Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, krast neni efektivni, to je kontraproduktivni. Efektivni je ekonomicky podporovat to, co ti vyhovuje.
  • To je pravda, ale osobne nic z toho nepostradam, davam prednost singleplayeru, hires a vyssi rozliseni je na televizi zbytecne, lepsi efekty jsou marginalni a fps dostatecne.
  • Paradoxně jakožto hráč s crackem mám míň problémů než poctivý majitel zaplaceného produktu. Kam sme to dospěli ?
  • Ja v tom nevidim zadny rozdil! Porad je to nesmyslna buzerace legalniho zakaznika, pirat si to zahraje bez omezeni.
  • Trolujes, nebo jsi jen nechapavy?
    Taky je hezke, jak dokazes od stolu poznat,kdo hry stahuje a kdo je kupuje *12*
  • Stejne tak se konzolistu netykaji vymozenosti jako hi-res textury, lepsi efekty, vice FPS, vetsi rozliseni a casto ani veci jako dedikovane servery,coz je pri MP hre casto prusvih.
  • Umaroth
    Ano, je to logické (z ekonomického hlediska).
    PS : Bohuzel budes muset chvili pockat, nez to upiratis a piratit to budes moc diky konzolakum, ze ten vyvoj zaplatili
  • prudislav
    tohle "pokračování" má do taktický střílečky daleko *9*
    Bohužel *16*
  • to joe: ty tu rozhodujes kam budu vkladat prispevky a kam ne, nebo jak to tady mas??? i kdyz nemusim tak ti to vysvetlim, vyjadroval jsem se ke hre, pokud neumis cist za to ja nemohu. To ze jsem zminil jinou hru neznamena, ze jsem se nevyjadroval ke hre. A abych to uzavrel, ke hre mohu dat pozitivni i negativni komentare, vyjadruji se k dane veci jak na me pusobi. Az tu budes sefem pak si rozhoduj *3*
  • koho zajíma max payne? když te tohle nezajíma proč sem lezeš?
  • porad nechapu, jakože ten pan hry kradne ale když se mu nejaka libi tak si ji navic koupí? a nechápu souvis s tímhle titulem. To jakože nekdo kdo se "rozhoduje penezenkou" si tohle nekoupí? *8*
  • Mozna je to od ubisoftu pokusny balonek, ktery mu ma rict, zda se mu vyplati zmirneni drm ci nikoli. Ja tuhle hru koupim na konzoli, takze mi to je jedno. Ale settlery jsem skrz jejich drm nekoupil a tato mirna by mi nevadila.
  • Kazdy druhy kupujici pc hrac. Konzolovi hraci kupodivu nemaji problem.
  • Ze platis ze veci, ktere se ti libi.
  • ghost recon je takticka strilečka a takové na trhu nejsou, je to osobity subžánr a tohle je jeden z mala jeho zastupcu (pokud ne jediný). CoD ani Battlefield nejsou takticke strilečky. takže pro všechny fanoušky takticke akce je tohle must have.
  • co myslíš tím rozhodovat penezenkou?
  • Huš pod most! A nevylézat!
  • Ty seš osel, že ti není rovno :) Podívej se alespoň na následujícího smajlíka, ať víš, že i pro lidi jako ty má svět připraveno: *2*
  • Black_Hand
    todle uz je ok. aktivace na zacatku mi prijde bez problemova. pokud se toto stane u ubisoftu standardem, tak se nebudu zlobit.
  • Co to tady meleš za sr@čky??? Ptám se ho, jestli když nechce ochranu.. Tak jestli by to nechtěl třeba zadarmo? Vůbec neříkám, že žádná ochrana = zadarmo, tak nechápu, proč by měli zadarmo dávat Raymana. Ale chápu - jako v každém příspěvku jsi opět někde musel ukázat, že si vše kupuješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit