Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Co na to říct??.....
Jupí!!!!
P.S. Dělám si srandu.
Jděte do háje Rockstar Games. -
Mám R* rád, ale tohle neustálý odkládání začíná být moc absurdní i na mě. *1*
-
Njn, pcmasterwaitrace *15*
-
-
Jo no, na PC se porad na neco ceka. Vlastne ani hry nehrajeme a porad cekame na to jedno zlate lejno. Kdezto konzolovi hraci, zvlast ti s nextdegen, maji na vyber ze stovek her a nedockave necekaji az vyjde nejaka poradna hra, kterou nedohraji za par hodin.
-
-
Jako nevim, ale já GTA V na PS4 hrál 17 hodin. Talže žádná krátka herní doba. *3*
-
-
Tot veci nazoru. Ja vetsinou u her nejdu pod 30 hodin (RPG, strategie), takze pro me je 17 hodin takovy podprumer. Ale jak jsem psal vyse, GTA5 respektuju jako kvalitni hru a ten gametime je u ni hodne vysoky, takze je to jedna z her, ktera za to opravdu stoji. Ale nalijme si cisteho vina, kolik her s takovym gametime na nextdegen konzole zatim vyslo?
-
-
-
-
jsem si o víkendu říkal, že už se to blíží a žádný nový zprávy
-
Pokud ten port bude naprosto zprasený, i přes všechno to odkládání, tak budou vypadat jako neschopní č*ráci.
-
-
A věř tomu, že to tak dopadne. :D
-
-
a ze jim to bude jedno jak vypadaj... :-D
Idioti jako ja, si to stejne koupi, protoze konzole kvuli gamepadu nemam rad a GTA serie je moje srdcovka. Ale zpatky k R*: rekordy z prodeje uz trhli na konzolich a PC trh je pro ne minoritnim. Navic koho laka online, tak si to bude muset koupit a proto tam cpou kecy o tom, ze je to soucasti a ze to v tom bude a bude to super a odladeny. Jinak jim to PCckari zpiratej :-)
-
-
-
*1* Tak já si počkám, že. Duben je stejně relativně suchý měsíc.
Každopádně doufám, že se port povede. To by pro mě bylo teprve zklamání. Ale i tak si půjde vždy pohrát s nastavením atd. Toho se nebojím.
BTW: Po všech těch odkladech a slibech to asi bude nejlepší konzolový port v historii *15* -
Lolylolylol! Ten Rockstar s PCckarema pekne vymrdava :-)
-
-
No co, já si to stáhnu. GTA Vice city, San Andreas a IV jsem si koupil poctivě. IV jsem ale po dvou dnech vyhodil, takže chci za svoje peníze, které už mají, hru, kterou si užiju. Když na tom budou o pár týdnů dýl pracovat, tím líp pro mě.
-
a PCčkaři vymrdají s R* tim, že si hru nekoupí ale ukradnou... a ve vesmíru zavládne rovnováha
-
-
Nekdo tady psal ze PS4 ma 7 milionu prodano ? Tak to budou odkladat dokud nedaji 10 milionu no.
-
-
Presne jedinny duvod posunuti jsou velmi dobre prodeje za poslednimesice r* pocka aproda vic jsou to jen hamizny swine
-
-
pekne oje*y, za 3 tydny nestihnou opravit nic, hra je hotova uz pul roku a jen to sedi na disku nekde a smrdi, a managment se hada mezi sebou protoze nechou ohrozit prodeje konzolove verze
-
Aleši, to je Smutný....