Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Lords of the Fallen stále odolává...
-
fifa se hraje vetsinou online,proto ji nikdo necrackuje, lord of the fallen nestoji za rec, dargon age je cracknuty a 100% funkcni
-
Přesně tak. Jedina funkční ochrana co zatím je ma Diablo 3. Divím se že se o tom nepíše. Fifa 14 ma crack. DA:I ma taky crack to že to někomu nefunguje ukazuje že je to lama nebo konzolista :):):):) (trošku hate)
Přesněji Diablo 3 ma taky crack ale vzhledem k tomu jak hra funguje je crack k ničemu. Horší věc je ta že Diablo 3 se dá přirovnat k automatum. Hraješ a čekaš co padne... -
Omezení se nepodařilo prokázat, protože nemáme hru bez té ochrany. Něco to dělá v reálném čase, tak to může mít dopad na výkon (například) anebo také nemusí. To se nedá porovnat když jediná verze která je, tak je s danou ochranu.
I ten crack tu ochranu pouze obešel a neodstranil. Ale jak se zdá tak to většině funguje jestli mají crack aktuální. -
Je to cracklé omg jen to možná nejede všem protože neodeslali žádost o zařažení jejich procesoru/grafiky lol. Na to je tool takže se odešle a hra frčí. PředPotopní trolling -50000000000 to chce i sledovat scénu i jinak než z rychlíku.
Lords of fallen možná ne ale časem se taky dočká. -
Steam je mi u zadku. Uznávám jen GOG. *5*
-
Denuvo je v každej hre iné a vyvíja sa, treba si prečítať rozhovor s jeho vývojarom. Čo z toho, keď nie sú cracky....hry sú na wareze už mesiace, ale nefungujú.....pri Inquisition to padá kvôli dačomu s Originom a na Lords Of Fallen doteraz nie je crack a FIFA nie je cracknutá už pomaly rok...to je totálny úspech vzhľadom na predošlé ochrany a bez obmedzenia platiaceho zákazníka
-
denuvo uz je pomalu mesic cracknuty...
-
zo srandy som pozrel torrenty a DA: Inquisition stále nefunguje warez, detto Lords of The Fallen (hru mám kúpenú na PS4 a oplatí sa naozaj), takže to Denuvo sa ukazuje ako krutoprísna fungujúca ochrana....divím sa, že GTA V to nemá v sebe. Každopádne takto je aspoň iskrička nádeje, že bude crack do pár týždňov pre PC waiterov-hejterov.
-
pro hraní na steamu ale připojení nepotřebuješ
-
Jakakoliv aplikace, kde cely kod bezi u klienta jde cracknout. Cpt. out.
-
Nebo nepujde jeden patch naistalovat a celé se to bude muset opravovat pár hodin a stahovat znovu *10*
thanks StarCitizen *1* -
tak zajem sem nestratil ale mrzi me tyhle zbytecnosti tahle hra je extra vyzva pro crackery takze ty ji proste cracknou tak nechapu proc stimhle otravujou aspo ze tam neni windows live to je snad jedina vec co by me od koupe odradila omg atomovku na windows live
-
Přesně, myslím že hodně lidí už ztratilo zájem o GTA jak přešel ten over-hype. Teda snad, nechci být sám *15* *13*
-
Steam samozrejme scanuje vsechno mozne, stejne jako milion dalsich veci, ktere ma kazdy v kompu.
-
steam narozdil od social klubu funguje,pc nijak neskenuje a kdykoliv ho muzu dat offline...
-
změn si jméno na pepíka, prosíííím
-
Ano to mě taky napadlo, že Diablo je až tak vlivná značka. Kdy se na studia, které by toto provedli plivalo zvysoka, tak Blizz se naopak vyzdvihuje do nebes.
Podle mě to ale není až takový problém. Možná se čeká až bude technika na takové úrovni, kdy bude streamování naprosto bezproblémové. Možná je pořízení takhle výkoných serverů opravdu drahá záležitost, která se vyplatí jenom při velkých prodejích hry a vydavatelé nechcou riskovat finanční propadák. Těch důvodů může být více, ale to se mi tady už nechce teoretizovat. Já čekal po Diablu velký vzestup, takhle streamovaných her a už se viděl jak budu svým dětem jednou vyprávět, jak se kdysi pirátilo, ale zatím ticho po pěšině. -
měl by sis uvědomit že oni prdí i na konzolisty, na jediné co neprdí sou prašule, kterých tímhle nafázováním 3 vydání ( už dneska 2 roky staré hry ) bude určo plná **** ... řekl bych že je to geniálně marketingově zmáknutý ... a to že heists jsou/budou až teď při "nextgen" ? what a surprise
-
přesně tak a eště jsem to ani nedohrál