Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak funguje ve Star Wars síla? Jak je schopna Leia litat ve vesmíru, to tam není tlak? Jak pak otevřela ty dveře, to nebyly tlakové dveře?
  • Neignoruju, uvěřitelnost prostředí a světa je důležitá i u fantasy a scifi settingu, nemůžeš dělat fantasy a vymyslet si uplně cokoliv, když to nebude dávat smysl, pak to už bude fantasmagorie, pokud nějaký takový prvek chceš, musíš ho nějak odůvodnit (nízká gravitace, anti grav nadlehčovač v meči, kouzelná čepel posedlá démonem co sama levituje atd). V nejlepších scifi jsou ty scifi prvky vždy vysvětleny právě z těchto důvodů, viz třeba Star Wars a světelné meče, taky je v realitě nemáme, ale princip jak fungují je v tom settingu dobře popsaný, takže to nikoho neprudí, to samé máš s magií ve většině fantasy settingů, prosté "lup, jsem mág, můžu dělat cokoliv mě napadne" většinou nefunguje
  • Stejně to bude mít víc GOTY než DIvinity, které utrpělo v GOTY velký debakl
  • aaa - Ignoruješ moji pointu. *7*
  • jo no, ta pokémony co tam běhaj s hlavní postavou jsem radší nezmiňoval, rozžhavená plasma v realitě existuje, jen nejsme tak daleko, abychom jí používali jako zbraň, ale pokud někdy budeme, dost pochybuju že puška na plasmu bude mít 4 metry na délku a budou s nimi máchat 40ti kilové lolitky, pokud ano, tak snad pouze pro komediální účely, jinak se tomu ve hrách budu smát stejně jako těm mečům
  • Ne. Odehrává se to ve vymyšleném světě kde žijou dinosauří monstra a inteligentí polohumanoidní kočky co chodí po zadních a umí vařit... Jo jsou tam ujeté zbraně, ale ty jsou i v hromadě stříleček (plasmové pušky neexistují, jen tak mezi námi...;) ) a spoustě dalších her.
    Takhle, imho je v pohodě když se ti nelíbí ta stylizace jako taková... ale tahat realitu do videohry o lovení dinosaurů ve fantasy světě je trochu mimo.
    (a mimochodem neřekl bych sice, že je tam "menší gravitace", ale přežití pádů z výšek které by člověku zlámaly kosti tam jsou na denním pořádku, nehledě na to, že Lovci jsou v pohodě schopní přežít když je obří monstrum majzne ocasem... a když jim to ublíží moc, tak vypijou nápoj co je náhle vyléčí (taky velmi reálné...;) )
  • nádherně? vždyť to vypadá jako něco co vypadlo z éry PS3 (a ani tam by sis neřekl že to je fakt grafickej nářez)

to jako, že se to odehrává na planetě s nízkou gravitací, když tam 40ti kilová školačka uzvedne půl tunovej meč? ok, ale pak se s tim musí počítat i ve zbytku hry ne? *4*
  • Mh série je něco co so musí člověk zahrát... nejlépe několikrát, než mu ten hook docvakne. Mě to trvalo asi tři pokusy dema 3DS verzí, než jsem to dokázal ovládat a až teď při betě MHW jsem konečně došlo k tomu bájnému osvícení, kdy to prostě cvakne a je to fakt super.
  • Jj, protože všichni přece ví, že proti dinosaurům se bojovalo realistickýma normálníma mečema... *7*
    (a o jakém zastaralém technickém zpracování to mluvíš opravdu nechápu, ta hra vypadá nádherně)
  • mě docela zaujal soubojový systém, ale zároveň mě odradilo zastaralé technické zpracování a nerealistické obří meče
  • Asi má nějaký duševní problém.
  • Proč píšeš o divinity v diskuzi o monster hunter?
  • jj, taky jsem koukl na gameplay divinity a umřel jsem skoro nudou...
  • Koukal sem na gameplay a vůbec mě to teda nezaujalo...
  • Čekat skoro rok je docela bída...free DLC to už je dneska skoro unikát, smekám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit