Přejít na výpis diskuzí
PC verze Deus Ex 3 šla svou vlastní cestou
15.8.2011 | Jan Vitík
35 příspěvků
-
ty si fakt dement...tohle mě donutilo se tady po půl roce přihlásit a sdělit ti to. *7* *12*
-
mozem sa spytat odkial presne z UK? lebo amazon.co.uk ma len limited edition (zatial).
-
Warran Spector, to je nějakej ještěr? *4*
-
Za "cestě" má bejt čárka, viď? *1*
-
„Mnoho ohlasů nám také ukázalo, že jdeme po správné cestě a spousta obav hráčů se týká věcí, které ani mi nepovažujeme v PC hře za akceptovatelné,“ - tak schválně, kdo najde hrubku ;).
-
Kdybychom byli všichni takhle zaseknutí v minulosti, tak stagnujeme a vývoj nejde nikam. Mají dokumenty z vývoje? Mají. Mají k dispozici Deus ex bibli? Mají. Mají hromady kreativních lidí? Oh hell, tucty.
Ostatně, Warren s ION Storm s dvojkou docela upustili míč... -
Tak co, hráli jste Disney's Epic Mickey? Nejnovější hra pod jeho taktovkou... jede krásně pod emulátorem... zjistíte, jestli je pořád stejně dobrej...
Odpověď zní: Ano, je. -
Jediný, kdo může mluvit o Deus Ex je Warran Spector. At si dělají jakoukoliv hru s jakýmkoliv jménem, at se neodvolávají na původní díl. Pochybuji že studio zůstalo v původním složení jako Spectorovi programátoři.
-
Taky Fb nesnáším, ale náhodou na toto je FB nejlepší. Udělej to takhle:
Regni se, dej přátelství dvou třem lidem a oni tě rozšíří. Až máš těch pár lidí, co tě tak nejak zajímají, tak si nastav profil na extrémní soukromí a je to. Pak se jen zapiš do skupin, co chceš přijímat a jednou, dvakrát za den se přihlaš a zkontroluj novinky.
Takhle se dá Facebook krásně používat. Samozřejmě sedět tam celej den a aktualizovat profil, dávat fotky atd. je hloupost, koho zajímá, kde jsem zrovna byl a jak jsem zrovna oblečenej. Nepochopím lidi, co mají potřebu vytrubovat o sobě všechno do světa... -
tak tedka zadna tyden stara verze RE-PLAYe nebyla, protoze minuly tyden udelali v tv chybu a pustili jeden starsi dil misto noveho.
-
Leaknutu betu som hral a je to vynikajuca hra, ta beta ma utvrdila v predobjednani Augmented Edition z UK. Jedine co mi v bete vadilo bola rozdielna senzitivita pre horizontal a vertical pohyby mysi, takze to ovladanie mysi bolo take divne, nie moc dobre. Ale verim ze v plnej tomu tak nebude, alebo nato bude patch. Pretoze ludia o tom pisu aj na Eidos forach. Neverim ze by pokazili tak dobru hru spatnou implementaciou ovladania mysi. :)
-
Je mozno sledovat novinky ohledne cestiny i jinde nez na facebooku?? Ho totiz odmitam. *1*
-
Doufám, že to klapne. Leaklou betu jsem nehrál, radši si počkám na full.
Btw, kde je RE-PLAY? -
Novinky nejen o překladu hry do češtiny naleznete na adsrese: https://www.facebook.com/pages/Deus-Ex-CZ/251161864902602
-
duležité je že bude v Cz...