Přejít na výpis diskuzí
PC verze GTA V je otázka obchodní příležitosti a zájmu trhu
19.11.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Neviem, mne sa z toho druhého traileru zdalo, že tam boli použitý motionscan, ale nie som si istý, keď som videl tie tváre v druhom traileri , hneď sa mi vybavili ksichty z la noire...no ako hovorím môžem sa mýliť
-
Podle mě si to PC (s)hráči nezasouží. Stejně by to ty socky zas stahovali.
-
-
mozna nezaslouzi ale kdo ma koukat na tu hruzu na PS3 nebo Xboxu, vzdyt to pomalu vypada jako na atari v dobe prvnich pentii
-
-
Mas spatne informace.
-
:D
-
-
Co no mě taky třeba baví minecraft ale na pc jich nemáme tolik no :D
-
-
-
Co je to za blbost? Tohle jsou debaty o ničem. Ano sice jsem stahoval dříve snad všechno co šlo. Byl jsem mladý a neměl jsem peníze. Za rok jsem koupil tak 2-3tituly, které mi za to stály.
Nyní koupím (podpořím vývojáře) když mi hra přijde zajímavá a chci jí.
A jinak na Xbox znám tolik lidí co stahuje hry :D, takže stahujou i konzolisti. -
Nevim no já zas měl za to že socky hrajou na konzolích za pár šupů.
-
-
:) áno ale aspon majú čo hrat:D:D
-
-
Hele to nemá cenu na mě útočit to co jsem napsal nemyslim vážně to byla jen id*otská odpověď na id*otský komentář nic jinýho si nezaslouží *1*
-
krome redemprion mi na pc vubec nic nechybi... za to na konzolich neni plno paradnich strategii jako SC 2 a treba total wary....
-
-
-
tiež pravda... ale zasa nadruhú stranu ma mrza mody ktoré boli možné na pc a hra bola v podstate nekonečná ( gta 4 )
-
-
Uprimne je mi to u zadele jestli to vyjde na pc nebo nevyjde, ja si kvuli R-shitu zcela jiste konzoli kupovat nebudu. Ono se stacilo podivat v jakovem stavu vydali GTAIV a musi byt vsem jasne kam tahle firma miri.
-
-
Povedal si o Rockstar, ze je shit, tvoja argumentacia na naozaj vysokej urovni. Mozes si o nich hovorit co len chces ale hovorit o nich ako o "shit" firme, to je proste smiesne.
-
-
Max Payne 3 je zrovna typický příklad odfláknutého portu....
http://www.notebookcheck.com/Benchmarkcheck-Max-Payne-3.75617.0.html
a námitka ohledně noťasů je irelevantní, čím dál víc lidí na nich hraje. -
-
Tak tohle napíše jedině totální blbec, PC verzi rozjel téměř každej i na slabý mašině, spíš si měl dát jako příklad LA Noire
-
Kecy max byl dobře optimalizovanej.
-
-
Tak pokud máš novou (dobrou) mašinu, tak to nepoznáš.. ale většina lidí nemá nadupaný stroje.
-
-
Ne ne mám tak 3-4 roky starý pc už ani nevim a jelo mi to skoro naplno ve FullHD mám q9300 a 4870 512MB
-
-
-
-
Kompromis? "Když nám pirátíte hru, tak my vymyslíme své opatření pro zisk"
-
s tim se da jedine souhlasit, pc by to stejne neutahlo. Si vemte jak se sekal gta4
-
-
To byl dobry vtip, vazne se ti podaril :-).
-
GTAIV strašlivě škubalo i na PS3. Ta hra byla šita na míru Xbox360 a bohužel to bylo hodně znát.
-
-
Tak to máš nějaké špatné PS3. Mně se to tedy trhlo leda když při dešti vybuchlo pět aut rychle po sobě, jinak naprostá pohoda.
-
-
Asi aj ja mam nejaku vadnu PS3, lebo po par misiach som to koli sekaniu vzdal a pockal si na PC verziu.
-
-
-
Samozrejme ze sekalo, pretoze si kazdy vyhulil detaily na max. Ak si clovek nastavil detaily odpovedajuce detailom konzolovych verzii, tak sa sice na to nedalo pozerat, ale slapalo to obstojne.
-
Pokud si na to daj čas a vymakaj to jako MP3, proč by to nemělo utahnout ;)
-
Jo jo cody směšnej pokus o flame :D :D příště se snaž o trochu víc *3* asi to chce trošku víc tréninku příště to možná už vyjde :D
-
-
Vzhledem k tomu, že poslední hra od Rockstar, která mě nějakým způsobem oslovila, bylo Vice City, nechává mě tahle zpráva naprosto klidným. Dělejte jak umíte, kluci *3*
-
ja jsem ješte žadne gta nehrál a ani neplanuju takže me to moc netrapi
-
-
P.S.
ale kdybych moc chtel tak koupim ps3 a zahraju to na plazme v obyvaku ve svym dome *6* -
-
Ne ne ještě si nepřesvědčil že to myslíš vážně.
-
-
-
Az bude GTA5 na konzole s podporou klavesnice, mysi a WQHD rozliseni tak o konzolove verzi budu premyslet. Do te doby mi nezbyde nic jineho nez oci pro plac. Snad to ale nakonec pro PC udelaj. Prece me nechtej nutit skemrat, plazit se a delat petice...
-
No stres :D http://www.eurogamer.cz/articles/2012-11-19-reklama-naznauje-pc-verzi-grand-theft-auto-5