Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty si fakt dement...tohle mě donutilo se tady po půl roce přihlásit a sdělit ti to. *7* *12*
  • mozem sa spytat odkial presne z UK? lebo amazon.co.uk ma len limited edition (zatial).
  • Warran Spector, to je nějakej ještěr? *4*
  • Za "cestě" má bejt čárka, viď? *1*
  • „Mnoho ohlasů nám také ukázalo, že jdeme po správné cestě a spousta obav hráčů se týká věcí, které ani mi nepovažujeme v PC hře za akceptovatelné,“ - tak schválně, kdo najde hrubku ;).
  • Kdybychom byli všichni takhle zaseknutí v minulosti, tak stagnujeme a vývoj nejde nikam. Mají dokumenty z vývoje? Mají. Mají k dispozici Deus ex bibli? Mají. Mají hromady kreativních lidí? Oh hell, tucty.
    Ostatně, Warren s ION Storm s dvojkou docela upustili míč...
  • SA-reg
    Tak co, hráli jste Disney's Epic Mickey? Nejnovější hra pod jeho taktovkou... jede krásně pod emulátorem... zjistíte, jestli je pořád stejně dobrej...

Odpověď zní:Ano, je.
  • Jediný, kdo může mluvit o Deus Ex je Warran Spector. At si dělají jakoukoliv hru s jakýmkoliv jménem, at se neodvolávají na původní díl. Pochybuji že studio zůstalo v původním složení jako Spectorovi programátoři.
  • SA-reg
    Taky Fb nesnáším, ale náhodou na toto je FB nejlepší. Udělej to takhle:

Regni se, dej přátelství dvou třem lidem a oni tě rozšíří. Až máš těch pár lidí, co tě tak nejak zajímají, tak si nastav profil na extrémní soukromí a je to. Pak se jen zapiš do skupin, co chceš přijímat a jednou, dvakrát za den se přihlaš a zkontroluj novinky.

Takhle se dá Facebook krásně používat. Samozřejmě sedět tam celej den a aktualizovat profil, dávat fotky atd. je hloupost, koho zajímá, kde jsem zrovna byl a jak jsem zrovna oblečenej. Nepochopím lidi, co mají potřebu vytrubovat o sobě všechno do světa...
  • tak tedka zadna tyden stara verze RE-PLAYe nebyla, protoze minuly tyden udelali v tv chybu a pustili jeden starsi dil misto noveho.
  • Je mozno sledovat novinky ohledne cestiny i jinde nez na facebooku?? Ho totiz odmitam. *1*
  • Doufám, že to klapne. Leaklou betu jsem nehrál, radši si počkám na full.

Btw, kde je RE-PLAY?
  • Novinky nejen o překladu hry do češtiny naleznete na adsrese: https://www.facebook.com/pages/Deus-Ex-CZ/251161864902602
  • duležité je že bude v Cz...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit