Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls nemusí mít GfWL, nic není rozhodnuto
18.4.2012 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Ono si málokto uvedomuje, že 30 fps je len o 5 snímkov viac ako je dolná hranica pre súvislé vnímanie pohybu.
-
Nerob si ilúzie, je to klasický mp, len je integrovaný priamo do hry a nie do menu a niektorý konzolisti sa z toho "wanabe mmo" prístupu nevedia spamätať. Blizzard má aspoň dosť rozumu na to, že pve a pvp oddelí.
-
Takze ak to cele dobre chapem, tak ked si niekoho privolam do hry cez znamenie, co zrejme zanechal on, tak on pri prihlasovani do mojej hry musi vybrat ci ma chce zabit alebo mi pomoct. Takze ak mi niekto prichadza pomoct tak je automaticky blokovany aby mi nemohol ublizit? A opacne.
Tak to to je? -
no ja to hraju online fakt chvilku ale vcera se mi stalo, ze me v anor londu napadli tmave cerveni a tmave modri ... ti co pomahaji jsou svetli(bili, zluti)a navic nemuzou v cizim svete doplnovat zdravi ... navic se mi vcera stalo (jsem chaos servant 2+ jestli to ma na neco vliv?) ze jsem napsal bilej napis abych nekomu pomohl v lokaci kterou mam za sebou a privolal si me typek, kterej zrovna bojoval s invaderem ... a invader byl tak hustej, ze jsem si ani nevznul :)))....tot moje zkusenosti zatim ... no nic ... jdu hrat:)
-
Tak ako si to napísal to znie celkom strašidelne. *2*
-
Funguje to tak, že když jsi ve formě člověka a boss v daný lokaci je naživu, můžeš si přivolat hráče aktivováním znamení na zemi. Ten bude vždy s tebou. Může se ale stát, že se bez aktivace znamení objeví v tvým světě hráč, kterej tě chce zabít. Přítele od nepřítele poznáš podle barvy. Bílej = přítel, červenej = nepřítel
Vtip je ale v tom, že některý hráči pokládají falešný znamení, který vypadají jako ty na přivolávání přátel, ale mají trochu jinou podobu. Často ho pokládají mezi ty opravdový a ty si tak můžeš (pokud budeš nepozornej) přivolat invadera *1* -
ne tak uplne ... kdyz chces od nekoho pomoct, tak na zemi najdes bilej napis - privolas do svoji hry nekoho kdo ti chce pomoct treba s bosem (on za to ziska par dusi a humanitu) a kdyz te nekdo prijde zabit, tak toho si neprivolavas, ale hra ti ohlasi, ze ti nekdo vlezl do hry .... ja hral pri prvnim projitim hry offline a nemam dojem, ze by mi to zazitek ze hry kazilo ... ted napodruhy hraju online a v nekterych lokacich je to spis opruz (anor londo vcera)...navic offline si muzes pred bosem vyvolat npccko ktery obcas taky pomuze. Dalsi vec je, ze abys mohl tyhle veci delat musis byt clovek coz stoji humanitu a kdyz umres, tak se obevis u ohne zase jako mrtvej ... a mrtvej nemuze privolavat ani npccka ... jo a v tom online taky zalezi asi nejak v jaky ses frakci ... jsou frakce ktery spis pomahaji a pak jsou vylozene takovy, co te budou ocenovat za to, kdyz budes ostatni zabijet(myslim se odlisuji barvama) .... ale mam nahranych zatim cca 140 hodin, takze jeste nevim vsechno
-
A zase tu máme jedaska s jeho teóriou, že konzolové hry sa vyrábajú priamo na veľkosť pixelu televízora.
No tak jejdasko, čo nám konečne nepovieš, či sa tieto hry vyrábajú špeciálne pre 22", 26", 32", 42", 50" či 65" hd telky? *15* -
jj, taky preferuju STEAM ale co se dá dělat, ta hra je natolik dobrá, že se vyplatí spolknout hořkou slinu.
-
Takže si fakticky potvrdil to, čo som povedal ja. Je to normálny multiplayer, ktorý marketingové oddelenie povýšilo na "online vymoženosť."
A vážne netúžim po ničom inom ako nejaký ingame pseudosocializačný systém s hodnotením ... Dúfam, že to uploaduje rovno na fagbook. *7* -
Ak som pochopil dobre tak v tej hre sa da cez multak privolat inych hracov na pomoc, ktori vas mozu namiesto pomahania rovno zabit? Ak ano to vitam, je to urcite frustrujuce ked v najtazsej chvili vas este niekto bodne do chrbta. A tak rovnako nemozte verit nikomu. Ako poznam dnesnych hracov tak vrazdy budu na dennom poriadku :)
Co sa tyka tej grafiky tak to necham tak, snad sa to bude dat prezit. Len nech je prosim ovladanie na klavesnici a mysi dobre. Prosim.. -
Tak nějak jsem to vyřešil s Assassin's Creed II ... nejdřív jsem si ji zahrál, pak koupil. Na druhou stranu jsem fanda nejrůznějších herních statistik a achievementů, což mi u warez verzí trochu chybí. Steamworks jako DRM ochrana mi vyhovuje maximálně, proč nemůže být u her místo tohohle bazmeku ?
-
Už sem dlouho předtím avizoval že přístup k portování bude určovat skutečný úmysl vydavatele. Na PC se požadoval pořádný port, tady nic překvapujícího, grafiku neřeším, pokud to bude vypadat alespoň jako na konzoli, GfLW...no, pro mě to je hlavně single záležitost. Není nad to, když se věci dělají pořádně v jakémkoliv oboru, a to je třeba ocenit. Pokud je pravda to o minimální podpoře K+M, tak se to dá přeložit i méně korektně - prostě se na to se*ou. Moje prachy by za tohle nedostali, i zadarmo je to pak drahý.
-
No smutne je, ze zatimco vsechny DRM sikanuji platici hrace, warezaci jsou v klidu. Cili hra je vetsinou "porusena" jenom pro ty kdo ji koupi. Tim nijak neobhajuju warez a doufam, ze se situace pro platici zlepsi, viz treba CD Project Red nebo Wasteland 2.
IMHO nejlepsi prevence warezu by byla zadna DRM a polovicni cena (dukazem jsou akce na Steamu kde slevnene hry maji rekordni prodeje). -
Stručně ano. Kombinace 30 fps a 60 fov mi na vzdálenost oči - PC panel spolehlivě promění každou dobrou hru v čiré utrpení.
-
V!K: A co si tu hru koupit ale hrát z warezu bez GFWL, to tě nenapadlo? *3*
-
Tahle hra není o tom, jestli je dost dobrá pro vás, ale jestli vy jste dost dobrý pro ní! DS i DS jsou hry, které bez ohledu na platformu patří k absolutní špičce. Pokud se port povede, dostane se na PC něco co tu hodně dlouho nebylo a jen tak se na to nezapomene. Ovšem prodeje nečekám moc velké, protože jestli nějaké hry zaslouží nálepku "jen pro HC" tak je to DS a DS.
-
dohral jsem to na xbox360, ale 100% poridim i na PC a projdu to fofrem znova.
-
1. Stahnuti neni kradez
2. O nic jsem nezebral
3. Nic stahovat nebudu
4. Mas ho malyho -
Jo, z 30 fps me boli oci. *1*