Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi to stejně graficky barevně splácané jako Avowed jehož gameplay ukázku jsem včera viděl. S tím rozdílem že Avowed by mohl mít alespoň fajn questy a zajímavě napsané postavy, jinak ten chaotický combat vypadal dost příšerně a z toho co jsem viděl to bude nejspíš případ i DA Veilguard.

• sice pekne ze dali paramatre na PC, ale akosi zabudli na co su tie parametre mierene, 1080? 2K? 4K? setings?

+ak uz nieco chcem ozaj ukazat, tak ak mam moznost, co iste maju, tak to ukazem na tom najlepsom stroji co mam predsa. Cize karta bola aspon 4090 o tom nepochybujem. (a o tom ze stroj mal nejake vyficane INTEL CPU najvyssej rady aspon 14.heneracie I9, hodne rychle SSD aspon 7200 rady a system RAM neklesla pod 64GB ani nehovorim) cite high-end stroj jak sa patri :)

• frank.horigan

Recommended jsou evidentně mířené na 1080/60fps. 

Víc na RTX2070 nečekej.

• to je sice asi pravda (2070 karta co zvladne)

ale bolo by fajn keby tam ozaj pisali co to presne znamena.

Zvlast ked 1080 je tu uz v podstate dve desatrocia + a high endy su dnes 4K a 2k je skor standart. ak sa teda bavime o games PC.

(+zvlast kategorie na 21:9 resp 31/32:9)

• frank.horigan

1080p tu jako základ bude i za další dvě deseťročia, nikomu se oči dynamicky nezlepšují, jen někteří si to myslí. 

A u podobných tabulek to vidím tak, jestli tvůrce nechce schválně vytvořit víc otázek než podat odpovědí :)

• tak hocico co spustim z 1080 na 1440ke mi hned na prvy pohlad vypali oci :D proste s lepsim rozlisenim sa hned zžijes a vratit sa s5 je hodne bolestna skusenost (vlastnie plati to vo vseobecnosti myslim). A verim ze z 4K by to bolo este o to horsie....

k tomu kolko 1080 ma HDR a podobne ficury vlastne? a SDR vs HDR je rozdiel tiez (aj ked osobne nie vzdy v prospech HDR....)

a vlastne, toto sa tyka aj 1080 a vyssich, proste pozerat daco co bolo tocene na 4:3 na dnesnych 16:9 a viac je strasne zle, najma ked ti to streamovacia sluzba hned da na moderny standart, zrazu su ludia siroky ako trpaslici a podobne :D (ako babrat sa s tym obcas nech to ide ako ma sa mi casto nece)

• frank.horigan

""""tak hocico co spustim z 1080 na 1440ke mi hned na prvy pohlad vypali oci """"

Tak rozhodně nedoporučuju pouštět 1080p na 1440p monitoru, to ti opravdu vypálí oči. Ale nemá to co dělat s rozlišením jako takovým, ale s tím, že monitor neběží v nativu. Na 1080p potřebuješ 1080p monitor. 

A pokud máš potíže s 1080p, tak prostě nedoporučuju čučet do něčeho lepšího pak nebudeš mít problém  :)))

• Reakce na příspěvek:

tak s upgrade-om PC (alebo jak sa to spravne pise..) som trocha vymenil aj stary monitor mno, a 4K vazne nepotrebujem (zatial) , tak 2K stacilo O:-) (+HDR a 170+MHz, kedze hravam single vacsinou tak myslim ze vyssie ani nepotrebujem)

• Aha, jo ono to vlastne vychazi... Trosku je Kingdom Come zastinilo :-D

• Jevo83

KC2 popri tomto vyzera ako hra na PS7 alebo PS8 😂

• Priznam se, ponekud me to mrzi. Origins sem sveho casu miloval (jednu hlasku z puvodu mestskeho elfa opakuju rad dodnes...), u dvojky sem nasel nejake kladne stranky, a i Inkvici sem mel velmi rad... ale tohle... :-(

• Derp_1337

Taky si myslím, že to nevypadá moc dobře.

Bohužel takhle to dělají velká studia. Místo toho aby nacpali více peněz do vývoje, tak to radši nacpou do marketingu. A pak na každém webu máme několik článků měsíčně o novém D.A.

• frank.horigan

Ono zase když vyvineš (a to ještě možná) dokonalou hru pro pár "srdcařů"  a nikdo o ni neví popřípadě ji nepochopí, nebo nepochopí proč by zrovna tohle měli kupovat, tak dopadne jako Planescape - první i druhý. (a plno jiných)

Super hra, kterou dohrálo do konce 10% lidí a 98% všech hráčů o její existenci ani netuší.

Myslím že to mají dobře spočítaný. 

• Derp_1337

Já chápu ten business model.

Jen prostě konstatuji, že je smutné, že se i (pod)průměrná hra bude dobře prodávat, když nacpou dost peněz do marketingu.

• Uvidime, treba to nejak zachrani. Nadeje umira posledni, ale momentalne bych to koupil jen pokud bych nemel co jineho hrat, a... to se nestane. Takze ve sleve, pristi Vanoce. Mozna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit