Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Já chápu ten business model.

Jen prostě konstatuji, že je smutné, že se i (pod)průměrná hra bude dobře prodávat, když nacpou dost peněz do marketingu.

• frank.horigan

Ono zase když vyvineš (a to ještě možná) dokonalou hru pro pár "srdcařů"  a nikdo o ni neví popřípadě ji nepochopí, nebo nepochopí proč by zrovna tohle měli kupovat, tak dopadne jako Planescape - první i druhý. (a plno jiných)

Super hra, kterou dohrálo do konce 10% lidí a 98% všech hráčů o její existenci ani netuší.

Myslím že to mají dobře spočítaný. 

• tak s upgrade-om PC (alebo jak sa to spravne pise..) som trocha vymenil aj stary monitor mno, a 4K vazne nepotrebujem (zatial) , tak 2K stacilo O:-) (+HDR a 170+MHz, kedze hravam single vacsinou tak myslim ze vyssie ani nepotrebujem)

• frank.horigan

""""tak hocico co spustim z 1080 na 1440ke mi hned na prvy pohlad vypali oci """"

Tak rozhodně nedoporučuju pouštět 1080p na 1440p monitoru, to ti opravdu vypálí oči. Ale nemá to co dělat s rozlišením jako takovým, ale s tím, že monitor neběží v nativu. Na 1080p potřebuješ 1080p monitor. 

A pokud máš potíže s 1080p, tak prostě nedoporučuju čučet do něčeho lepšího pak nebudeš mít problém  :)))

• tak hocico co spustim z 1080 na 1440ke mi hned na prvy pohlad vypali oci :D proste s lepsim rozlisenim sa hned zžijes a vratit sa s5 je hodne bolestna skusenost (vlastnie plati to vo vseobecnosti myslim). A verim ze z 4K by to bolo este o to horsie....

k tomu kolko 1080 ma HDR a podobne ficury vlastne? a SDR vs HDR je rozdiel tiez (aj ked osobne nie vzdy v prospech HDR....)

a vlastne, toto sa tyka aj 1080 a vyssich, proste pozerat daco co bolo tocene na 4:3 na dnesnych 16:9 a viac je strasne zle, najma ked ti to streamovacia sluzba hned da na moderny standart, zrazu su ludia siroky ako trpaslici a podobne :D (ako babrat sa s tym obcas nech to ide ako ma sa mi casto nece)

• frank.horigan

1080p tu jako základ bude i za další dvě deseťročia, nikomu se oči dynamicky nezlepšují, jen někteří si to myslí. 

A u podobných tabulek to vidím tak, jestli tvůrce nechce schválně vytvořit víc otázek než podat odpovědí :)

• to je sice asi pravda (2070 karta co zvladne)

ale bolo by fajn keby tam ozaj pisali co to presne znamena.

Zvlast ked 1080 je tu uz v podstate dve desatrocia + a high endy su dnes 4K a 2k je skor standart. ak sa teda bavime o games PC.

(+zvlast kategorie na 21:9 resp 31/32:9)

• Uvidime, treba to nejak zachrani. Nadeje umira posledni, ale momentalne bych to koupil jen pokud bych nemel co jineho hrat, a... to se nestane. Takze ve sleve, pristi Vanoce. Mozna.

• Derp_1337

Taky si myslím, že to nevypadá moc dobře.

Bohužel takhle to dělají velká studia. Místo toho aby nacpali více peněz do vývoje, tak to radši nacpou do marketingu. A pak na každém webu máme několik článků měsíčně o novém D.A.

• Priznam se, ponekud me to mrzi. Origins sem sveho casu miloval (jednu hlasku z puvodu mestskeho elfa opakuju rad dodnes...), u dvojky sem nasel nejake kladne stranky, a i Inkvici sem mel velmi rad... ale tohle... :-(

• Přijde mi to stejně graficky barevně splácané jako Avowed jehož gameplay ukázku jsem včera viděl. S tím rozdílem že Avowed by mohl mít alespoň fajn questy a zajímavě napsané postavy, jinak ten chaotický combat vypadal dost příšerně a z toho co jsem viděl to bude nejspíš případ i DA Veilguard.

• Jevo83

KC2 popri tomto vyzera ako hra na PS7 alebo PS8 😂

• frank.horigan

Recommended jsou evidentně mířené na 1080/60fps. 

Víc na RTX2070 nečekej.

• sice pekne ze dali paramatre na PC, ale akosi zabudli na co su tie parametre mierene, 1080? 2K? 4K? setings?

+ak uz nieco chcem ozaj ukazat, tak ak mam moznost, co iste maju, tak to ukazem na tom najlepsom stroji co mam predsa. Cize karta bola aspon 4090 o tom nepochybujem. (a o tom ze stroj mal nejake vyficane INTEL CPU najvyssej rady aspon 14.heneracie I9, hodne rychle SSD aspon 7200 rady a system RAM neklesla pod 64GB ani nehovorim) cite high-end stroj jak sa patri :)

• Aha, jo ono to vlastne vychazi... Trosku je Kingdom Come zastinilo :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit