Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
To dost vypovídá o tvé inteligenci a asi i inteligenci zaměstnanců Sony *1*
-
Říká s největší pravděpodobnosti uzivatel Windows...
-
Brecim,brecim i nad tim jaky idioty zamestnava ceska sony!Potrebuju se zeptat na infolince na problem,a jen slysim jak tam mezi sebou zvanej,pak me to veme naka buchta,ktera ani nevi,ze na ovladaci,jsou 4 tlacitka na prave strane ktera definuji znacku playstation od jejiho vzniku!Brecim,Brecim
-
Lol také děcko uražené *1*
-
přesně tak, neb psaní na klávesnici je jediná věc ve které jsou pcčkáři lepší.
-
Tak určitě :D
-
tak to mě dostalo *5* *1*
-
nebreč
-
Správné volba!!! Kdo nechce krást, tak mu to prostě nevadí!!!! A výmluvy na to, že do toho nepůjde dát čeština apod., jsou jen výmluvy... A ještě něco, doufám, že už konečně srovnají ceny PC her s cenama konzolových her. Takže doufám, že hra se bude prodávat od 1.699 Kč.
-
Konzolisté si budou muset najmout nějakého pcčkáře, aby jim tu žalobu napsal. Sami to nesvedou.
-
To vis, konzole je preci jednoducha,pc je moderni psaci stroj,a chova se jak psaci stroj a stroj na praci i pri spusteni a instalovani her.Na pc nikdy nebude spousteni her tak jak na konzoli,konzole je delana na hry pc predevsim na praci a to se nikdy nezmeni!Maji odlisne operacni systemy a to se taky nikdy nezmeni!
-
Proč srovnáváš nesrovnatelné? Steam má plně funkční offline mód. A jak už bylo řečené, stejně bude crack v horizontu týdnů max. Když PC hráči čekali rok a drobné, počkat další týden jim snad bude jedno pokud neplánují Rockstaru platit.
A to nemluvím o tom, že mě tyhle služby typu social clubu pěkně lezou krkem. Naprosto k ničemu a akorát tak další vrstva mezi mnou a hrou, která může selhat. -
ještě bych si být tebou omotal kolem hlavy alobal a ukryl se do jeskyně. Pak tě tajné služby a korporace určitě nenajdou.
-
Konzolista umí anglicky, češtinu nepotřebuje. Kiddos od PC se při farmville moc anglicky nenaučí.
-
Ten jsem se teda nakrk!Na stare generaci konzoli,se prodalo gta5 v cz a sr 70000 kusu!A pani pc ckari budou mit cestinu!Mila cenego,na pc se neproda ani 5000ks!Cim to jako chcete zaplatit!Tohle je na hromadnou zalobu konzolistu!Vsak pc ckari o sobe tvrdi ze jsou vzdelanejsi jak konzoliste!Tak nac potrebuji cestinu u kazde 2 hry!Vyblit se vam do krku mila cenego!
-
ment*l jsi na to dost
-
LoL, teď tě trochu zamrazilo co? Si myslíš že jedinej kdo ví o těch věcech v tvým komplu je origin nebo SC? Tvůj, můj a všechny ostatní komply jsou skenovaný neustále, steam to dělá, windows to dělá, antivirák, téměř jakýkoliv program co máš v PC to dělá. Jen lidičky si pořád myslí, že když nenainstalují origin a SC jsou v klidu.
-
2/3 games, ktery mam na steamu, nastartujou naprosto vpohode, i kdyz steam vubec nebezi. Takze nemel.
-
aneb důvod pirátit se vždycky najde.
-
On tu p2win sragoru jeste nekdo hraje? lol ...