Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja
    zacinam se modlit at Mirrors Edge uz nikdy nevyjde. *16*
  • Budeme kupovat dál a ještě více, koupíme si všechna DLC, budeme hrát jen s gamepadem (i Photoshop) a nebudeme dávat hry do bazarů. Ta starostlivá péče o zákazníka už vyžaduje odměnu.
  • Tak oni obecně už nějak na PC začínaj srát, ne? Dělaj zároveň na třetím Army of Two (PS3 a Xšrot only), teď akorát vydali DS3 demo (PS3 a Xšrot only) a teď ještě k tomu serou na PC verzi a jen to jednoduše portnou z konzolí. Ne že bych se z toho natřikrát zesral, ale jestli si zjistili, že se obě DS hry víc pirátily než kupovaly, tak se jim nedivim.
    • Tak "demo" mas na Pirate Bay, až to vyjde. *1*
      • eeeee
        Tenhle pristup pc hracu vede k upadku pc platformy a je pricinou toho, ze pro radu vydavatelu je to nezajimava nebo slabe zajimava platforma, to jest neportuji na pc vubec a nebo na portvydaji jen minimalni prostredky. Kvuli tomuto pristupu pc hracu je dnes lepsi hrat na konzolich, coz jsem po 20 letech hrani na pc ucinil.
        • ringmancz
          naopak na PC kvete indie scéna, tak co je potom špatně?
          • eeeee
            Indie scena je fajn, tam hraje pc prim. Spatne je to, ze spousta pc hracu chce hrat i AAA hry, konzole odmita a snazi se na pc hrat spatne porty dobrych konzolovych her na pc a pak nadava na konzole, ze kazi pc (!) hry misto aby si poridili konzoli a hrali konzolove hry v pohode na konzoli.
          • Veskoslav
            Nemá cenu. To je jedalovista konzolista. Kluk, co si neustále vymýšlí. Nereagovat:)
  • Vzhledem k tomu, jak dopadl pc port Dark souls, bych se začal docela děsit...
    • sirWallace
      Beres mi to z huby !! Kvuli tem kecum co jsem se tu docetl a co jsem poslouchal a stale posloucham v podcastech, jak je Dark souls uzasna hra jsem si ji koupil... Nainstaloval, spustil, po chvili jsem vzteky trisknul s mysi, ktera se rozpadla, hru odinstaloval a uz se k ni nikdy nevratim, to jsem si jist... Jo.. a taky prestanu davat na kecy redakce o tom, co je dobra hra a co ne :) Nalakalo me to HARDCORE... a oni ani nelzou.. Jen jsem netusil, ze to je kvuli nemoznosti ovladani *16* Ja vim, ja vim, asi jsem mel lepe poslouchat... Nebo spis oni maji pokazdy kdyz o tom melou pripomenout, ze se bavi o konzolove verzi... Takhle me to stalo prachy a taky dost nervu :)
      • prudislav
        Dark Souls je super i na PCčku jen tam musíš dát správný mody :-D vanilla je nanic
        • Stačí jeden mod na rozlišení a hrát to s Gamepadem. Ta hra je prostě na gamepad dělaná, takže i s komplet přenastavením a modama na myš a klavesnici a komplet přenastavením ovládání to prostě není tak pohodlné
      • seš kretéén. Stahni si 2 fixy od hráčů a vše pojede jak pomásle. Hra je to neskutečně výborná. Za 10 let asi jedna z nejlepších
        • sirWallace
          Laskave si me neber do huby .) Vis prosim Te, co znamena to slovo, kterym jsi me nazval ?? Kretenismus je porucha stitne zlazy!! Ja ji mam v poradku Ty chrochtobuzno :)
          • tak si prostě hloupý, tupý, nešikovný, líný blb xD
          • eeeee
            Neni to porucha stitne zlazy, to muze byt pouze jedna z pricin, ktera ho zpusobuje. Kretenismus znamena slabomyslnost a pojem kr@ten se mimo jine uziva jako nadavka, ktera ma poukazat na nizkou inteligenci urazeneho.
            • sirWallace
              No vidis, tak stejne keca, protoze ma mysl je silna a neotresitelna :D ( Dekuji za informovani, ale je to jen mezi nama, aby se ten vocas nedozvedel, ze to mel spravne :D )
      • Veskoslav
        Dej šanci. Já sice musel nahrát pár fixů a kdo ví čeho, ale pak to jde:)
        • sirWallace
          Diky za tip.. Az nekdy me ego nebude tolik ublizene, snad to i zkusim... i kdyz jsem tu ted mlel, ze uz nikdy :D At si teda ale vypocitaji, kolik casu tomu bude muset clovek jeste venovat na dodelani jejich prace a o to to zlevni :D
  • spoock
    ... spíš důvod to nehrát, nekupovat, upirátit není argument
  • Mr.Lolendo
    Omg to má skončit jako DarkSiders 2 ? To snad ne!!!
    • Darksiders 2 byl přímý port?
      • Tak to nevím, ale PC verze byla příšerná...
        • v cem? grafika a optimalizace byly vyborne..ze se takove hry nedaji hrat na klavesnici je snad jasne kazdemu :)
          • Mr.Lolendo
            Akcelerace myši a neustále laggy
            • No mě se teda hra nelagovala, stačilo jen vynutit vertikální synchronizaci a pak už problém s trháním při pohybu nebyl
          • je zábavné, že si u těhle typů her (co do ovládání je to stejné jako Dark Soul, Devil May Cry atp), kde pro pohodlný pohyb s postavou v prostředí prostě nestačí 4 směrové šipky, ale je potřeba "všesměrové" ovládání, které umožňuje třebas analog na gamepadu vždycky lidé stěžují nato, že je to způsobenou tím, že je hra portována z konzole :D
            • Reakce na JJ:

V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení.
            • "pohodlný pohyb"? Já teda nevim, ale mě se všechny tyhle hry lépe ovládají s myší, kde máš rozhodně pohodlnější směrování, než řešit jednou páčkou pohyb a druhou pohled jak u blbejch. Na druhou stranu nechápu, na co si všichni u PC verzí Dark Souls i Darksiders 2 stěžovali - já je na klávesnici s myší ovládám bez potíží (Dark Souls tedy spolus SDfixem - kvůli rozlišení).
  • HAHAHHA EA zas nesklamala
    • sirWallace
      Tva cestinarka ano :D
      • si sa zabil
        • sirWallace
          Jo no:D Sakra kdo ma vedet, ze jsi slovak ?? :D:D:D
  • Diky
  • Dead Space 3, to už snad ani nikoho nezajímá, ne? *15*
    • Mne osobně už moc nezajímala ani dvojka ... kvůli přílišnému důrazu na akci, ale jednička byla fajn :). Snad jediný survival na této generaci konzolí ... možná tedy ještě Sirens Blood Curse se dalo :)
  • Erendiel
    Jéé moje profilovka *14*
    K tématu: To je tedy zklamání,už další v řadě po demu. Snad nám dovolí aspoň nastavit vyhlazování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit