Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni stim mají problem i neportované hry. Jediná možnost je koupě ovladače, které zas nestojí nereálnou cenu takže osobně problém nevidím. Ovšem v případě DS doufam aspon v hratelné graficke zpracovaní.
  • No z toho, co jsem cetl mi vyplyva, ze si radeji pockam na recenzi. Nejvetsi zabijaci konverzi jsou konzoloidni ovladani a kamera, ktere casto cini hru naprosto nehratelnou - mel jsem cest se 2 - v obou se ovladani nedalo prezit. Napr. kdyz utikate od soupere a drzite sipku nahoru, pak se zmeni kamera a vy najednou bezite zpatky k bosovi -> 2 rany a nasleduje load pozice. 30 fps, rozliseni podobne jako v DOSBOXu, asi konzolistum standartne staci, ale v roce 2012 bych ocekaval vice. Ja si sem tam zahraji v DB pecky jako UW2, ale k nim mam citovy vztah. Proc bych se mel zajimat o takovy port, to mi rozum nebere.
  • ...tak potom ok, to je iné...tu na Slovensku na to máme Rytmusa :)
  • ...Lojzík, skús počítať do desať - pevne verím, že to dokážeš, a keby náhodou nie, kľudne daj aj viac krát rovnaké číslo - účel to splní...
  • MickeyMutant
    Jádrem problému není gamepad. Ten je jenom jednou z nepříjemností.
  • MickeyMutant
    Chceme obojí. Chceme hru a chceme nad vším pyz...
  • Ještě jako dovětek bych chtěl zdůraznit tu "živost". Prostě ty jsi zpočátku většinu času mrtvý, protože se většinu času rozkoukáváš, takže často umíráš, čili se tě žádný MP netýká. Pak je nějaká oblast například těžká a ty se rozhodneš povolat někoho na pomoc. Tak se oživíš - ale riskuješ tím, že tě nějaký hráč přepadne. Stejně tak když si chceš upgradnout bonfire, tj. zlehčit si maličko hru, musíš to udělat živý - a zase riskuješ, že tě nějaký hráč přepadne. Nemluvě o tom, že útočník je na přepadení připraven, ale ty ne, musíš rychle najít vhodné místo na boj, eventuálně ho vyčistit od potvor, které útočníka nevidí. Je to naprosto unikátní zážitek, nesrovnatelný s ničím jiným v žádné jiné hře... Hrát hru offline je škoda - když nechceš interagovat, hraj mrtvý. Hraním offline se připravíš o další skvělé online funkce, zejména čtení vzkazů jiných hráčů (dost často HODNĚ pomohou) a sledování krvavých skvrn, na kterých si můžeš vyvolat ducha, který ukazuje posledních několik sekund života jiného hráče. Tím odhalíš třeba blbě viditelnou past nebo nečekaného protivníka.
  • Lugale, ty máš zjevně nějaký problém :) Tu hru jsi naprosto nepochopil, ale hlavně že to máš "na háku". Není to ani náhodou "normální MP". Ale když se to tu řeší, shrnu to: Hraješ v živé nebo MRTVÉ (resp. nemrtvé, ale to je fuk) podobě. /// Když jsi ŽIVÝ, můžeš na zem namalovat znamení a čekat, jestli tě někdo povolá na pomoc. /// Když jsi ŽIVÝ a v lokaci je živý boss, můžeš si pomocí znamení, které najdeš, zavolat na pomoc toho, kdo tam znamení nakreslil. /// Když jsi ŽIVÝ a v lokaci je živý boss, může tě jiný hráč přepadnout. Napíše ti to zprávu, že jde po tobě, zamknou se některé dveře a objeví se hráč. /// Když tě něco zabije (cokoliv), jsi MRTVÝ. /// Oživíš se tím, že použiješ "humanitu" (předmět). Tu nacházíš různě po světě, dostáváš za zabíjení bossů a speciálních NPC, nebo za to, že se ubráníš hráčům, co tě napadli. Také ji dostáváš za zabíjení hráčů, ale když to děláš, hra tě označí za "zlého". /// Ještě navíc se k tomu můžeš přidat k různým společenstvům. Například lesní společenstvo tě může povolat na pomoc, když v jejich oblasti nějaký jiný (živý) hráč vraždí jejich členy. Pak se ti na obrazovce objeví, že tě volají, ty můžeš odkliknout souhlas a teleportuje tě to do lesa, kde můžeš "zlého" hráče zabít. Dále je společenstvo, které trestá "hříšníky" - jeho členové mohou beztrestně napadat zmíněné "zlé" hráče. A konečně je společenstvo draků, které ti umožní dát na zem značku, kterou vyzýváš jiné hráče na souboj. Tohle všechno se navíc míchá dohromady. Může tě někdo povolat na pomoc, a pak vás může někdo jiný přepadnout. Nebo tě povolá společenstvo proti zabijákovi, kterého ale současně také někdo napadnul, takže jste tři, vzájemně proti sobě. Nebo může lesní společenstvo vyvolat na pomoc hráče dva... atd atd. Prostě... běžný Lugalův mulťák, jako všude jinde... *7*
  • MickeyMutant
    Jo, se vším, co píšeš, souhlasím. O těch 60 fps se Miyazaki konkrétně vyjádřil. V odpovědi na otázku, jestli bude PC verze věrným portem, nebo jestli bude něčím vylepšena mimo jiné řekl: "neočekávejte frame rate 60". To v kontextu dotazu bohužel nejspíš vypadá na oněch uzamčených 30 fps.
  • Masa-san
    Jj potvrzuji,... tlačítka hehe
    Za dobu co hraji PC hry jsem používal i třeba 18-22 tlačítek + myšidlo naráz a to čistě pro gameplay (tzn. nepočítám menu, inventař, apod.)
    Takže, pokud půjdou alespoň přenastavit defaultní tlačítka, tak si myslím, že nebude problém.
  • Typicky zaujatý jednostranný názor, který jasně vidí chybu na jedné straně. Na té jím neoblíbené. Navíc s přesvědčením, že piráti mají potřebu před stahnutím ilegálni hry utíkat psát ná fóra výmluvy pro klid své zlodějské duše. Tak, a teď už se bude spát dobře. *7* *9* *1*
  • jsi na ceskem internetu, tak pis cesky, nebo budes taky na anglickych webech psat tou svoji madarstinou?
  • Tady jde jen o to aby udelali kvalitni konverzi na PC a s ohledem na PC a ne jen takrka v nicem neupraveny port jak zacina prosakovat, o nic vice ani mene. Doted kdyz si vzpomenu v jake podobe vysel RE4 na PC (jeste pred mouse aimem a dalsimi mody) tak me jimaji mrakoty. Bojim se, aby toto nebyl pododny pripad.
  • ...najprv všetci pišťali, že to chcú na PC...tak im vyhoveli...pototm nechcú GfWL...vyzerá to, že vyhovejú...ale nevadí, niečo sa zasa nájde...tak chcete vlastne hru, alebo nad všetkým pi...pardon, zanietene a odborne diskutovať? Lebo to asi nakoniec skončí tak, že za chvíľu bude petícia za zrušenie PC verzie...nakoniec, nikto nikoho nenúti to kupovať, keď to nakoniec sprasia, že áno?
  • ...no ja neviem, mam 27" monitor, knemu pripojene PC a Xbox a tie boxove hry mi nanom nejak hnusne nepripadaju...tak neviem, preco by PC verzia mala vyzerat otrasne na 24"...a nesedim od neho 5 metrov, to by som musel preburat stenu do druhej izby...
  • Tak z toho, jak to popisuje Malleth jsem si udělal obrázek, že to bude vlastně takový akční Facebook vymodelovaný ve 3D, kde se potkávám s jinými uživateli a můžu jim dát like/unlike *1*
  • GFWL je jedna z nejsnaze prolomitelnych ochran.
  • Někde sem četl vyjádření jednoho z tvůrců, už nevím, kde to bylo a ten popřel informace o 720p a 30fps, takže bych zatím zůstal v klidu.
  • Nemám to všechno načteno, ale "žádná vylepšení grafiky" bude spíše znamenat, že tam nebudou vylepšovat textury, efekty a spol. Locku na 720p bych se nebál, to je podle mě úplná kravina, povolit jiná rozlišení na PC je triviální a měly to i ty nejodfláknutější porty z konzolí. Lock na 30 fps může mít z čistě technického hlediska určité důvody, ale konzolové verze se prý na konstantních fps nedržely ani tak, takže snad pro ně nebude problém to prostě odblokovat... přinejhorším by to snad mohli předělat na locknutých 60 fps. FOV nevím, to je asi spíš na jejich dobré vůli a na tom, jestli se k ním vůbec donese, že je to problém, změnit FOV je programátorsky dost jednoduché, otázka taky je, jestli v té hře něco až moc nespoléhá na dané FOV (osobně mě ale napadají jenom absurdní příklady).
  • Tyhle řečičky mě děsně bavej.
    PCčkaři brečej že si tu hru nemohou zahrat .. pardon stahnout z netu a pirátit zadarmo co si budeme povidat 80-90% lidi si tu hru sosne z netu a nedaj do toho ani korunu a většina to po par dnech smaže protože budou umírat co dvě minuty *1*
    A to že někdo nadává že je to na gamepad a že jsou líní uděla k+m ovladání, ono to ani moc nejde ten gamepad je na to opravdu super a bez toho ta hra bude trpět
    P.s. nejsem konzolista ale písíčkář :) ale kvuli souls serii jsem si psko koupil a nelituju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit