Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Já bych ti doporučoval si přečíst nějakou recenzi, kde jsou ty prvky vysvětlený, ale rozhodně nejde o normální multiplayer a už vůbec ne jako v D3. Dark Souls můžeš hrát (alespoň na konzoli) v offline režimu, ale je to tak poloviční zážitek a bez toho bych to nechtěl ani hrát.
  • Takže to bude normálny multiplayer, len podobne ako napr. v d3 tam nebude single aby si pirátenie ošéfovali cez nutnosť byť stále online. Len s tým rozdielom, že d3 bude mať (snáď) samostatné pvp arény, na rozdiel od nejakého gankovania iných hráčov vo vlastných hrách. *15*
  • No ja sem bral Dark Souls jako must buy, ale pokud to bude na GfWL tak do toho nejdu. Byla by to strasna skoda a doufam ze si to rozmysli, ale GfWL jsem kdysi nainstaloval kvuli GTA4 a nakonec kvuli tomu GTA nedohral a smazal s tim, ze tohle uz nikdy vic.
    Jinak s piratenim to asi nebude tak horke, prece jenom Dark Souls je s online pripojenim mnohem zajimavejsi a to se da nejak ohlidat.
  • Malleth
    Online prvky tam fungujou naprosto odlišně od ostatních her.
    Nejde o žádnej, zbytečnej separátní mod. Jsou plynule zakomponovaný to hlavní kampaně a celkovýmu zážitku hodně přidávaj. A to ať jde o přivolávání hráčů, jejich napadání, nebo psaní a čtení zpráv na zemi.
    Navíc jsou ty funkce vysvětlený v rámci herního světa, takže nenarušujou imerzi.
  • Úprimne - táto hra bude úplne mimo mňa už kvôli marketingu aký si zvolili na jej prezentáciu. Aj keby išlo o geniálne vyzerajúce prelomové rpg (to pochybujem, keď sú tie obrázky, čo postol maník vyššie z pc verzie, tak zbohom buď).

Ale prezentovať hru s marketingom typu "všetci pc hráči sú piráti a iba tým, že si kúpia túto hru môžu dokázať, že to tak nie je" je teda vrchol drzosti. *16*
  • Malleth
    Dark Souls není sice s technickýho hlediska nijak přelomovej počin, ale z hlediska uměleckýho ztvárnění jde o na prostou špičku a je tam plno momentů z kterých padá čelist, obzvlášť některých bossů. Chce to ale vidět i v pohybu.
  • Ringwraith
    Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu.

Tak potom tvoje gesto má smysl. když se ti hra nelíbí jak bude, tak nemá cenu ji ani pirátit.
  • Nejde ani o tie graficke orgie, ale ked tie zabery boli z PC verze tak zbohom. Vsak stary KOTOR je oproti tomu Next-gen. A to sa uz pise rok 2012.
    Prepacte mi ak nejdem hned bozkavat r*t vyvojarom len preto lebo sa rozhodli o zrejme slabsi port. To by mali oni skor bozkavat zadok zakaznikovi a pridavat co najviac bonusov a vylepseni. Nie? Kde to sme? Nebudte jak hlupe neme ovce!
  • U warez verze musíš GFWL nainstalovat a použít taky, takže si moc nepomůžeš.
  • OMG, hra, čo má multiplayer. To je mi "online vymoženosť." *7*
  • Signál odo mňa bude ten, že šeredný odfláknutý port z konzoly, bez poriadnej podpory klávesnice a myši si môžu strčiť... Keď na niekoho pôsobia tie ich marketingovo psychologické hry (a vidím, že áno), že kto to nekúpi podráža pc hráčov, nejaké bezvýznamné konzolové firmy a neviem koho ešte, tak to je jeho osobný problém.

Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu.
  • Ringwraith
    + jolly cooperation of Sunbros.

A kooperace obecně.
  • Proč komentuješ něco, o čem nic nevíš? Sledování smrti jiných hráčů, jejich napadání při tom, jak procházejí hrou... + PvP arény
  • ales.smutny
    Jistě, ale pak není ani důvod, proč si to stahovat, ne?:) Já neříkám, že lidé musí kupovat... ale varianta "nekoupím, stáhnu" prostě je o úplně něčem jiném.
  • Tam mozes napadat inych hracov a sledovat kratke ukazky ako chcipli :)
  • Cypri
    Jaký online vymoženosti prosím? Achievementy? Ou yeeeeah bez toho se neobejdem :D
    Co dál?

Edit: Ok omlouvám se, je tam i mulťák prej. Nicméně ten neřeší moc GfWL.
  • Black_Hand
    neprijde ti ale i tak, ze ta hra ma velmi zajimavy graficky styl? hororova atmosfera se v nem misi s fantasy atmosferou, to tak casto nevidis.
  • přestaňte si všichni už sakra vymýšlet... tak to nebudou grafické orgie a budete muset používat gamepad no... co je to v porovnání s rychlým portem tak fantastické hry? jak já se na to těším... jenom bych nerad přišel o ty online vymoženosti, takže snad bude použita co nejlepší online služba, která to všechno utáhne.
  • ...ale zase od Namca to neni zadna charita, petice se jim hodila jako pruzkum trhu, dali jedna a jedna dohromady, spocitali si, ze na pc je moznost slusneho vydelku. Z poslednich zprav se navic zda, ze skutecne pujde jen o odflaknutou rychlokonverzi.
    Me by potreba gamepadu, absecne pckoveho rozhrani a nemoderni grafika od koupe v zadnem pripade neodradila, ale GfWL je proste no way. Proc bych mel platit, za neco, co nefunguje?!
  • Cypri
    Já se spíš bojím toho, aby to nebyl port stylem L.A. Noire. Aby se to na XY dobrejch sestavách sekalo z důvodu FPS limitu (či o co vlastně šlo)
    Mě to teda běží v pohodě ale spoustě lidí ne co jsem slyšel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit