Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V nabídne navíc editor videí
12.6.2014 | Adam Homola
175 příspěvků
-
Tleskam Rocstaru za jejich tah. Mlceni = profit. Prodali se stare konzole skrze GTA. Vydelali na tom i MS a Sony (a jeste vydelaji) a to jen skrze jedne hry. Osobne hraju na xboxu. Doufejme, ze port na PC bude optimalizovany lepe jak GTA IV, pak bych si to i na PC poridil. :D
-
Porovnavat jablka x hrusky a PC x konzole nema zmysel, je to ciste subjektivne a kazdemu vyhovuje nieco ine. Na druhu stranu ak vyjde na PC a konzoly hra ktora je objektivne lepsia na konzolu (technicky, ovladanie atd.) tak v diskusiach medzi ludmi co to hraju na PC zavladne konsezus ze PC verzia/konverzia/whatever sa nepodarila a je horsia. Ak sa stane naopak a PC verzia ma objektivne lepsie spracovanie (30fps vs 60fps, hd vs fullhd+, podarene mody atd.) tak zacne flamewar, konzolista proste nikdy neuzna ze PC verzia moze byt lepsia lebo xbox/ps 4ever...
*grabs popcorn* -
-
Mě třeba upřímně rozčiluje kolik her konzole zničily, a to hlavně ovládáním, už není potřeba naučit se ty triky co člověk potřeboval dřív jak uhíbat a podobně, dneska je to hlavně. Milionkrat mackej tlacitko, a delej edlej jinak umřeš. Jinak je mě to úplně jedno ať si každej hraje na čem chci jen by tohle mohli tvůrci odstranit apson pro PC. Je to otravné
-
-
Wow, dnes ve hrách nejde uhýbat. Toho jsem si opravdu nevšiml. Spíš si vytáhni hlavu z pr_ele, v tom bude ten problém.
-
-
prostě mě vadí scénky kde jde jen o zurive mačkání klávesy pořád dokola a to me nevymluvíš že ve hrách poslední dobou není :-) nemusíš hned nadávat.
-
-
-
-
Vse je otazka priorit... nekdo nema na zelezo, tak poridi x360/ps3 dnes za par penez a muze hrat GTA V .. nikomu to neberu. Ja hru koupil, zkusil a obratem prodal protoze mit moznot hrat na PC budu a proto jsem si chtel jednoduse pockat. Tu moznost nemit hru si necham a beru vsema deseti, uvedomuju si ze xko a ps uz jsou dedecci a hra mi na nich jednoduse pojede vramci jejich moznosti. Ale tohle ubohy tlachani zastupcu jedne ci druhe platformy a povysovani, pripadne shazovani jedne ci druhe strany toe opravdu smesny. Debaty typu gamepad / klavesnice mys uz radsi nekomentuju vubec. Ale ten nikdynekoncici detskej hate pc vs konzole konzole vs pc je fakt trapnej lidi :) Ja se tesim jak si to zahraju v 60+ FPS lehnu si k tomu dogauce a zaparim na X360 padu - alespon prome dokonala kombinace.
-
-
ty kdyz nemas na zelezo, tak si des koupit konzoli ... a k tomu za dvacitku TV? Nebo si za 15tku koupis sice lehce podprumerny, ale na vetsinu games pouzitelny PC vcetne monaku?
-
-
Za 15,- včetně monitoru aby na tom běželo GTA V ? Beru dva :)
-
Televize je součást každé domácnosti argument ze ke konzoly potřebuješ koupit telku za 20-15 litrů je nesmysl. Dnes má doma každý doma HD televizi ale ty asi máš ještě nějakou starou Rubinku s kolečkama na ladění barev a čudlíkama na zapínání a přepínaní kanálů a navíc kvalitní PC se stejně kvalitním monitorem za 15K HAHA prober se *5*
-
-
Když nejsi klokot a nekupuješ už poskládanou sestavu... Za 15 se to dá ale monitor bude asi hodně žebrota
-
Každý nemá ... já mám celkem hodně známých, kteří už TV v domácnosti úplně vypustili ... Na normální televize se nedívají vůbec, protože je to hrůza a na těch pár filmů za rok na které se dívat dá si buď pořídili projektor, jdou do kina, nebo mají monitor u PC.
A co jsem se tak díval, tak takových lidí přibývá. Prostě místo zabíjení času u TV radši dělají jiné věci. -
myslim ze na zelezo ma kazdy, ostatne nemajetni spoluobcani ho radi prodavaji ve sbernach když třeba nekde narezou zelezny plot..zeleza je dost..a vlastne zdarma:)
PS: pyco, moje stara mi koupila libovy zelezo, sem z toho tak wtf ze se sjedu na plech a pak zaparim gamesku.....jo, normalni clovek by nemel ani zdani o cem to mluvite, to je mluva jak v jeskyni v uzbekistanu..
-
-
-
-
a král přichází
-
Já bych všechny ty PC a konzole zakázal. Tyhle diskuze každého jenom otravují.
-
-
Mna neotravujú ja celkom bavím pripadam si po tom ako najnormalnejši človek na zemńekoule *15* *15* *15*
-
-
Pojďme Rockstar, pořádně využijte výkonu graficky na míle nejsilnější platformy na světě :) Už se těším na GTA 5 ve fullhd 60fps na maxPC detaily.
Netroluju, prostě se těším a nevidím důvod, proč by to můj PC nedal. Od toho mám pořádný PC, abych si hry vychutnával na max. -
-
Kdyby ti to jelo jen 50fps, byla by to hned blbá hra?
-
-
90% pckářů možná ještě víc neví co je 60FPS + 4AA při full hd. To je tak náročná kombinace, že na to potřebuješ stroje za desetisíce, většinou jsou rádi za 30nebo 40FPS, většina jich nema stabilitu ani konzole... To jenom pár idiotů, co si musí hodit ego pomocí fps vykřikují něco o 60FPS
-
-
souhlas, znám dost PC hráčů co jím stačí 30FPS, tidle machýrci s komplama za 50 000,- se vyskytují výhradně jen na diskuzích.
-
Já opravdu pořád netuším, jestli se jen tak nudíš, nebo je to jen nějaký tvůj dlouhodobější psychologický výzkum, nebo jsi opravdu tak zakomplexovaný omezenec a nebo jestli to jen hraješ a bavíš se tím. Každopádně v článku je malá nepřesnost "Oznámení příchodu Grand Theft Auto V na PC, PlayStation 4 a Xbox One udělalo radost nám i vám. Vlastně všem" ...kromě haha, ten z toho má nějaké nepochopitelné trauma :)
-
Je vidět, že PC opravdu nemáš a když ano tak to bude 386. By ses teď divil kolik lidí jede přes 60FPS ve FULLHD o tom se konzoli může jen zdát. Nehledě na to až se rozšíří 4K monitory tak nebudeme potřebovat antialiasing a ušetříme další výkon.... Běž prosím zas brečet na svůj topinkovač...
-
-
Se podívej na statisitky steamu panebože než něco napíšeš... Většina má nějaké mainstram karty 7870 apod... Takže raději zavři pysk než vypustíš pyčovinu...
-
-
jen další troll, který se vždy před každou diskuzí koukne do šopu, co zrovna maj za nejdražší součástky a pak je tady vypíše. Je hrozně vtipný, že když mají tidle machýrci na nabušený komply a nikdy nic neupirátí, tak nemaj prachy na blbou konzoli za pár šupů (která je levnější než jejich podložka pod myš) a radši brečej na diskuzích a doufají v PC verzi sony exklusivit. K tomu nikdy nedojde, takže bááj.
-
-
-
-
No samozřejmě, jak to nejede v 60 fps, nemá to 256x vyhlazování a nemá to minimálně rozlišení 8K, tak to je s*ačka.
-
-
Tomu rikam naivita.
-
-
Ale jako jo, jen si tu plácej, jak je potřeba mít PC za desetitisíce, člověk se u toho pobaví :) a hlavně hned podle těch keců vidí, že s herním PC a jeho konfiguracema nemáš absolutně žádné zkušenosti. Já skládám herní PC a vím moc dobře co a jak na čem šlape.
Užij si svoje závistivé kecy :) -
-
Ty si skládáš pc, tak to si potom velkej kluk a dostaneš lizátko...
-
-
Jo skládám a sám mám pořádné. Co máš ty, kromě blbých keců? Potřebu mít maminku aby tě živila a šatila ? IQ? Nebo snad něco jiného? Pochybuju.
Jak jsem psal, užívej si svoje trolení tady, na nic jiného totiž nemáš. -
-
Pojd do nas :D Jeste davej nam vsem prosim! Ukaz nam co je v tobe a jak mas dobry pocitac!
-
Sám a pořádně.. to si fakt borec... Mojí mámu si do huby neber zmetku a běz se raději skládát pc nerdíku...
-
-
-
-
Zaprvé, tou dobou bude Maxwell, na kterého čekám, pod výkon 780tky nepůjdu.
Zadruhé GTA 5 rozhodně nebude tak náročné jako třeba C3.
Zatřetí, a i kdyby tak raději 60fps a 2xMSAA, než 30FPS a 8xMSAA, na tom 24" monitoru, byť to mám 60cm od očí, to už takový rozdíl není ve fullhd.
To je jedna z výhod PC, upravíš si to tak jak potřebuješ, Watch Dogs jsem dohrál s blbou 760tkou na vysoké ve fullhd při cca 50fps.
Klasika, PCčkáři ví a konzolisti se budou hádat a postovat tady přiblblé grafy. Kolikrát stačí jen vypnout funkci nebo snížit AA a fps ti vyletí ani nevíš jak, přičemž hra vypadá stejně, kor v pohybu.
-
-
-
vytahujem popcorn a uplne sa smejem. prva stranka a mozno tak 2 prispevky o gtacku :D prehliadka demencie:D
-
-
Takovej trapak jako ty, urcite k tomu pocornu vytahuje i dicka...
-
-
Ach jo, to zas bude bezesných nocí, to zas bude v pokoji vedro od nonstop běžícího kompu, to zas v práci budu myslet jen na blbosti z GTA.... už se těšim *1*