Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda, že mě to už nikdy nebude bavit jako I. II. a III. díl. Proč? protože tehdy mi bylo 10 let :)
    Někdy si říkám, že je škoda, že se člověk během života vyvíjí, protože ty hry v dětství prostě bavili úplně jinak než v dospělosti.....počkat.....já píšu do diskuze na Games.cz.....tady moc pochopení nenajdu :-D jedný části osazenstva je 12 let, druhá lehounce zamrzla, ale nikdy si to nepřizná.....třicet mínusů budiž mi odpovědí :) a proč sem tedy chodím? inu ze setrvačnosti a abych zůstal v obraze, jak se hry vyvíjejí.
    • Inquisitor
      Taky jsem si tim obdobím prošel a chce to jedno. Přenést přes ten dětský pohled na hry a začít je hrát jiným pohledem. Prostě neočekávat pocity co měl člověk před dvaceti lety, ale užít si hru jinak. Nevim jak to přesně popsat :)
    • rami.cz
      Tahne mi na 29 a plne s tebou souhlasim :) TR 1-3 (hlavne 2. dil) na PSX byly proste super!
    • oktavius66
      Já letos oslavil 20 let (neukamenujte mě). Jsem ještě vlastně mladý člověk, ale tyto pocity začínám mít také. Pamatuji si jak jsem hrál na PSX Medievil, Pacmana, Xenu, Syphon Filter a první díly Tomb Raidera a to byly zážitky jak jsem s tátou hledal různá ozubená kola do mechanizmů, sbírali lékarničky, náboje a poklady. Vydržel jsem u toho celou věčnost a z každé nové hry jsem byl nadšený, protože každá hra byla pro mě jiná. Ale teď ? Přijde mi to pomalu všechno stejné a nedokážu si to užít jako předtím... už u toho také nevydržím tak dlouho. Navíc na to už není tolik času jako kdysi. Člověk je neustále v práci a když přijde, tak se málokterému chce zapínat hru a hrát ji 2-3 hodiny. Prostě mi cvaklo v hlavě ze dne na den a už ty hry vnímám jinak než jako malý. Ale nevzdávám to a když něco rozehraji, tak to dokončím a chci chytit druhý dech a dostat se do toho. Naposledy mě nakopl opět ke hraní Zaklínač 3. Letošní rok mě ale láká vyzkoušet snad všechny hry co vychází, tak uvidíme *3* .
    • Nevím sice, kolik ti je, ale já před pár dny oslavil pětatřicítku a TR (a hry obecně) mě baví pořád *4* ale souhlasil bych s tím, že preference se s věkem mění. Dneska s klidem upřednostním intenzitu prožitku před jeho délkou, ačkoli dvacet let nazpět bych to možná viděl jinak. *3*
      • Inquisitor
        Já si taky pořád zahraju rád. Člověk nesmí věk nijak prožívat a nebrat se moc vážně :). A že člověk nemá pocit jako dítě? To už nikdy nebude, ale že bych k vůli tomu přestal hrát? Stačí nehrát moc, já hraju tak dvě hodiny denně a to ne každý den a je to v pohodě :)
      • táhne mi na 29, často upřímně zamačkávám slzu, protože si CHCI herní klenoty vychutnat tak jako když mi bylo 10,13,16,18...ale už to prostě nejde. Poslední hry, které mě dlouhodobě bavily byl Deus Ex Human Revolution, S.T.A.L.K.E.R série (včetně té moderské) u těch si objektivně můžu přiznat, že mě chytly na 10, 20 večerů. Vše ostatní mě po druhé, třetí hodině přestane bavit :(

Chlapi a kluci - upřímně závidim, že i po letech v sobě máte zdravou hráčskou vášeň a hra vám dovolí se do ní naplno ponořit...Mě to za posledních cca 8 let zprostředkovaly asi 4 tituly.

Sorry za offtopic, kterej patří do sekce psychologická poradna :-DD
        • Závidět asi netřeba *4* Já většinu her, co rozehraju, tak i dohraju, ale protože většinou rozjíždím několik her najednou, občas se stane, že nějakou upozadím na tak dlouho, že pak už má větší smysl rozjet ji znovu, poněvadž už si pak nepamatuju ani, jak se ta věc ovládá, natož kde jsem skončil a co dál. *1*

Mě spíš mrzí to, že za uplynulá léta jsem nastřádal poměrně velké množství her, ke kterým se z časových důvodů už pravděpodobně nikdy nedostanu. *13*
    • Já s tebou víceméně souhlasím, člověk už nedokáže najít tu radost v GTA z toho, že si hraje na obyčejného frajera co chodí do práce a tak. Nebo naopak ty soutěže všech děcek z rodiny, kdo dokáže vydržet déle živý proti armádě policajtů... *1*
      • nebo měsíc hledat po městě vrtulník, který tam neni *1*
  • předobjednáno, nedalo se vydržet :D

jinak, já už mám taky 30 za sebou (dávno), ale hraju v zásadě furt stejný žánry, adventury, RPGčka, akce výjimečně (třeba bioshock nebo stalker)...

hry dohrávám do konce jen výjimečně, protože mám hrozně málo času, a bohužel dostanu každou chvíli náladu a chuť na něco jinýho, takže mám rozehraných asi 50 her teď... :D ale jsou i výjimky, třeba Ori, ten novej první Tomb Raider, zmiňovaný Bioshocky a podobně, to dopařím jako nic :) ale třeba takovýho Witchera 3, i když vím, že je dobrej, nejspíš nedohraju nikdy, protože je to holt už moc roztahaný (a já mám poruchu projít každej centimetr mapy a posbírat a najít vše, co existuje, takže smůla :)

jo, novýho Tomb Raidera mám dojetýho na 100 %, tam se to dalo vcelku snadno :)
  • Mart9
    Parádička *14*
    • jooo, jedna z mála her, co kupuju ještě v krabičce, protože ta krabička bude určitě pěkná ;)
      • Já bych kupoval pořád krabicovky, ale v dnešní době bohužel nestačí krabička, ale musej se instalovat ty hovadiny jako je Origin/Steam.
  • Corvus
    Konečně zase vyženeme stádo v háj! :) Těším se! Jsem rád, že Square nedovolili mrkvosoftu tu hovadinu win10 only, protože ze sedmiček emigrovat nehodlám...
    • hele já na nich jedu od začátku ostré verze a neměl jsem jediný problém (teďka jsem bez desky, opět na reklamaci, ale to není SW chyba, prostě smůla na vadný kus a neschopnost jisté firmy...) připravíš se o dx12 a herní výkon je lepší než na osmičkách=mnohem lepší než na sedmičkách, nárůst FPS fakt poznáš a pokud by ti chyběl start, tak start v desítkách je mnohem lepší, což vím, protože teď jedu na notebooku kde mám sedmičky, tak to po půl roce používání desítek a před tím osmiček můžu posoudit, a jsem rád, že poslední 3 windowsy mají tendenci v růstu kvality a stabilnosti a windnows 10 je na hraní to nejlepší co můžeš mít, teda samozřejmě hnedka po 3dsku *1* 7mičky byly super, ale osmičky je překonali a desítky překonali osmičky a nejenom na hraní her
    • len dufam, ze je to pravda s Win7, bo na oficialke nevidim specifikaciu: http://press.na.square-enix.com/releases/596/square-enix-and-crystal-dynamics-announce-rise-of-the-tomb-raider-rele
      • Ve sloupci napravo (assets) na té stránce je ke stažení soubor PC Fact Sheet a tam jsou minimální doporučené požadavky, kde je uveden W7 64bit.
  • Pane LV je velice "nenápadné" mít rapidně opluskované poslední komenty v kilometrovém vláknu. Jen tak pro upoznění, at se už tak moc neztrapňujete ...
  • restore
    U posledneho som vydrzal presne 30 mniut, uvidime ako skonci tento :D
  • Lukyz
    Já jsem si včera po přečtení článku nainstaloval Tomb Raider: Anniversary a musím říct, že se u toho stále královsky bavím *14*

I na novou Laru se těším, jen si počkám na informace, jak se vydařil PC port.
  • Zajímavé, že na warezu je tohle už týden stará informace, člověk se to tam dozví dřív, než tady :)
  • Dalsi hra na kterou se tesim, a urcite zase budu zklamane, myslim technickou stranku ne hratelnost.
  • microsoft je asi riadne pridrbany, vsetky exkluzivity na xbox pusta na pc. divil by som sa kazdemu kto si kupi xbox.
    • Uz pred vydanim bylo oznameno ze TR vyjde s mensim zpozdenim na PC a pozdeji i na PS4. Mozna to nechapes ale Windows jsou od stejne spolecnosti takze i tohle je jejich "exluzivni" trh. Neni duvod se okradat o zisk. Div se dal...
      • Tak mozna se budes divit ty, ale MS primo nema zadne zisky z prodeju her ci jineho SW urcenych pro windows.
    • To já taky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit