Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Dělá něco z toho, co si vypsal z dobrý hry špatnou?
  • irdzi
    Vsak dostanes novy lokace a co bys chtel? Dark Souls ani na xboxu neni nejaka graficka revoluce a kdyz jsem hru zacinal, tak mi ta grafika prisla spis dost spatna. Tahle hra ani pri vydani nebyla grafickej skvost ... sila DS je v tom, jak jsou ty urovne postaveny a propojeny navzajem, v bojovym systemu a atmosfere ...
  • MickeyMutant
    DRM
    30 fps
    720p
    ca 60 FOV
    gamepad (minimální podpora k+m)
    žádná nová nastavení grafiky
    žádné mody

To nevypadá jen jako výmluvy. I kdyby nakonec všechno nedopadlo tak černě, tak byť jen jedna z prvních dvou možností (DRM, 30 fps) by mě hypoteticky odradila od koupě.
  • Ale prosim ta. Po prve je som o tuto hru nezebracil, hoc sa mi pacila ked som ju videl na videach. Ale nechapem co sa tu vyhovaras na piratstvo. Ak je hra dobra tak ju kupim. Mam plne policky hier. Samozrejme nekupujem braky. A nekupujem hry kde takzvany "port" je robeny amaterskym sposobom. Som ochotny prezriet par nedorobenych veci. Ale ked uz mne ako PCckarovi veduci tymu odporuca pouzivat xbox ovladac lebo nechcu prilis menit ovladanie tak sa len pousmejem. Ja xbox ovladac nemam a ani mat nebudem. Ak by som chcel tak kupim xbox! Ja mam mysku a keyboard. Plus 24" monitor na ktorom 720p bude vyzerat otrasne aj ked budem sediet 5 metrov od neho.
    Rad si to zahram ak to bude stat zato. Ja len ze nemienim bojovat z nedorobenym ovladanim pocas celej hry alebo z lockom na 30fps. Ja by som bol rad keby "portovaci" dosiahli tu istu uroven kvality kde si ja hrac uzijem hru rovnako ako ty co to hrali na xboxe/ps3 bez pouzivania ovladaca.
    Ziadam toho az privela??
  • No nevim, Mass Effect 1 ma na PC skvely port. Resident Evil 5 na PC se mi take libil. Navic to, ze tobe dela problem pouzivat vic jak 4 tlacitka je opravdu jen tvuj problem.
  • Precti si treba tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/zaklinac-2-vrahove-kralu-recenze-x360-verze-59145
  • Zaklinac se inspiroval ovladanim demon's souls, to je pravda, ale v plne siri je nepostihuje. A i tak se ozyvaji hlasy, ze je lepsi ho hrat na gamepadu, coz je na byvale pc exkluzivite v podstate kacirstvi.
  • Porty 1:1 byly většinou pr*ser (MGS2, Onimusha, atd.), takže doufám, že se proberou a zrušej to vynucený 30 FPS, malý rozlišení a GFWL, rád bych si to zahrál :) Gamepad a slabá grafická stránka hry mi nevadí.
  • v soucasnej dobe na konzolich neni hra, ktera by se na pc hodila lepe. Pokud se dali bezproblemove ovladat souboje ve Witcher 2, ktere jsou tem z DS hodne podobne, nevidim duvod proc by se to melo ovladat spatne mysi a klavesnici (teda krome lajdactvi pri portaci).
  • Pokud to budes na pc hrat s gamepadem na televizi, tak se to hur hrat nebude, ale pc hraci takovou hratelnost masove neprijmou, tudiz pro ne to bude horsi. Ovladani na k+m bude stat za houby, pre ti si jejich doporuceni. Nejen o ovladani, ale cely design hry je vyladeny na gamepady. A co se tyce grafiky, zaposlou hej si do stiznosti pc hracu na grafiku teto hry. A pritom neni horsi nez ta chvalena na konzolich. Pro monitory na koukani z blizka neni dostacujici.
  • A už se to tady zase rozjelo. Skoro mi příjde, že PCčkáři ani nepočítali, že někdo jejich petici vyslechne a teď se zalekli, že by si hru snad měli koupit, když o ní tak žebrali. Proto přicházeji s nejdivnějšími výmluvami, proč Dark Souls ukradnou, stejně jak je tomu jejich zvykem i u ostatních her.
  • ja to tahat nebudu, budu tu hru proste ignorovat, jako ME3, Diablo 3 a jine, ktere jsem si chtel puvodne koupit. Je to jen takovy muj zoufaly a globalne nicneznamenajici protest proti jednani dnesnich vydavatelu. Jednoduse ziju v presvedceni, ze kdyz chteji slusne zakazniky, ne piraty, meli by slusne jednat i oni.
    Pirateni drm her bych podporoval jedine za predpokladu, ze by si spolecnosti na zaklade mnozstvi upiratenych kopii pripustily, ze k tomu hrace nuti svym jednanim, ale zase tak naivni nejsem *4*
  • Malleth
    Reakce na Lugal:
    1) Svět DS je hodně nebezpečnej a nepředvídatelnej a tím, že tě kdykoli (pokud jseš v lidský formě) může někdo napadnout, se napětí při procházení lokacemi ještě stupňuje. Člověk se pak bojí každýho stínu :).
    2) Některý bossové jsou hodně těžký a pokud se s nějakým nechceš dlouho párat, můžeš si přivolat někoho na pomoc, což je skvělej způsob jak se vyhnout frustraci a navíc je to zábava.
    3) Ta hra nabízí minimální nápovědu, jsou tam mraky nástrah, skrytých chodeb a je strašně jednoduchý zemřít, když si nedáš pozor. Tím pádem je hráč rád za každou radu a k tomu slouží zprávy od hráčů a krvavý skvrny.
    Když skvrnu aktivuješ přehraje se ti ukázka smrti jinýho hráče, kterej poblíž zemřel. Tím pádem máš nápovědu, že se blížíš k nebezpečí a odkud přibližně jde.

Zprávy jsou skvělej systém. Hráči si můžou radit co je za dalším rohem, jaký slabiny má něpřítel, napoví kde je schovaná past, nebo tajná chodba. Může tě ale i zahnat do záhuby, takže je na tobě čemu budeš věřit a díky tomu má hra dost zvláštní kouzlo. Zprávy můžeš taky ohodnotit a když ti dá někdo + tak máš z toho taky prospěch.

No a to že kolem tebe občas proběhne duch jinýho hráče je taková maličkost, ale dává to zvláštní pocit že v tom světě nejsi sám. DS je celkově hodně odlišná hra a ty online funkce ten dojem ještě posilujou.
  • Vacsiu blbost som uz davno necital :D Tie tvoje keci o tom jak je DS stavany na konzole su totalne mimo. Mam v dark souls nahrane neskutocne vela casu a nevidim na nom nic, preco by sa to na pc malo hrat horsie oproti konzolovej verzii. Ovladanie aj ked dobre prisposobene na gamepad nie je nic co by nezvladla kombinacia k+m. A ta tvoja graficka dizajnovana na tv je tiez totalny bullshit :D
  • Imho by konzolove hry mely zustat na konzolich a pc hry na pc. Multiplatformy jsou nutne plne kompromisu a likviduji diverzitu herniho ekosystemu, coz mimo jine ma negativni vliv na vyvoj her. Bohuzel ekonomicka stranka veci u velkotitulu je asi neuprosna a s novou generaci konzoli bude hur.

Dark Souls je tak dobrej prave proto, ze je skvele designovanej ciste a nekompromisne na konzole. Kdo si ho chce zahrat na pc, necht si ho pripoji k televizi, koupá gamepad a uzije si kvalitni konzolovou hru. Znasilnovanim na klavesnici se akorat zmrvi. A kdo ve hrach hleda na misto excelentni hratelnosti hleda excelentni technicky vyspelou grafiku, necht jde o dum dal. Dark Souls ma z vytvarneho hlediska skvelou grafiku ktera prinssi skvelou atmosferu, ale designovanou pro televizi. Hrat tuto hru na klavesnici u monitoru je ciry nesmysl, zkrz blbe ovladani si pokazite skvelou hratelnost a jeste se na to bude blbe koukat.
  • ales.smutny
    Jistě, jak píšu výše. Hlasovat peněženkou je logický a zcela legální krok. Ale ne ve spojení s přístupem "nekoupím, stáhnu". Já beru to, že buď hru chci nebo ne a pokud je natolik závažně "porušená", aby nestála za investici, tak asi nebude stát za to martyrium hraní...a stažení warezu :)
  • Tak dufam, ze su to len drby. 720p s 30fps lockom na 24" monitore asi nepredycham...
    To by musela byt hra z ineho sveta..
  • Jenže já jsem zákazník, který si chce hru pohodlně koupit a zahrát ... nemám strach investovat do her na steamu, protože je to pro mě důvěryhodná a pohodlná služba, stejně jako iTunes. Prostě forma DRM ochrany je pro mě jeden z mnoha faktorů, na který se při koupi hry dívám. I když ti to možná přijde zvláštní. Na steamu mám cca 80 her , takže se rozhodně investici do her/vývojářů nebráním.
  • No v DS ty multiplayer veci strasne ozivuji ten svet. Hraci si tam nechavaji vzkazy, obcas vidis duchy tech co tam bojovali pred tebou, muzes si zavolat pomoc, muze te nekdo napadnout, a jsou i mise kde bojuje vic hracu proti sobe. Me to prijde docela fajn.
  • Prečítal som si ako to funguje a vidieť siluety iných hráčov v hre a raidovať ich hry mi ako nejaká online vymoženosť nepripadá. Čo to prináša pre single player? A ako sa odlišuje raidovanie hier iných hráčov od obyčajného pvp? Čím je coop výnimočný?

Jednoducho mi to pripadá ako obyčajný multiplayer s pár "gimmickmi," ktoré slúžia viac na reklamu ako na zlepšenie hrateľnosti. Aj heroes6 mal "špeciálny ingame odkazový systém" pre hráčov - nenormálna hlúposť, to si radšej budem predstavovať, že keď posielam pm kamošovi, tak to doručuje magický havran.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit