Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Já bych se smál, kdyby někdo vytáhnul info o tom, co že všecko se to z PC odesílá do Rockstaru pro tu kontrolu HW a podobně..
A pak kdo je pirát.. -
Takže si to stáhnu a cracknu,mám slabší internet a hotovo...akorát těch 65 GB je celkem moc ale tak ona vyjde warez veze která bude mít míň kvůli vysunutí gta online
-
-
to ze mas slabsi internet je naprosto jedno. Na overovaci packet ti staci 56kb modem.
-
-
Demence. DRM nikdy žádné hře nepomohla. Lidi, kteří si to chtějí koupit, to akorát odradí, a piráti prostě počkají pár dní na crack. Opravdu nechápu, proč se vydavatelé ještě pořád snaží cpát nám tyhle kraviny, které jenom otravují při hře a hackeři je stejně okamžitě prolomí. Poslední dokonalá a neprolomitelná ochrana (Denuvo) vydržela měsíc, tohle bude přes víkend.
-
Zajímavý porovnávat ty rozdíly. Je to pouze o tom jaký mají ty tvůrci a vydavatelé v hlavně přístup k lidem a vizi SW.
Zde je nějaký hovadský SW který kontroluje kde co je a není vůbec potřeba aby to šlo hrát. Tedy pouze se rozhodli, že tohle budou z nějakého jejich důvodu dělat. Vedle je Witcher 3 kde je ochrana...Nic. Je ale možné mít volitelný klient na gogu který bude aktualizovat hru atd... Jistěže to většina bude mít protože nechtějí manuálně stahovat patche apod., ale je to prostě volitelné (naprosto jiná vize oproti kontrole všeho) a hlavně když se podělá net (jakože se podělává) tak se nic neděje....
Je velká škoda, že fandové her se řídí pouze produkty a recenzi na tohle také nehledí. Šílí pro dalším GTA protože GTA . Kdyby to bylo také protože přístup firmy, tak by to bylo lepší.
Podporovat takové hovadiny, šmírovaní a další sra*ky fakt nechci. Stačilo jak jsem na vytočil u Diabla 3 když to laglo (UPC net po kabelu) a chcípl jsem.
Navíc dne je zde další problém. Je to USA firma která hromadí data. Díky jejích divnému zákonu je může předávat dále orgánům USA aniž by to pak mohli zveřejnit, že to udělali a navíc bez možnosti kontroly zda ty data byly opravu potřeba...
Zlatá vize crackerů a ne svázání HW ze SW a ideálně i s občankou člověka.. Něco jako vize od applu. -
-
No navíc by ale podle zákonů neměli s těmi daty mimo evropy co dělat ne? jenže je to USA a těžko říct kterými zákony a pravidly ústavami řídí.
Je to humus no, takový dobrovolný sken. -
A jak vis, ze budou smirovat nejaka jine data nez ta, ktera se tykaji originalniho puvodu GTA5?
-
-
Nevíš. To je ten problém ale když akceptuješ to obecné šmírovaní (nepíší tam přesně co a jak).
I kdyby psali, tak to je ochrana navíc která je zbytečná. -
A jak ty vis ze nebudou?
-
-
To jiste nevim, zato ale vim zcela jiste, ze pokud bych chtel mit 100% jistotu, ze ma data ani me nebude nikdo smirovat, tak bych se musel odstehovat na pusty ostrov a na nem jeste vlezt do jeskyne. V dnesni dobe, kdy ma kazdy doma 50 zarizeni pripojenych k netu a polovina z nich obsahuji jistou formu smirovani jsou breky nad nejakou ochranou v GTAcku naprosto zcestne. Alespon co se tyce obav ze smirovani. Ze to je otravovani majitelu legalnich kopii je jiste pravda.
-
-
-
-
ja asi umrem *15* *15* *15* toto mi nerobte R*fookPCstar http://media.giphy.com/media/oQBXXwoRAcv16/giphy.gif
-
No konzoly si kvůli nim nekoupím tak že GTA5 pá pá NEZÁJEM.
-
Hru tak jako tak budu mít originálku, ale pokud se tohle naplní, tak doufám, že do další zimy vyjde funkční offline crack, protože tam se mi opravdu stává, že nějaký den mám prostě s netem problémy a fakt, že si nebudu moct zahrát hru, to mi vadit bude. Samozřejmě mě do té doby může hra omrzet, může být jakákoliv situace, ale ve výsledku to nemění nic na tom, že vyžadovat při offline hraní připojení k netu, je hajzl*vina.
No odklad zamrzí, dobrá optimalizace potěší, ale tohle opět zarazilo.
A co se týče toho názoru o horské chatě ad absurdum. Tak k tomu bych jen řekl, že jsou i lidé, kteří mají práci, že hodně cestují a mají herní notebooky. Já osobně bych raději půl roku nehrál a počkal si, až budu doma. Ale někteří prostě chtějí zabít čas. A na cestách ty problémy s netem opravdu mohou být. Je to sice pořád menšina lidi, ale tak třeba i na ty brát ohledy. Nevím, ale přijde mi, že to stejně odnesou ti platící. -
-
No právě, prostě se aplikuje crack který bude brzo po vydání... nic víc se s tím dělat nedá. Pro člověka co to koupí je to už hodně velký ústupek. Ne stejně ale vždycky jen a pouze.
Jsem rád že to bereš sportovně, tak řekl ti ten týpek co to bylo? doufám že to byla ta deska no když je v záruce i když zase reklamace a čekání. Nej je když ti to odejde před zárukou třeba pár měsíců. Nebo až po.
Jinak bezesporu kdo cestuje a chce hrát není doma nemá možnost, tohoto to naštve ještě více. Vím jaké to je mít občas problémy s netem... a natož někde mimo. Aby si ještě ten dotyčný vypomáhal nějakou placenou wifi v prdelli. To nepotěší jen proto že si chce zahrát hru co si koupil. -
-
Upřímně jsem s tím počítačem ještě nic nedělal a mám i jiné záležitosti na vyřízení (nedaří se). To asi dám až příští týden, protože kromě NFS: Rivals stejně ani nemám co hrát, takže na to moc nespěchám. Ale tak snad to bude základovka nebo jiný komponent v záruce, protože se mi nechce investovat do něčeho jiného a mít další výdaje. Teď si to momentálně moc nemůžu dovolit.
-
-
Hmm, je to na pytel no... můžeš být v klidu že do vydání GTA to budeš mít všechno ok.Starosti ubudou.
-
-
Nebo budou jiné *1*
-
-
-
-
-
Rockstar bohužel nečte místní diskuze, (tedy jestlu vůbec nějaké) pak by věděl že si tohle vmetení spáleného popela do ksichtu může sežrat hlavně on sám. *3*
-
"ověřovací software, který rozpoznává jisté hardwarové atributy pro kontrolu oprávnění, management digitálních práv a další potřeby podpory" - až do tohodle prohlášení jsem si byl jistý, že si tuhle hru koupím...
-
ty proste nechtej za zadnou vydelat :) snad jedine ze by se hra prubezne stremovala jako Diablo, ale to rozhodne nevypada. takze kupuju na torrentu a prachy zbydou na neco smysluplnejsiho.. tj Witcher 3
-
-
Presne diky lidem s nazorem jako pises ty se DRM delaji.
-
-
To si prave napisal peknu blbost. Witchera kupim aj ja a prave preto, ze neriesia nezmyselne ochrany, ktore obmedzuju LEN platicov. Aj tak tu ochranu do par hodin prelomia. Zbytocne vyhodene peniaze z ich strany
-
-