Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To rozhodne nechci,normalizovat!Ale jsme vsichni hraci,a takovi zaklad jako je preklad si zaslouzi vsichni,na vykon daneho zarizeni to nema vliv!Ze ps4 nemuze mit urcite funkce jako 4k to jeste pochopim,ale cestinu,to nepochopim!Schvalovaci zakony musi byt v cz a sr uplne stejne jak pro pc tak dalsi herni zarizeni! *10*
  • U me se ta zaloba projevi tak,ze u pristich her od cenegy budu cekat klidne rok,az urcita hra spadne na minimum a pak ji koupim!Zadnych 1700 kc uz nebude!Ted novinky potahne pc scena,co me se tyce!
  • ja jsem ješte nehrál ani jedno gta je to dobrý?
  • Asi tak.
  • TheGGG
    pfff že tak nemoralizuješ pcčkářům v diskuzích o konzolových hrách *7*
  • A oplusuj si svoje komenty pak si všichni budou myslet jaký jsi frajer *15*
  • Ja jsem take cekal snizeni cen her na konzolich,kdyz je ten vyvoj her na next gen tak jednoduchy,jak vsude hlasaji.Uz to neni ps3!Tak proc 1700?Stejna cena jak na pc!Me pripada ze ten vyvoj na pc je drazsi,uz jen ty protipiratske ochrany museji stat majlant!Prevod do 4k!Cestina!Spis ta cenovka by mela byt obracene ne!
  • Jen mi přišlo směšné jak strašně to prožíváš a neříkej, že ne vždycky když je hádka pc vs konzole tak tě tam je plno.
  • Tak to se od R* dalo cekat ted kdyz jsou konzole bundle s GTA V v povanocni sleve. Podojit i tech par natesenych nedockavcu jo $ R* zdimat umi vsadim se ze mu radi cele oddeleni psychoanalitiku*9*
  • Tam mohly být místo těch čárek ještě dva vykřičníky.
  • Tak to vypada že na tebe celé Sony sere *1*
  • prave kdyz si koupim postupne 40 her NECHCI mit 40 steamu/originu/upleyu/battlnetu a pod. steam staci na VSECHNO
  • Nezvan!Inteligente!V sony je to jako vsude jinde!Operator je akorad od toho,aby otravoval s novim produktem,jinak vi kulovi!Ale u Sony jsem cekal neco vic,hlavne od playstation divize!
  • spousta lidi si hry stahuje ikdyz si je koupila prave kvuli tomu a by je pri hrani neobtezovalo DMR nebo aby to vybec spustili!!!!
  • Presne,cenega da pc ckarum za 1200kc cestinu,a me za 1700kc cesky manualek,to teda ne!Kdyz cestinu tak pro vsecky,nedavno jsem videl jak to skousej na xbox 360,tak at nezvanej ze to nejde,takhle muzou roz sirit portfolio sluzeb na xbox live a ps network,cestina do gta5 za 250kc.Klidne koupim!
  • tak to si dobrá p*ča :))) protože je všeobecně známo, že právník je v 90% bezpáteřní poddruh, který hájí pravdu svého klienta podle financí, které od něho tečou. Vzniká tak pokřivení té pravdy do té míry, že se po verdiktu soudu stane často pravdou fakt, který je v reálu lež - ale byla dobře zaplacená. Právník nebojuje ( ve valné většině ) za pravdu, ale za peníze. Čest vyjímkám
  • TheGGG
    nářek reta*dů tvého formátu mě opět utvrdil, že jsem měl pravdu.
  • TheGGG
    uražený jsi očividně ty, když na mě tak horlivě reaguješ a ještě se snažíš působit cool ze smajlíkem
  • jo no a ještě víc lidí si to stáhne *1* logic *8*
  • Říká fejsbukový gay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší