Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Já GCI koupil nedávno a už to bylo po patchích v pohodě. Ale to je mimo téma.

Asi to bude jak píše pán Smutný a asi si mysleli, že GfWL bude nejlepší řešení. Tak snad vidí, že nebude.

Jinak viděl jsem i zvěsti, že PC verze bude locknutá na 720p a 30FPS. Být to pravda, tak už vidím ten shitstorm.
  • Ufff, v tom clanku sa tiez pise, ze sam zodpovedny za vedenie projektu povedal, ze mys a klavesnica budu len mierne podporovane a kazdemu skor doporucuje ovladac :(
    Btw tie obrazky su nadmieru zle. Neviem ci to dokazem prekusnut. Aj ked ani v dnesnej dobe nemam problem si zahrat Fallout 1 ci 2 popripade Planescape torment, pri novych projektoch je to pre mna samozrejmost, ze kvalita grafiky musi kracat z dobou.
    No neviem, zatial sa mi to zda, ze chcu trosku zaryzovat na PC trhu z minimalnou snahou. Alebo si vazne uz myslia, ze PCckari su ochotny kupit hocico?
  • ales.smutny
    Určitě, já myslím, že Namco chtělo jít cestou, kterou mají ověřenou z X360 a teď po vlně nevole zjistili, že se ty služby liší a vážně zvažují, jaké řešení bude nejoptimálnější.
  • Cypri
    Některý ty obrázky nevypadaj nejlíp no, ale jako grafika neni tahoun hry takže zas nešilte lidi.

Jinak pokud tam to GfWL nebude, tak okamžitě kupuju. Pokud ne, tak ať si to nechaj. Kéž by to vlítlo na steam. Nebo úplně bez těhle šaškáren, prostě placku s nějakým normálním lidským DRM (když ho tak hrozně chtěj všichni vydavatelé chtějí) a jedem.

Oooo ja jsem tak naivní *6*
  • Black_Hand
    na tom neco je.
  • ales.smutny
    "Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez."

Ano, aby se tak vyslal jasný signál, že se tedy nevyplatí poslouchat žádostem hráčů, protože chtějí hru a pak ji stejně ukradnou. Ne, GfWL není dobrá ani průměrná služba... ale pokud k tomuto závěru dojde víc lidí a hru prostě stáhnou, podrazí tak jak Namco, tak i ty, kteří příště budou chtít PC verzi...
  • Black_Hand
    jj, doporucuju jeste zeleznou pannu :P. a to to jeste neschytal za ten u star treku.

si ted predstav, jak by to dopadlo, kdyby GFWL zase selhalo s matchmakingem (viz gotham city impostors) a multiplayer by proste nebyl. to by podle me FROM stvalo strasne. je lepsi, aby se o problemech s GFWL dozvedeli hned, nez az pri vydani.
  • "Dostanete tak unikátní kousek, jaký tu díky specifickým prvkům ještě nebyl, vyvrátíte stereotyp o tom, že PC hráči raději stahují, než aby platili a odměníte se tak společnosti, která vyslechla přání fanoušků a přinesla jim to, oč žádali. "

zdá sa, že nabudúce bude treba žiadať formou A4 plnej samozrejmých vecí ako slušná podpora klávesnice a myši, optimalizácie a slušných textúr.

http://www.vg247.com/2012/04/17/die-another-day-going-masochist-with-dark-souls-on-pc/
    http://www.pcgamer.com/2012/04/17/dark-souls-pc-screenshots-show-giant-dragon-giant-hand-giant-giant/ - doporučujem zväčšiť obrázky. hra vyzerá akoby to bol iphone port.
  • ales.smutny
    Slyšíš ten drobný jekot? Už jej trhá miniaturní skřipec...:)

Multiplayer je opravdu vynikající složkou hry, bez něj je člověk o hodně unikátní součást ochuzen. Tak snad to vyřeší nejfunkčnější cestou.
  • Ringwraith
    FROM už dělali na PC Ninja Blade.

Ale je fakt, že tam nezískali zkušenosti s online složbami.
  • Black_Hand
    tady je problem, ze FROM nezna PC. jsou to japonsky vyvojari a tam proste PC nehrajou moc velkou roli. a za dalsi na to dostali dost mozna jen silne omezeny rozpocet. ja bych jenom chtel, aby je to nekouslo a idealne se seznamili s vyvojarema co do toho vic vidi, treba cdprojekt, ale to by se asi namcu moc nelibilo :PPP.
  • Ad GfWL : Zrovna jsem si chtěl nainstalovat AoE:Online, klient GFWL mě přesměrovává na stránky xboxu (dafuq ?), stránky xboxu na klienta. Do toho se ještě plete steam, který je teď vlastně jediný distributor AoE. Navíc po mě AoE vyžaduje aktivační klíč (mluvíme o free hře !), který není nikde ! Člověk by logicky čekal, že ho poskytne distributor (Steam), ovšem opak je pravdou. V klientovi Gfwl se zobrazuje jen beta klíč, který je dávno pochopitelně nefunkční.
    Pěkně díky za tuhle pseudo-ochranu. Zase jsou buzerováni jen vlastníci legálních kopií !

Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez. *7*
  • Dobrym krokom je uvazenie vyuzitia inej sluzby ako GFWL. Ja som osobne s nim nemal vatsie problemy ale ako citam tak mnohy ano. Jedine co ma trosku znechucuje je fakt, ze to nechcu vylepsit na PC okrem vyssieho rozlisenia. Lepsie textury a par efektov by tomu len pomohlo. No ale budiz. Snad ten port prebehne co najlepsie a nebude priliz narocne na hardware. Uvidime ;) ale tesim sa. Pocul som o tejto hre vela a vela pozitiva. Snad sa im tento tah aj vyplati a vyvojari primarne na konzoly konecne prehodnotia aj PC.
  • Black_Hand
    ano, tato zprava me vcera hodne potesila. uvidime jak to dopadne. co jsem slysel, tak DS ma celkem zajimavy "multiplayer", kdy treba napadate jine hrace v jejich vlastnim svete, a to z niceho nic, ale zase ne tak casto aby to bylo kazdou chvili, jen velmi ridce. proto bych se nedivil pouziti steamworks, ktere toto umoznuji stejne "dobre".

a ty mody jsou pochopitelny. jenom by chtelo, aby Hidetaky a spol koukli na moddb a trochu se pobavili treba s Valve, Epicem ci jinymi idealne rpgckovymi partami (mozna Bethesda?), kteri podporu modu umeji dobre.

btw, alesovi koukam doma dneska radi preklepovy sotek :))) "učinno"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit