Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Myslis, ze to delaji z fanouskovstvi? Mozna nejake male procento, zbytek to dela pro prachy.
-
Nepatri to sem,ale nektere to potesi!Driveclub na storu za 700kc!jeste jednou se omlouvam,ze to sem taham,ale k driveclubu neni prima ukazka na novou trat z japonska,tudis nemam kam napsat.Dik.
-
Zase to ohrané s výplatou lol. R* a jiné mega firmy se tomuhle počínání jen smějí. *1*
-
To je bohuzel smutna pravda.
A kdyz si vemu neco bez zaplaceni, tak to pro me kradez je. Ten SW ma nejake vyrobni naklady a kdyz do neceho vkladam nejake usili a cas, tak z toho chci taky nejaky zisk. Asi by te taky stvalo kdyby si dostal jenom pulku vyplaty jenom protoze nekdo rekne, ze kdyz ukradne to co vyrabis vlastne neni kradez. -
Tady to nikomu nevysvětlíš, prostě pirát je něco hnusného... je to jako zloděj - byt virtuální Pirát je vděčný těm čestným lidem co zvýší prodeje. Pirát zase dělá hře reklamu = dělba práce. *4*
-
Ma pravdu ten kluk, vyvoj DRM v podstate platime my, slusni lide co nepirati. Ochranu proti piratum... nechapu.
Navic pirateni neni tak uplne kradez, ale to uz je slovickareni. -
Proc porad vsichni lzou o offline modu? Offline funguje 14 dni, pak se musite pripojit, nebo mate smulu. Jestli tohle povazujes za plne funkcni...
-
Co to meles? Nauc se cist, prosim. Nepisu nic o spehovani a tajnych sluzbach. Pisu o tom, ze nechci mit na kazdou hru individualniho klienta, abych si ji spustil.
-
Opravdu je to tak strašný trest?
Si říkám jestli ta hysterie okolo nutnosti připojení je opravdu opodstatněná, nebo já měl v minulosti vždy jen štěstí. -
Jasan, taky nekupuju co se mi nelibi, spis narazim na ty, co tady ze sebe delaji strasne frajery, protoze dokazou neco ukrast *11*
-
Proste konzolove firmi,si museji uvedomit,ze ne kazdy evropan je ochoten mit vse v anglictine,nebo v nemcine!Proto vetsina vychodo evropanu preferuje pc!Prave kvuli dostupnosti rodneho jazyka!Ja ikdybych umel perfektne anglicky,tak stejne si tu hru nejvice uziju v rodnem jazyce!Podle me by meli umoznit si tu ceskou lokalizaci stahnout ze sveho obchodu at za penize,nebo za darmo!Od toho jsou tady vsichni zastupci firem jako sony a microsoft,aby v dane zemi vydelavali zisky,a zjistili co lide chteji,a ne si jen mastit kapsy!
-
To máš úplně jedno. Jakmile počítač jednou připojíš k internetu, tak si nemůžeš nikdy být jist kdo a jak tě "šmíruje". A právě při instalaci legálně získaných produktů je pravděpodobnost nějakého nežádoucího sběru dat o několik řádů menší, než když si spustíš nějakej pochybnej cracklej soubor.
Ztráta soukromí je podle mě jen cahtrná výmluva lidí, co právě nechtějí být poctiví a rádi by si hry čmajzli a zahráli pěkně zadarmíko.
I když moje nejoblíbenější je : Já si to nemohu dovolit, tak mám právo si to ukrást. Vždyť to nebude nikomu chybět.;p) -
Ja nevolam hernimu studiu,ale na info linku sony,kvuli chybe co mi ps4 napsala na obrazovku!Nesel mi nacist BTf4!Nebudu volat hernimu studiu,fakt sorry.
-
co to meleš?
-
Když něco zaplatím, tak mi pochopitelně vadí když to pak nefunguje.
Ale je tu jeden drobný detail. Slovní spojení "připojení k internetu" a "nefunguje" nejsou synonyma. -
Ona,to nedovoli,z jednoho duvodu,a to prolomeni systemu,proto dovoli jen neco!Nemuze nechat moderi hrabat v systemu a v souborech,uz to skusila s ps3,kdyz tam povolila linux,a misto aby moderi atd mohli delat cestiny atd,tak se to snazili prolomit!Tak utipla tipec!Prave sony byla prvni,ktera povolila komunite vyuzivat ps3 vic nez na hry a seredne se spalila!Pochybuju,ze to skusi znovu.
-
Nebo budou jiné *1*
-
To sedí, od krále kriplíků. *15*
-
Půlka chtěla ukrást, půlka koupit...Ta co chtěla ukrást, časem stejně ukraden. A ta co chtěla koupit, nekoupí a časem taky ukradne. *3*
-
Zloděj nejsem ,ale nebudu kupvat něco co ve svém PC nechci. Už jen z principu.Pokud platím, nemám být trestán za to že někdo jiný krade. *16* *16*