Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze ti nevadi, ze neco zacalujes a pak to nefunguje ... no to si teta poradnej vylizanec.
  • palver
    Špatná logika. Taky nemám v úmyslu nic krást, ale nehodlám se za svou poctivost nechat trestat šmírovacím bloatwarem.
  • Ale o tom to je. Spousta lidi ma Steam, protoze jinak si vetsinu originalek nezahraje. Nekteri jeste zkousli Origin, nebo Uplay (ja mezi ne nepatrim, co neni na Steamu proste nehraju). Ale aby si museli porizovat dalsi naprosto zbytecnou sluzbu navic jen kvuli jedne hre? Na to se jim spousta lidi proste vykasle. I kdyz na druhou stranu lide jsou cim dal tim vetsi ovce, takze kdo vi.
  • Jason_dinAlt
    Já nemám v úmyslu hru krást, takže mi připojení k internetu nevadí.
  • Paráda, čím méně warezáků si to stáhne tím lépe!!!.....kdybyste vy šu/ini hry nekradli nemuseli bysme mít DRM!!! Doufám že to nikdy necracknou tak jako D3 třeba...
  • Pochopitelně se nemusíme bavit o tom, že tihle spokojení hráči to mají možnost hrát funkčně, graficky pěkně a bez serepetiček. Se podívejte, kam jsme to vy špíny s tím pěkně vykresleným stromečkem v dálce, s pár fps navíc a s připíchnutím na net, dotáhli. A to se to ještě ani dle ohlasu nebude moc dobře prodávat. Gratulace.
  • no, skoro mě už přesvědčili, že ta konverze bude taková pecka, abych si tu hru koupil podruhý, ale timhle to teda zazdili
  • TheGGG
    to si velký pán, že jen tak chodíš kolem a dáváš peníze firmám
  • Já si teda koupil DA:I kvůli multiplayeru. A jeden den jsem si teď řekl že zkusím singl. No a hra mě padne po vytvoření postavy. Tak jsem si řekl, že zatavím Dark Souls 2. Spustím to na Steamu a koukám že jsou savy v tahu. Tak ještě zkusím Skyrim a tam sice savy jsou, ale nevím jaký jsem tam měl mody a píše mě to že něco nebude dostupný.
    Že já blbec jsem jim nějaký prachy vůbec dával.
  • Technická - Návrat do budoucnosti 2 se odehrává v roce 2015, kdyby se tedy teď dělal remake, nebyl by to návrat do minulosti, ale návrat do současnosti *4*
  • To je vážně takové utrpení za tu hru zaplatit a nedejbože se i zaregistrovat k službě jejího vydavatele? Všichni tady máme Steam, Origin nebo i ten dementní Uplay. Social Club navíc už není ta katastrofa jako před lety s GTA IV. V rámci MP3 funguje dobře a hodně vylepšuje online zážitek v GTA V (minimálně když jsem hrál s dalšími lidmi během prvních pár měsíců od vydání).

Přestaňte se furt na všechno tak čertit. Kdyby se teď dělal remake Návratu do minulosti 2, tak by to nebylo o lidech s létajícími skateboardy, ale lidech, kteří jen furt čumí do obrazovky a na všechno se hned naserou *1*
  • cas od času znamená jak často?
  • fifa15 už jde *3*
  • Však Crackerum to za to nestojí tolik, 3DM prolomila tu sifrovací ochranu u DA:I ale ty ostatní hry jim za to nestojí, Prostě ta ochrana cracknout jde ale je to naročnější a poměr usilí/respekt z prolomení prostě crackerum nevyhovuje
  • Nevadí, tak proste svoje peniaze dám inej firme *5*
  • Potrebujes, ne trvale, ale cas od casu musi dojit k tzv. overeni (odeslani nasbiranych dat) na server. Bez toho ti klient nic nedovoli.
  • Klasicke online DRM, pro pc hrace nic noveho, uz se s tim smirili u steamu.
  • nejakej DRM crap je mi srdecne u zadku. Zabejvat se takovejhlema h*vnama. V dnesni dobe internetu nekdo bude remcat kvuli nejaky ochrane jezis. Grow up.

Btw. REDAKCE - "sh*t" je zakazane slovo? Mhmm, good job hosi, good job. Asi by vas mel nekdo profackovat.
  • nestoji no, jenom to je naprosto famozni a z grafiky by ti melo povylejzat hovinko z ty tvy podelany p*dele. Prej nestoji za rec, tvle dej si talirem o hlavu.
  • Fifa 15 Taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší