Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Presne diky lidem s nazorem jako pises ty se DRM delaji.
-
Konzolisté objednali tu samou hru znova na jejich novou konzoli a opět za těžké prachy *3*
-
supr
-
Zhyň, Gabena pomlouvat nesmíš, neboť to je pro PC komunitu bůh a pokud budeš boha kritizovat, budeš zlynčován. *16* *16*
-
90 % zdejších PChráčů právě ztratilo zájem *1* *1*
-
Dufam ze kupili patent od Blizzardu v Diable 3 :D to este len bude placu warez deti...Santu to prebudi zo zimneho spanku
-
ono nejde jen o ty piraty, ale o snahu hernich spolecnosti mit na produktem kontrolu a co nejvic hrace svázat a pokud možno získat co největší feedback pro svoje PR...a funguje to skvele..za tenhle shitt moderni digitalni doby by všechny herni spolecnosti měli dekovat jen jednomu jedinému cloveku..panu gabenovi:) kazdej uživatel steamu by si mel uvědomit ze kupovanim a pouzivanim her prave tam jen nahrava dalším aby to delali taky, každý kdo se rozciluje nad social clubem rockstaru a ma desitky her na steamu je pokrytec a muze si za to vlastne sam.
-
3. Pravdupovdiac si nepamatam ze by padal. Otravny bol a bol som rad ze to patche odstranili, ale so stabilitou som naozaj nemal problem. Savegame ajtak neobstaraval RC ale GFWL a ten som mal s offline uctom, takze aj tam bezproblemov, az mi to bolo podozrive.
-
Herní firmy pořád křičí jak se všechno pirátí, ale sami házejí platícím hráčům klacky p...na klávesnici ! Někdo si koupí hru a místo aby v klidu hrál tak řeší kraviny jako kolik klientů pro spuštění hry bude potřebovat a pak pro velký zájem spadnou servery a on hru 4 dny ani nezapne atd atd ... pirát si už vesele dohrává hru.
-
No, hlavne ze mas desitky her na Steamu a to je v poradku..ach jo..:)
-
No tak si stáhni oficiální patch probůh. Tu registraci zrušil cca rok po vydání. Stejně jako spuštění bez DVD v mechanice+zdarma mise do kampaně atd. Navíc stačí registrace hry na GoG a pojede ti to taky.
-
Na ArmA 3 mám přes 700 hodin, chyba kterou popisuje!s se neobjevila ani jednou.
-
jednou bude online i hajzlpapir, to bude smradu az vypadne net:)
jinak ymslim ze dnešnímu pc hraci je tohle srdecne uz jedno, Steam dnesni hrace uz tak domestikoval ze nejake neustale online pripojeni, a smirovani a kontrolovani vseho mozneho a nemozneho je uz nerozhodi. Jo..pred par lety to bylo jinak, Gabe sve stadecko ovládat umi, všechna cest, slevy, kartičky, achivy..a stadecko jde tam kam ukazuje:) -
Tak to si naozaj ten b*b jak pises, pretoze posledny patch to mal krasne osefovane, stacilo len dodrzat postup ktory tam bol popisany. Nic si z toho nerob, ja som som si najprv tiez buchal hlavu, pritom stacilo citat. Ale v dnesnej dobe to je ajtak bezpredmetne, pretoze si mozes krabicovku zaregistrovat na GOGu a s tade si potom stiahnes krasne opatchovanu, DRM free verziu, v hocktorom jazyku. Takze ano, placku si sice mozes postavit do policky alebo hodit do kosa, ale CDProjekt to ma na rozdiel od inych aspon krasne poriesene http://www.gog.com/witcher/backup
-
Takže opět otravujeme PC hráče s nějakým DRM shitem, přestože to pirátství nezastaví. KK. Ať si táhnou na konzole i s tím svým gaystar clubem.
-
ještě je tu možnost počkat až hra bude za půlku *3* já vás naučím rockstáre *1*
-
Tak já chtěl bejt advokát. *1*
-
Sinlgle player znamená, že hraješ sám. Oflline playing je hraní bez netu. Tyhle dvě věci nemusí být nutně to samé.
-
to je pěkně na prd dětský sen, každej chtěl bejt popelář nebo hasič *1*
-
Však to stáhni z Webshare.cz jako já a máš klid v duši.