Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
co na ty konzolove casual picovine vsichni mate???
-
-
Je to 10 her dohromady.
-
-
to už ani nie je smiešne, ale neodpustím si...ja som to vravel http://media.giphy.com/media/rXG8rnJ6hT4n6/giphy.gif
-
-
Není ti líto že až to výjde tak už budeš skákat dávno s klokany ? Nebudeš tady abys nám poreferoval jaké to je pokažené. *7*
-
-
jen ať se s tim mažou třeba další rok, lepší než aby to bylo zabugovaný a neoptimalizovaný
-
-
Nechci jim krivdit, ale obavam se toho, ze ze to neoptimalozujou. The worst scenario je, ze maj problem a nemuzou ho vyresit a nebo to proste nestihaj. Ale fakt si nemyslim, ze to nejak vylepsujou...
-
-
Kur*a.
-
-
kde?.. a za kolik ? *2*
-
-
nevadi ja jen nedavno začal hrat gta 4 tak aspon to stihnu dohrat
-
GTA online mě zajímá úplně stejně jako stěrače na ponorce, ale budiž, holt si počkám o chvíli déle, ne že bych neměl co hrát
-
"PC Master Wait" *15*
-
Třeba nechtějí aby to dopadlo jako GTA4 a pokud ano tak u mě definitivně končí pač to je xtý odklad a aby to zprasili i po takove dobe tak to na*rat...
-
No tak hlavně ať to pomůže. Snad to ale nedopadne tak že optimalizace bude sprasená jak ve vydání GTA IVky pro PC to bych se RS celkem vysmál...tolik odkladu a bylo by to k ničemu
-
-
Já ti nevím, v době kdy vyšlo GTAIV, sem se stal šťastným majitelem quadcoru. Hra byla v pohodě hratelná, ale chápu tu většinu, která onou dobou běžela převážně na dualcore procesorech :)
-
-
DualCore mi úspěšně běží i dnes a vše na něm krásně a plynule funguje.
Ovšem nejnovější hru mám na něm asi Red Alert 3 :-)
-
-
-
Buďme rádi, že to vyjde....byla možnost, že vůbec na PC nezavítá...taky mne to mrzí, mám to dovolenou, ale holt až v dubnu, lidi musí být trpělivý a to je dnes málokdo...