Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
GTA IV je lepší s modifikacemi jestliže oželíš menší prostor. O mnoho řádů lepší fyzika postav i vozidel. Ty se lehce poškozují na řadu způsobů a je sranda štouchnout vozidlem do chodce a poté sledovat jak se věrohodně namázne na auto ale nic se mu nestane....
To samé grafika prostředí a textury s modifikacemi. Animace má určitě lepší V díl. Na to snad ani nejsou pořádné modifikace do IV dílu.
GTA V je hlavně hra původně na staré konzole. Tedy vlastně stará hra. Možná ke konci cyklu se dočkáme gta pro nové konzole...
70GB se asi počítá maximální velikost. Tedy , že tam dáš všechny jazyky (jestli je možné je stáhnou jako na steamu). I bez toho to bude velké. -
odbočim:kontrolu hry přes net při jeji instalaci měl Zaklínač 1 a já B l B si koupil sběratelskou edici.Tak jsem si jí chtěl nainstalovat loni v létě.Bohužel již nejde díky neexistujícímu kontrolnímu serveru.Tak že co jsem musel udělat -cracknout *16* *16* *16* *16*
-
Díky odložení si Rockstar nahrabe ještě víc z konzolistů a na PCckáře vyloženě prdí..
PS: kde najdu šéfa firmy? asi si s ním promluvím.. :D -
Netuším co máš teda za Armu, ale já jsem ji celou dohrál v offline modu a žádné chyby jsem nezaznamenal. Jinak souhlasím s většinou, nemá smysl vrážet peníze do ochran, které stejně jednou prolomí kord u GTA.
-
to ze mas slabsi internet je naprosto jedno. Na overovaci packet ti staci 56kb modem.
-
Hraji hry a hraji singl, to znamená singl a ne on-line.Tak to znamená, že hra za 1600,- po mě v singlplu nebude chtít připojení k netu.Až budu chtít hrát on-line, tak se připojím, dovolím vydavateli sdílet data a podobný on-line blbosti.....ALE SINGL JE SINGL BEZ NETU.
-
Je to zajetá značka má své fanoušky. Ti jsou ochotni platit. Je to jak u všeho co je za peníze a když je fanoušek až za hroib tak nějaké počáteční problémy přeci omluví.
Nechá se dobrovolně šmírovat a ještě se mu to snad i líbí. *3* Kde se stala chyba, to netuším. -
Lagy nezabránily tomu, že si hru koupilo přes 10 milionů lidí a s odstupem času se dá říct že ani nějak nepošramotily pověst Blizu.
-
Bože to ti tak vadí že to má necelých 65gb? kdybys smazal to p-rno co máš na disku, hned by přibylo místo vid ty šuline.
GTAIV. možná lépe bude vypadat ale nebude to to samé, je to tsaky stará hra Zub času se tam bohužel podepsal. Chybět bude příroda a pak taky že si to stejnak na šicím stroji nezahraješ. Ty si fakt salát. Přeji mnoho mokrých mínusů. -
Shrnutí:
1. Vyjde to o rok a půl později než na konzole.
2. Cena je taktéž přepálená. Od 1050 až do 1650 Kč.
3. Šmírovací ochrana a program. A všichni si pamatují na Rockstar Club u GTA IV....Věčně padal, věčně nefungoval. Když už se mi uráčil spustit hru, tak hra nenačetla pozice. První dva měsíce bug za bugem.
Vypadá to, že nainstaluji už opravenou IV a nahraji si módy. Bojím se totiž, že s těmi módy ta hra bude vypadat lépe než V. díl. A riskovat pověstnou rocskárovskou bugovskou symfonii za těžké prachy, to se mi fakt nechce. Takže předobjednávka zrušena prozatím. A až mi vysvětlí, proč to má skoro 70 GB a šmírovací program a vysvětlí to nějak logičtěji než ty opice z Ubisoftu a jejich RP kecy, tak budu uvažovat o koupi.
P.S: Ostravské Tesco v Porubě má GTA V na PS3/360 za 699 Kč v akci. Ale bacha, každý den se to mění:) -
hlavni problem techle ochran neni to, ze ted musite byt pripojeni na internetu ale to, ze za par let ty overovaci servery muzou vypnout a nepatchnout tam offline mod a takova hra je vam pak k nicemu, tu hru si totiz nekupujete ale jen pronajimate...
-
Hmm, je to na pytel no... můžeš být v klidu že do vydání GTA to budeš mít všechno ok.Starosti ubudou.
-
Ale proč ne? Net má každý a pořád je to lepší varianta než Denuvo
-
To jiste nevim, zato ale vim zcela jiste, ze pokud bych chtel mit 100% jistotu, ze ma data ani me nebude nikdo smirovat, tak bych se musel odstehovat na pusty ostrov a na nem jeste vlezt do jeskyne. V dnesni dobe, kdy ma kazdy doma 50 zarizeni pripojenych k netu a polovina z nich obsahuji jistou formu smirovani jsou breky nad nejakou ochranou v GTAcku naprosto zcestne. Alespon co se tyce obav ze smirovani. Ze to je otravovani majitelu legalnich kopii je jiste pravda.
-
Možná kvůli lagům.
-
Pravdu máš. Žil jsem v deziluzi, že to využívá stejnou vychytávku jako Diablo. Stejně pořád nevím proč hry nevyužívají half streamingu prodejně veleúspěšného Diabla III.
-
poslední starcraft? veď na to už bol crack hneď po releasu ...
-
Nevíš. To je ten problém ale když akceptuješ to obecné šmírovaní (nepíší tam přesně co a jak).
I kdyby psali, tak to je ochrana navíc která je zbytečná. -
COZE??? to mam jako hrat s koupelny?? Chytam net od suseda znam jeho heslo a mam to zadara *5* *5* ale ten kokod ma asi nejaku slabu wify protoze mam signal jen u jeho steny s obyvakem a to je koupelna proto mam taky herny notebuk abych ho mohl po bytu prenaset *5* *5* *5* *5* *5*.
Pockam mesic a pak kupim GTA za 300kc u nas v bazaru *14* *14* -
Upřímně jsem s tím počítačem ještě nic nedělal a mám i jiné záležitosti na vyřízení (nedaří se). To asi dám až příští týden, protože kromě NFS: Rivals stejně ani nemám co hrát, takže na to moc nespěchám. Ale tak snad to bude základovka nebo jiný komponent v záruce, protože se mi nechce investovat do něčeho jiného a mít další výdaje. Teď si to momentálně moc nemůžu dovolit.