Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
"Jste uprostřed honičky s policisty na konci dlouhé mise, už jste skoro v bezpečí a prásk, chybová hláška a návrat do menu." To jako fakt? Nic lepšího pro gradaci kvalitní diskuse pod článkem už tam nebylo? O internetové autorizaci je v původním textu kratičká zmínka, nevíme vůbec nic o tom, jak bude ve výsledku fungovat, tak proč o tom nenapsat stránkový článek plný spekulací a srdceryvných hypotetických příběhů hráčů, co si vzali na chatu/dovolenou hru, co zjevně vyžaduje internet a pak jsou "nepříjemně překvapení." Průběžná autorizace je samozřejmě svinstvo, ale trochu profesionality by tady rozhodně prospělo.
-
Aby to nedopadlo jako u Diabla III :)
-
měl jsem v plánu si tu hru koupit, ale jestli uslysim o nejakych problemech s padanim hry nebo jinych sr*ckach tak si pro ni pujdu nekam jinam, jen tak z trucu abych nasral R*
-
díky za odkaz, těch 90 % je teda pěknej sešup :)
na druhou stranu to vyznívá, že za tím nemusí být jen drm, ale i silnější orientace na konzolový trh (a s největší pravděpodobností je to prostě kombinace obojího) -
Neříkej, že kontroly u GTA V vítáš?
-
Nemusíš si dělat námahu.
LOL -
Cetl jsem kdysi o dost lepsi clanek, ale tohle vypada podobne
http://www.pcgamer.com/opinion-ubisoft-piracy-and-the-death-of-reason/ -
Už ted mám problémy s Far Cry4 online že se mi stratí spojení a hra mi spadne.. Bohajeho
-
a v jakém roce tu ochranu Ubisoft nasadil? respektive, je nějak podložená ta souvislost mezi drm a poklesem prodeje?
-
Tak ty už omezený jsi, takže tebe to nijak omezovat ani nemůže.
-
Tu logiku nechapu. Stejne se brzy objevi offline crack. A pro ty, co budou hrat pouze offline je to prakticka vyzva:
"Kdyz uz budete shanet crack, tak si rovnou stahnete celou hru a neobtezujte se s placenim". *2* -
Grand Theft Auto V asi bude vyžadovat opakovanou kontrolu hry přes internet.Tomu se říká jak jednou větou pohřbít prodej. Diky ale do mého PC ne.
-
Jindra...to je tady nas nejroztomilejsi trollik. Primo cukrousek.
-
ARMA3 taky nejde hrát v offline modu. Postava začne po pár minutách hraní couvat *7*
-
To je docela hloupy argument, zatim se naopak ukazalo, ze ochrany spise skodi prodejum. Treba takove ubi melo kdysi par let, kdy nedavali zadne ochrany a kdyz potom presli na nejakou svoji alwys online drm, tak meli obrovske poklesy v prodeji. Docela zvlastni ne, kdyz to nikdo nemohl ukrast ?
-
To je fakt, jen d*bil si tou koupi, blb stahne a chytry clovek to bude ignorovat.
S tim se da souhlasit a pod to se podepisu -
Jenom blb by si takovy herni skvost stahoval *3* *5*
-
Tady jsem ti namaloval obrazek:
http://i.imgur.com/DgpxrXp.jpg -
Ja bych rekl ze nejvetsi problem neni tak Always On, ktere by clovek jeste prekousl (ikdyz ja zkratka ne), jako spis ono:
"ověřovací software, který rozpoznává jisté hardwarové atributy pro kontrolu oprávnění, management digitálních práv a další potřeby podpory"
Ne dekuji, nechci tvuj Spyware R* -
tvl, Izmael má krámy *11*