWL, to tě nenapadlo? *3*
-
-
Tak nějak jsem to vyřešil s Assassin's Creed II ... nejdřív jsem si ji zahrál, pak koupil. Na druhou stranu jsem fanda nejrůznějších herních statistik a achievementů, což mi u warez verzí trochu chybí. Steamworks jako DRM ochrana mi vyhovuje maximálně, proč nemůže být u her místo tohohle bazmeku ?
-
-
jj, taky preferuju STEAM ale co se dá dělat, ta hra je natolik dobrá, že se vyplatí spolknout hořkou slinu.
-
-
-
U warez verze musíš GFWL nainstalovat a použít taky, takže si moc nepomůžeš.
-
"Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez."
Ano, aby se tak vyslal jasný signál, že se tedy nevyplatí poslouchat žádostem hráčů, protože chtějí hru a pak ji stejně ukradnou. Ne, GfWL není dobrá ani průměrná služba... ale pokud k tomuto závěru dojde víc lidí a hru prostě stáhnou, podrazí tak jak Namco, tak i ty, kteří příště budou chtít PC verzi... -
-
Jenže já jsem zákazník, který si chce hru pohodlně koupit a zahrát ... nemám strach investovat do her na steamu, protože je to pro mě důvěryhodná a pohodlná služba, stejně jako iTunes. Prostě forma DRM ochrany je pro mě jeden z mnoha faktorů, na který se při koupi hry dívám. I když ti to možná přijde zvláštní. Na steamu mám cca 80 her , takže se rozhodně investici do her/vývojářů nebráním.
-
-
Jistě, jak píšu výše. Hlasovat peněženkou je logický a zcela legální krok. Ale ne ve spojení s přístupem "nekoupím, stáhnu". Já beru to, že buď hru chci nebo ne a pokud je natolik závažně "porušená", aby nestála za investici, tak asi nebude stát za to martyrium hraní...a stažení warezu :)
-
-
No smutne je, ze zatimco vsechny DRM sikanuji platici hrace, warezaci jsou v klidu. Cili hra je vetsinou "porusena" jenom pro ty kdo ji koupi. Tim nijak neobhajuju warez a doufam, ze se situace pro platici zlepsi, viz treba CD Project Red nebo Wasteland 2.
IMHO nejlepsi prevence warezu by byla zadna DRM a polovicni cena (dukazem jsou akce na Steamu kde slevnene hry maji rekordni prodeje).
-
-
-
No ja sem bral Dark Souls jako must buy, ale pokud to bude na GfWL tak do toho nejdu. Byla by to strasna skoda a doufam ze si to rozmysli, ale GfWL jsem kdysi nainstaloval kvuli GTA4 a nakonec kvuli tomu GTA nedohral a smazal s tim, ze tohle uz nikdy vic.
Jinak s piratenim to asi nebude tak horke, prece jenom Dark Souls je s online pripojenim mnohem zajimavejsi a to se da nejak ohlidat. -
Signál odo mňa bude ten, že šeredný odfláknutý port z konzoly, bez poriadnej podpory klávesnice a myši si môžu strčiť... Keď na niekoho pôsobia tie ich marketingovo psychologické hry (a vidím, že áno), že kto to nekúpi podráža pc hráčov, nejaké bezvýznamné konzolové firmy a neviem koho ešte, tak to je jeho osobný problém.
Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu. -
-
Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu.
Tak potom tvoje gesto má smysl. když se ti hra nelíbí jak bude, tak nemá cenu ji ani pirátit. -
-
Úprimne - táto hra bude úplne mimo mňa už kvôli marketingu aký si zvolili na jej prezentáciu. Aj keby išlo o geniálne vyzerajúce prelomové rpg (to pochybujem, keď sú tie obrázky, čo postol maník vyššie z pc verzie, tak zbohom buď).
Ale prezentovať hru s marketingom typu "všetci pc hráči sú piráti a iba tým, že si kúpia túto hru môžu dokázať, že to tak nie je" je teda vrchol drzosti. *16*
-
-
-
...ale zase od Namca to neni zadna charita, petice se jim hodila jako pruzkum trhu, dali jedna a jedna dohromady, spocitali si, ze na pc je moznost slusneho vydelku. Z poslednich zprav se navic zda, ze skutecne pujde jen o odflaknutou rychlokonverzi.
Me by potreba gamepadu, absecne pckoveho rozhrani a nemoderni grafika od koupe v zadnem pripade neodradila, ale GfWL je proste no way. Proc bych mel platit, za neco, co nefunguje?! -
-
Jistě, ale pak není ani důvod, proč si to stahovat, ne?:) Já neříkám, že lidé musí kupovat... ale varianta "nekoupím, stáhnu" prostě je o úplně něčem jiném.
-
-
ja to tahat nebudu, budu tu hru proste ignorovat, jako ME3, Diablo 3 a jine, ktere jsem si chtel puvodne koupit. Je to jen takovy muj zoufaly a globalne nicneznamenajici protest proti jednani dnesnich vydavatelu. Jednoduse ziju v presvedceni, ze kdyz chteji slusne zakazniky, ne piraty, meli by slusne jednat i oni.
Pirateni drm her bych podporoval jedine za predpokladu, ze by si spolecnosti na zaklade mnozstvi upiratenych kopii pripustily, ze k tomu hrace nuti svym jednanim, ale zase tak naivni nejsem *4*
-
-
-
-
-
Dobrym krokom je uvazenie vyuzitia inej sluzby ako GFWL. Ja som osobne s nim nemal vatsie problemy ale ako citam tak mnohy ano. Jedine co ma trosku znechucuje je fakt, ze to nechcu vylepsit na PC okrem vyssieho rozlisenia. Lepsie textury a par efektov by tomu len pomohlo. No ale budiz. Snad ten port prebehne co najlepsie a nebude priliz narocne na hardware. Uvidime ;) ale tesim sa. Pocul som o tejto hre vela a vela pozitiva. Snad sa im tento tah aj vyplati a vyvojari primarne na konzoly konecne prehodnotia aj PC.
-
-
tady je problem, ze FROM nezna PC. jsou to japonsky vyvojari a tam proste PC nehrajou moc velkou roli. a za dalsi na to dostali dost mozna jen silne omezeny rozpocet. ja bych jenom chtel, aby je to nekouslo a idealne se seznamili s vyvojarema co do toho vic vidi, treba cdprojekt, ale to by se asi namcu moc nelibilo :PPP.
-
-
FROM už dělali na PC Ninja Blade.
Ale je fakt, že tam nezískali zkušenosti s online složbami. -
-
na tom neco je.
-
-
Já se spíš bojím toho, aby to nebyl port stylem L.A. Noire. Aby se to na XY dobrejch sestavách sekalo z důvodu FPS limitu (či o co vlastně šlo)
Mě to teda běží v pohodě ale spoustě lidí ne co jsem slyšel.
-
-
-
-
-
ano, tato zprava me vcera hodne potesila. uvidime jak to dopadne. co jsem slysel, tak DS ma celkem zajimavy "multiplayer", kdy treba napadate jine hrace v jejich vlastnim svete, a to z niceho nic, ale zase ne tak casto aby to bylo kazdou chvili, jen velmi ridce. proto bych se nedivil pouziti steamworks, ktere toto umoznuji stejne "dobre".
a ty mody jsou pochopitelny. jenom by chtelo, aby Hidetaky a spol koukli na moddb a trochu se pobavili treba s Valve, Epicem ci jinymi idealne rpgckovymi partami (mozna Bethesda?), kteri podporu modu umeji dobre.
btw, alesovi koukam doma dneska radi preklepovy sotek :))) "učinno" -
-
Slyšíš ten drobný jekot? Už jej trhá miniaturní skřipec...:)
Multiplayer je opravdu vynikající složkou hry, bez něj je člověk o hodně unikátní součást ochuzen. Tak snad to vyřeší nejfunkčnější cestou. -
-
jj, doporucuju jeste zeleznou pannu :P. a to to jeste neschytal za ten u star treku.
si ted predstav, jak by to dopadlo, kdyby GFWL zase selhalo s matchmakingem (viz gotham city impostors) a multiplayer by proste nebyl. to by podle me FROM stvalo strasne. je lepsi, aby se o problemech s GFWL dozvedeli hned, nez az pri vydani. -
-
Já GCI koupil nedávno a už to bylo po patchích v pohodě. Ale to je mimo téma.
Asi to bude jak píše pán Smutný a asi si mysleli, že GfWL bude nejlepší řešení. Tak snad vidí, že nebude.
Jinak viděl jsem i zvěsti, že PC verze bude locknutá na 720p a 30FPS. Být to pravda, tak už vidím ten shitstorm. -
-
Tak dufam, ze su to len drby. 720p s 30fps lockom na 24" monitore asi nepredycham...
To by musela byt hra z ineho sveta..
-
-
Určitě, já myslím, že Namco chtělo jít cestou, kterou mají ověřenou z X360 a teď po vlně nevole zjistili, že se ty služby liší a vážně zvažují, jaké řešení bude nejoptimálnější.
-
-
-