Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Mně to je fuk, kdyby to nevyšlo nevadí mi to já to chci jen zkusit abych otestoval HW. Nic víc... lol logika pana rohlíka že. *7*
AA pak že si čestný to ani není možné, být čistý jako lilie. Zpirátil jsem spoustu - ehm ehm ale nikdy jsem nic neukradl/neodcizil. Tohle nesnese srovnání. Navíc kdybych šel krást (v naší zemi) tak bych šel po něčšm velkém. Ne po rohlíkách - tedy kdyby člověk nikdy neví co bude muset udělat. -
tím vás pomatený pcčkáře děsí před spaním rodiče, nebo si ty srašné pomluvy o konzolích říkáte ve svém klubíku?
-
další argument pirátů, ty jsi to dělal, tak já musím taky. Pokud tě to zajímá, nemám v komplu jedinou zpirátěnou hru, či program. Jistě, něco ztáhnout na 20 minutek vyzkoušet a pak smazat je namístě, pokud se bojíš že hra bude mizerně optimalizovaná. Ovšem čórovat a vymlouvat se na bojkot proti socklubu je prostě slabota.
-
Sám si určitě někdy pirátil... tak klid. *4*
-
Každé DRM je určitý trest a tenhle typ DRM je jeden z nejhorších. Co však opravdu nechápu, jak to může z vás obhajovat takové chování firem. Vy jako zákazníci by jste měli svoje povinnosti bránit a nenechat se od firem takhle využívat a ještě s takovým chováním souhlasit. Tyto DRM jsou často výhodné jen firmy, ale nikoli pro vás. Na druhou stranu je to vaše věc, jaký názor na to máte.
-
Jj, mit propady k 20 fps je perfektni. V 720p. Trolololol.
-
Jak tu čórky brečej a hledaj záminku proč to sosnout, neskutečně se směju, doufám že z těch rusáckých stránek chytnete nějakýho pořádnýho vira.
-
Bojíš se, že ti prohledávají kompl? Nebo máš málo místa na disku, že se ti tam nevleze prográmek typu origin? Nebo snad se bojíš, že ti Uplay atd oslabují kompl? Nebo jen výmluvička proč pirátit?
-
Klasický pirát, já to čornu, však ostatní to koupí, to se nepozná. Jistě že se to pozná, neb nejsi jediný kdo takhle uvažuje. Kecy typu piráti tomu alespoň dělají reklamu jsou fakt boží. Piráti obvykle jen propagují piratství a radí ostatním jak to čornout.
-
na konzolích vše funguje perfektně *3*
-
špinaví?
nějaké info z koupelny? *13* -
Hele, kdyz mi prijde zednik a postavi krivou zed, muzu si rict, ze mel spatnej den, a priste to bude lepsi. Kdyz mi ale priste spadne na hlavu barak, tak nejen ze zednik nedostane ani korunu, ale poradne nakopano navrch.
-
Protoze je sre, ze vykeslovali litr nebo dva, ze neco co jim nefunguje, pricemz nekdo, kdo si to sos gratis, to ma funknci.
-
Proc hlupaci stale dokola opakuji, ze warez je kradez?
-
Nepočítaně... komu není rady, tomu není pomoci. Snad je jen omlouvá jakési fanouškovství.
-
Hlavne ti pak vsechny tyhle jebky bezej zaroven, sezerou ti 1/2 RAM a jeste se navzajem pobijou.
-
A proc furt vsihni zvanej o necem, o cem nemaj ani paru? 2/3 toho co mam ze steamu steam vubec nepotrebuje k tomu, aby se spustilo. Funguje to i kdyz steam odinstaluju. Na steamu muzu hrat i gamesky, ktery maj v knihovne kamosi a oni muzou hrat moje. A kdyz si to majitel hodi do offline, muzeme hrat i oba.
-
Ti co si to uwarezej budou narozdil od TEBE hrat.
-
Nj dalsi vypatlanec, ve 100% prripadu tehle "ochran" vzdy hra minimalne nekolik dnu po vydani nejde kupcum (tedy podobny vylizancum) spustit, dalsi mesice se pak stale dokola resi, proc to zere 100% vseho vykonu, kdyz to vypada tak hnusne, ... a ve 100% pripadu za to muzou podobny hovadiny.
-
A kolik je tech, ktery si nechaj n…asrat na hlavu i do dlani a jeste se tim pochlubej ...