Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Já plně chápu, že si výrobci chtějí svoje produkty alespoň trochu chránit, takže v podstatě nemám žádný problém s nějakou ochranou. Hrál jsem toho v minulosti poměrně hodně a nepamatuji se, že by mě kdy nějaké DMR omezovalo.
-
Víš jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka každý hloupý ;o)
-
Ja bych chajdu bez internetu tolik nezatracoval, jen si vzpomeň na vánoce a dos útoky. Kdyby musely být stále online byly by nepoužitelný a to celkem dlouho. Je jen otázkou času nez si blbci začnou hrát i se steamem
-
To už si skutečně tak vymaštěnej a propagandou zblblej. Až ti jednou strčí kamera nad manželskou postel a řeknou, že je to pro tvoje dobro, protože když tě při tom klepne tak dostaneš okamžitou lékařskou pomoc od s.r.o.
tak budeš taky spokojenej? -
Proc lzes sam sobe?
-
Myslím že se mnou to už vzdali, ty si mladý ty to můžeš někam dotáhnout ( *15* ). Uč se moudrým býti.
-
tak určitě, pokud to PC nerdům z WoWka udělá radust, budu pro vás finální boss v zemi nevkusného PC plastového fantasy hnusu.
-
hraju už věky z originálek a nikdy sem neměl problém......nejsem totiž blbej narozdíl od té zlodějské lůzy... .)
-
Lidi proč reagujete na teplouška biebera? Může jít na web o konzolových hrách ale to není ono. Pokaždé když na něj někdo zareaguje tak mu vyraší nový pubický chloupek a on se konečně cítí jako dospělý. Vždycky má na každou hru svůj názor a přitom jenom sedí na youtubu a čumí na pewdiepie. Pak přijde sem nakliká si přes proxynu pluska ke svým příspěvkům a opět mu vyraší zrzavé pubické chloupky.
-
že hry na konzole neběží ve 25fps a občasné menší poklesy se nijak nedají poznat. Že je naprosto očividné že jsi nikdy nedržel gamepad v ruce a víš úplný kulový o hraní na konzoli. Že jsi jen další pomatený pctard co viděl tak maximálně 5 minut gameplaye na YT a už tu buz*ruje,
-
Vyrostu, hned jak kvůli tobě přestanou Grammar Nazi páchat hromadné sebevraždy. Navíc nevím, co máš za problém, však i slepý ti poví, že se schyluje k velké válce, napětí ve vzduchu, konflikty ve světě, deprese, až to přijde tak se staré sváry mezi bratry konzolisty zacelý a pak společně vyženeme arciPCnepřítele tam kam patří.
-
To neřeš ta nenávíst vůči pcckářům mu stoupla do hlavy, jak už jsem poznamenával něco to vypovídá o charakteru člověka. Tedy budu radší v zermi která prohrává nebo zahodím důstojnost a přejdu jako ostatně každý tam kde se válka vyhraje, pak dále si toto chování nedovedu představit v esportu lol.
Protože jste zmrdi ale já jsem ve vašem týmu, nemám vás rád asi vám začnu škodit. Prohrajem a co peníze co příprava to mne nezajímá.
Navíc odsuzuje druhou konzoli a sám napsal že by se ale přidal na druhou stranu( ve "válce")... třeba z toho vyroste doufám. *4* -
Tady nejde o nějakou poctivost, zbytečně odbíháš - vytýkám ti tu fakt, že děláš to stejné co nemáš sám rád. Také to, že to dělá někdo jiný neznamená, že to máš dělat taky, tohle neni tutorál ke hře, kde musíš opakovat co ti někdo řekne.
-
Poctivého se má slova nedotknou, ale jak se tady dívám, je to docela soda. Jinak driveclub článek je taky zablešenej pcčkářama tak co.
-
Hele ty TheGGG...sám nadáváš na pcčkáře otravujících u konzolových článků a ted je tu článek o PC hře a prudíš tu zase ty, je vidět že tě nelze brát vážně a tvá slova nemají absolutně žádnou váhu
-
Já se zase směju, jak jsi z toho neskutečně na prášky.
Někdo ti ukradl lízátko? -
Ja bych se spis zameril na to co tuhle zlodejinu prakticky beztrestne umoznuje, a hledal chybu spis tam.
lide jsou ruzni a cti ruzne zasady, ale málokdo odola když se mu něco cenného nabízí zadarmo a vi ze ho neceka zadny postih. je to něco jako kdyby banka nechala otevrenej trezor a nechala lidi at si chodi kolem, a myslela si ze jim nikdo nic nevezme. Ony všechny ty alarmy, kamery, policajti a další věci pro ochranu vyrobklu a cennosti nejsou všude jen tak pro srandu. Bohuzel internet nic takového nemá. Takze vyrobci her zabuduji primo ochranu do svojeho produktu..nevim..lidi jako takove bych z toho moc nevinil ze kradou hry, spis bych se fakt ptal kde nechal tesar diru ze internet je jedna velka hromada chaosu kde si kazdej muze delat co chce. dokud tomu tak bude, tak se hry krast proste budou.
Samo ze nikdo nechce nejake omezovani internetu, takze je to vlastne neresitelne..kecy typu, ja nekradu a ty krades..jsou jen povrchni kecy, a premerovani sulinu..zabava pro pubose. Skutecnej důvod je podle me uplne nekde jinde. -
Tak já jsem ta výjimka. *4*
-
No a? Proč jim za to platit litra? Radši to mám zadarmo, a peníze dám radši za křivák.
-
Mas nejaky argument, co by podlozil ze 25 fps je "perfektni", nebo jenom varis z vody?