Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls nemusí mít GfWL, nic není rozhodnuto
18.4.2012 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Ještě že nejsem zatvrzelej PC či konzolovej hráč a hraju na obojím a aspon mám pak z čeho vybírat a hrát tu nejlepší verzi. :)
-
To je zase podle me dost cernej scenar:))) Lidi proste nemaj radi GfW a radi by videli neco jako praci polskyho CD projektu ... nicmene hodne pc gameru do toho pujde i kdyby to nahodou par much melo a udelaji dobre. Kdyz se podivas do diskuzi, tak se nadava na GfW, konzoloidni grafiku ale kdo to hral, tak rika, ze je to proste spicka - ale jak jsem tady psal, kdyz jsem tu hru spustil na Xboxu, tak mi zprvu grafika taky prisla spis priserna ... nicmene grafika je pozlatko a tahle hra sbira uznani od hracu za uplne jiny veci ... verim, ze kdo si to zahraje, nebude litovat ...
Kdybych to delal ja a mel nejaky obrovsky problemy s prevedenim ovladani na klavesnice tak bych k ty hre prilozil ovladac v zakladnim baleni :))) Za 1500 misto nesmyslu jako knizecka s obrazkama a skoro nic nerikajicima making of dvdckama (mam limitku a presne toto tam je +soundtrack)... -
Nejvice obav, jestli DS bude takova ci makova, maji vetsinou lide, co si originalku v zivote nekoupili.
Spousta z nich tu plive na vydavatele DS, predhani se v konspiracnich teoriich o tom, ze hra ma byt bicem na PC hrace a pritom si sami chcete ospravedlnit kradeni software pro jeho udajnou nekvalitu, ikdyz hra samotna vyjde az za pul roku.
Jednoduse, zlodej krici, chytte zlodeje. -
Bohužel to nevypadá, že by to byl jenom mediální šum, jak naznačuješ. Těch přímých citací z rozhovoru s Miyazakim je příliš mnoho a jsou příliš konkrétní na to, aby vše šlo svést na špatný překlad. Velmi pravděpodobně mimo jiné prohlásil, že v současnosti nejsou plánovaná "žádná vylepšení grafiky", že půjde o "přímý port konzolové verze" a gamepad je "důrazně doporučován", protože podpora k+m bude minimální.
Je mi to taky hrozně líto, ale prozatím to opravdu vypadá takhle blbě. -
Tak asi. I když mám pár svých výhrad, tak Dark Souls kupuji hned jak to půjde. I kdyby mne to nakonec nebavilo (mám k soubojům některé osobní gamedesignerské výtky) tak už z principu bych rád, aby si Capcom v účetních záznamech poznamenal u PC portu alespoň "ucházející".
Ohledně pirátství - po "úspěchu" PC verze Street Fighteru IV tleskám Capcomu vůbec za tu myšlenku na port ^_^ -
Pozoruhodné, on to někdo od nich prohlašuje?
Ne. Vše, co zatím máme jsou informace o tom, že udělají PC a slovíčkaření z fragmentů vět, překládaných ještě z japonštiny.
Zdá se mi, že tady se už automaticky vytváří situace "tak si tu lopatičku sežer". Nevím, pokud bych chtěl PC verzi hry a na základě mých petic se ni dostalo, spíš bych se těšil, než hned označoval distributory za ty zlé a proradné... -
Reakce na lugal:
Sorry ale to je argumentace za všechny prachy... To nepřipouštíš možnost, že i když v některých hrách něco podobného (a ani ne všechno najednou) už bylo, tak to, jak tyto prvky do Dark Souls zapadají, může být unikátní a perfektně fungující? Lidé, kteří tu hru hráli ti řeknou, že v té hře je to skvěle zpracované a ty máš hned jasno, že je to kravina na základě nějakých tvých představ o pseudo mmo a že v HoMaM něco nefungovalo. Navíc to moc redukuješ na holá technická fakta (ha! takže je to vlastně obyčejný xyz!), podle té logiky pak žádná hra v tom nemůže být nevšední, protože u každé bystře odhalíš, že se jedna o normální posílání IP paketů. -
Není za co. Jako nemrtvej beztak strávíš valnou většinu hry. V nemrtvý podobě nemůžeš k sobě nikoho přivolat a nemůže tě ani nikdo napadnout. K tomu abys ožil potřebuješ u bonfiru obětovat lidskost, což je speciální komodita, která se dá získat různýma způsobama (loot, zabíjení nebo pomáhání hráčům...). Když tě zabijou, jseš opět nemrtvej.
-
Nemrtva podoba? Hmm.. no moje vedomosti o tejto hre su zrejme nulove. Idem to napravit a poprecitat co najviac o tom. Ale zatial sa mi to paci. A dik za rady. ;)
-
Fakt netúžim po ničom inom ako o pseodosocializačnom systéme na posielanie odkazov v rpgčku... Hlavne nie na posielanie rád a oznamovanie čo ma čaká za rohom. To si už môžem rovno veselo zaspoilerovať nejakým návodom. Inak bolo to aj v heroes 6 s tým ich konfuxom, je to nezmyselná blbosť a celý tento "halfassed mmo" prístup je mi neskutočne nesympatický.
No a čo čakať od konzolistu. Samozrejme, že mu 30fps a 720p nemôže vadiť, veď keby mu to prekážalo, tak nemá čo hrať. Ale veď sa posadíme 5 metrov od telky a ono si ten rozdiel snáď nikto nevšimne, však. Čo na tom, že sme v roku 2012 a ono to vyzerá 2x horšie ako crysis z roku 2007. *15* -
Já sem moc neinvadoval, ale pokud vim, dostaneš za to duše, lidskost a nějaký speciální itemy potřebný přidání se ke covenantu.
Můžeš ji dokončit sám, ale je to místama dost těžký.
Nicméně pokud chceš hrát online a nechceš být invadovanej, stačí hrát v nemrtvý podobě. -
Pokládání zpráv na zem, nebo ukázky smrti ostatních hráčů je podle tebe taky naprosto běžná featura?
Sorry, ale trhat hru za to, že možná poběží v 30fps je ubohost a ne argument. -
Keď im to nevyjde, tak už majú aj pripravený damage control - pc hráči sú piráti. Veď aj ich marketing je založený na tom - ukáž, že nie si pirát a kúp si odfláknutý port s 720p/30 bez poriadnej podpory pre kb/myš... Ani sa mi nechce veriť, žeby to bola pravda, veď to by snáď nemohol kúpiť žiadny človek s trochou sebaúcty.
-
A oplati sa vobec takto killovat tazko pracujucich hracov? Co je odmena?
BTw da sa tu hru dokoncit zrejme aj sam, ze? -
Některé nepotvrzené zprávy v diskuzi mě docela děsí. Aby to nakonec nedopadlo tak, že udělají zprzněnou PC verzi, která bude neovladatelná pomocí K+M, nebude využívat HW možnosti PC a navíc bude okořeněná nějakou příšernou DRMkou. A hráči si to logicky moc kupovat nebudou a vůkol konzolovým světem se bude volat jaká jsou PC hráči pakáž nevděčná *9*.
EDIT: Jestli se vydavatel nechytne za nos, tak to vypadá jako pořádný průšvih. I na RPGWatch se kolem toho strhnul, na místní poměry, nebývalý hukot.
EDIT2: na základě dostupných videjí a informací bych byl mnohem raději za port Dragon's Dogma. Samozřejmě neodfláklý. -
Ako riešený multiplayer? Kde je tam rozdiel? Coop je rovnaký (player sa joine do hry po invite), pvp je rovnaké (gank či consensual). Jediný rozdiel je, že namiesto nastavenia mp v menu je to ingame.
Jednoducho ti naservírovali marketing a ty si im to zožral aj s navijakom. A to je to vidno aj na ďalších tvojich postoch. Mickey mutant jasne a presne napíše zoznam vecí, ktoré by sami o sebe degradovali prakticky akúkoľvek hru, a ty ako ignorant napíšeš, že kde je problém. -
Když chceš invadovat, musíš použít item. Myslim že se jmenuje Cracked Red Eye Orb. Pak ti to najde automaticky hráče k napadnutí.
-
Máš pravdu, jsou tam ještě tmavě modří invadeři. Ty jsou tuším vždycky spojený s nějakým covenantem. Hodní jsou bílý nebo zlatí.
-
jjj ... tak nejak ... ale on zanecha na zemi cerveny nebo bily znameni a podle toho bud pomaha nebo te zabije ... ale jeste jsem nikoho zabit nesel, tak pres nevim jak bych to udelal ... kdyz ti svetlej pomaha, tak te zabit nemuze a ten kdo te chce zabit nepotrebuje podle me zadny tvoje privolavani ... proste neco pouzije aby se dostal do cizi hry nebo hodi ten falesnej napis na zem
-
Lugal:
Nevim jak ty, ale já osobně nevim o jediný hře (kromě Demons Souls), která má takhle udělanej multiplayer, takže rozhodně není NORMÁLNÍ.
Jestli o takových hrách víš, klidně je vypiš. Rád se poučim.
A to jestli takovej multiplayer potřebuješ, můžeš posoudit až když si to zahraješ.
Tvůj argument působí, jak kdybys v životě nehrál jediný FPSko a tvrdil že zaměřovací kříž je k ničemu.