Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další tři týdny? No tak dobře, beze všeho, klidně, ale jestli to zase zkurvíš Rockstare, TAK UŽ NA TEBE MRDÁM!
    • Tilwaen
      Teď jsi jim to ale pořádně natřel. Jsi pašák.
      • Tys to zase natrel me, ses vetsi pašák tvl. Umis si představit ze by po tolika odlozenich vyšlo další gta iv? A hry od RS si kupuju gta1, tak at me neserou...
        • Jack1947
          "Natřela.
      • Vždyť jim to natřel jak p*ase, akcie jim teď klesly o 40%
  • nezbyva než držet pc-ckarum palce, snad se dočkaji. ja už mam nekolikrat projeto na ps3 i 4. možna by to chtelo další petici *3*
    • no vidis a nas ten krasny zazitok este len caka .)
      • tak hlavne pozor na franklina (to je ten hnusnej černej negr) - na konci zabije michaela a neda se mu verit.
        • Jo a negři černí bívají :D
        • Je to pouze tvoje blbost ;) nemusíš zabít ani trevora ani michaela ;) takže proč hnusnej? To spíš ty, když si Michaela zabil ;) a věřit se mu nedá proč? Je to vlastně jedna z nejkladnějších postav ;)
  • Myslím, že 90 % hráčů je to jedno a přejí jim čas, aby to vyšlo v co nejlepší podobě. Stejně drtivá většina PC hráčů má spoustu her k hraní narozdíl od konzolistů.
  • To jsem zvědavý jestli PC verze vyjde letos *3* *1*
  • Chlapi, já se vám divím.. Vždyť máte určitě na steamu/GOGu a já nevim kde ještě plný knihovničky her, tak do toho.. Hrajte, hrajem pro zábavu.
    Až GTA dorazí, tak ho zahrajem.. *5*
    • Princ.Jablon
      Tak určitě...já zase propadnul Retributionu...jak krásné by bylo, kdyby vyšel Warhammer 40k třetí díl...spíše podobný jedničce než DoW
  • Úprimne keď oznámili GTA V na PC hrozne som sa tešil ale to neustále odkladanie spôsobilo že už vlastne o tú hru ani nemám záujem (a myslím že nie som jediný). Takto sa business nerobí.

Hold dnešná doba vydávania hier je fakt divná. Samé early acces beta p*čoviny ktoré sú už vo vývoji 5 rokov a koniec v nedohľadne, kvadrilión indie plošinoviek (sme sa snáď vrátili o 10 rokov naspäť alebo čo) a do toho trilión MMO pay-2-win gamesiek z ktorých tak 99% stojíí za prd a zabaví tak na hodinku dve. Nájsť dnes kvalitný titul ktorý neomrzí po prvej hodine je nadľudský výkon.

Zlaté to časi pred pár rokmi. Žiadny intergalaktický hype okolo AAA titulov, žiadne early acces betoviny, relatívne v tichosti sa makalo na hre a šup s ňou do obchodov bez toho aby každý týždeň na to vyšlo nové DLC-čko za 20 eur. Dnes sa bohužial viac peňazí vráža do marketingu ako do samotnej hry a tak to aj vyzerá :(

Sorry už som sa potreboval vyplakať :)
    • Rejsek
      Neomlouvej se, mas naprostou pravdu. Bohuzel, tohle je doba, kterou penize ovladaji vic nez kdy jindy a lidi jim v tomto bohuzel jdou na ruku, jelikoz jsou netrpelivi a chteji vsechno hned. Proto se vydelava i na pujckach a podobne (pouze hypoteka je jedina omluvitelna). Ja osobne ted prosel asi 5 f2p mmo abych se nakonec vratil ke GW2, ktera pro me,bohuzel, po vsech ostatnich zustava jedinou, u ktere se clovek bez zbytecne frustrace z p2w muze pobavit.
    • Princ.Jablon
      Mám to podobně...když jsem to hrál na konzoli, tak mě to bavilo...pak přestalo (částečně to je i gamepadem, prostě se to ke střílečce nehodí podle mě) a nakonec jsem to nedohrál, natěšen, až si to zahraju na PC...postupem času už je mi úplně jedno, že nějaké GTA vůbec vyjde
      • Gordar
        Na druhou stranu gamepad je zas mnohem lepší pro ovládání vozidel, ve kterých strávíš polovinu času. Ovládat plyn a zatáčení analogově je o tolik lepší že klidně přežiju automatické zaměřování.
        • Princ.Jablon
          To mi nepřijde...líp se mi to též ovládá na klávesnici, zahýbání konkrétně...u akcelerace to je fuk a i kdyby ne, tak autoaim je něco co mi nervy opravdu drásá...jako hrát poker a vidět jednu soupeřovu kartu
          • Hory85
            Hoší nad auto-aimem tu není třeba brečet, protože se dá zcela vypnout jak při SP tak MP. A v MP jsou kvuli tomu dělené servery. Pro Zoufalce s AA (autoaim) a normal hrače FA (freeaim), aby to bylo férové.
  • tesim se az jim tu DRM piráti zneškodněj dřív, než hra bude vubec na pultech. Pak lidi co si to koupí, budou brecet jak je ta DRM naprd a jak to nejde hrát a piráti budou komplet v suchu i se vsema DLC.

Trapnej rokstár, este lepsi ale bude, až se zistí, že je to uplne zmršenej port a volejník tady tomu dá 10/10 jako zmršenýmu FC4 kerý nefunguje poradne ani se sedmym patchem. Tak co, dostanu zas ban rovnou na 4 dny? Minule sem rek to samy, a naznačil že volejník nemá s podmáznutim žádnej problém. Po tom banu sem games smazal ze záložek a mesic tu nebyl, tak snad se vám to vyplatilo, po pristim banu za podobnou vec se sem nevrátim nikdy, vím že vám budu chybet, nedá se nic delat..
    • je to tu směšný, když jsem zpochybnil tu jejich přehajpovanou pikovinu War of mine tak to hned smazali a dostal jsem ban, ubohej server, chodím sem jen abych jim blokoval reklamy ad blockem
      • ta hra je fakt neco... to šlo z disku hned, já sem odkojenej trochu jinou kvalitou 2d her
  • todle bude poslední gta na pc, prodaj uplný ho**o, zaslouženě
    • vtipe vyskoč *6*

tomu sám nevěříš, že prodaj govno.
      • veřim voe, prodaj ho*no v porovnáním s nákladama a bude to poslední gta na PC, chceš ujistit este parkrat?
      • Tak oni uz celkem hodne na PC PRODALI. Porad se najde dost nadsencu, kteri si zajice v pytli koupi.
        Ja tedy cekam .. GTA4 je stale jeste zive v me pameti.
  • tvl at se na to rovnou uz vy*erou............ *10*
    • V polovině dubna to mohlo být už ve slevě . Však dojit se musí postupně a dlouhodobě .....
  • CrocoRay
    Na GTA V jsem čekal ze všech her nejvíce, ale pak mi odešel comp, v servisu mi blbec řekl, že neví co s tím a nakonec jsem se dozvěděl, že jdu pryč do zahraničí v dubnu *1*

Takže ten odklad mě zase tak nějak nemrzí, vlastně se mě vůbec netýká a teoreticky by mi už mohlo být i jedno, jestli hra vyjde o rok později. Ale na druhou stranu nejsem zase tak moc nepřející a tak doufám, že už je to poslední odklad, i když to jsem si myslel i to předposledním, že bude poslední. Tak snad si to vy ostatní konečně zahrajete a já si to pak koupím za o něco nižší cenu než je ta nejvyšší za čerstvou novinku.

Ale zajímalo by mě, v čem je opravdu ten problém. Důvody sice uvedli, ale těžko říct, zda jsou tyhle zrovna ty pravé, ale to už je asi jedno. Ty 3 týdny snad lidi vydrží a nebudou muset pak čekat další 3 týdny :-)
    • Jack1947
      Jsem rád že to stále bereš ok... ostatně co vám taky zbývá rozčilovat se myslím nemá cenu... *3*
      • CrocoRay
        Odložení jako ok beru, protože jdu do zahraničí a moc se mě to netýká. S tím pc, kde mi v servisu řekl, že neví co s tím, to už tak moc v pohodě neberu *1* Ale vztekat se nevztekám, jen nárazově jsem se jednou vztekl, ale přešlo to :-)
        • Jack1947
          Já myslel to s tím GTAV. s pc je to smůla a blbé no...neví co s tím? to bys na to přišel sám rychleji. Než oni.
          • CrocoRay
            Jo jo, vím, jak jsi to myslel :-) Ale i tak jsem zmínil to pc. Tam je jenom jeden týpek a docela mamlas, kterému je to u řiti. K němu už nikdy nepůjdu.
            • CrocoRay
              Kamarády nějaké mám no :-) Ale s těmi, co jsou více přes compy, už jsem delší dobu nebyl a nechtělo se mi je otravovat.
            • Jack1947
              Není nad to si poradit sám nebo pomocí kamarádů pokud tedy máš... předminulý týden jsem byl u jednoho a přetahoval pomocí Flashky ( on neměl) věci z notebuku do nového pc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit