Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    test
  • Samozřejmě je snašší si hru stahnout a vyzkoušet a pak i koupit pokud je ještě motivace si tu hru opravdu zakoupit ( třeba kvuli multaku ). Ale dejme tomu že si někdo stahne Mass Effect a zjistí jo to je dobra hra za tři dny ju dohraje a proč by si ji měl koupit , když už ji dohral ? Jenom v případě že si doma peníze tiskne.
    Já sem třeba strašně prohloupil u SC2 kterej mě nebaví a bavit nebude a bohžel díky tomu že hraní je "služba" a ne produkt/výrobek ktery mužu do 14ti dnů vrátit tak at se nediví že si ty hry lidi stahujou když dema nejsou.
    Nemam na hraní už tolik času, ale vyhazovat tisicovku za hru (od boku Arma 2 ktera byla hratelná a dohratelná až po 4 měsících od vydání, BF 2 půl roku od vydání co opravili bugy s padáním, připojováním... Skyrim u kteryho sem se tak nas*al jak debilně se ovládal, Rage kterej prvních 14 dní pez patchu byl tak vyblitej až ostuda, a to nemluvim o hratelnosti ) už mě nebaví. Ještě bych si rád vzpomenul na hru která měla ochranu tak špatně řešenou že si lidi stahovali crack aby se vyhnuli zpomalení hry, než vyšel patch co to vyřešil.

    Prostě dnes si hru vyzkouším jak bych neměl a pak opravdu koupím pokud za to stojí.

    OT: co se tyče hudby je to to samy, naštěstí si hodně vybírám a ocením dobrou praci.
  • A je, jak to bude nejdriv na pc a az potom na konzole, tak to budou zakonite nizke prodeje. Lide kteri jsou ochotni zaplatit plnou cenu to chteji hned, nebudou ceka na konzolovou verzi. A na PC platforme se nasobne vic krade, protoze je to jednodussi a bez dusledku. Je to spatne marketingove rozhodnuti, ale je to jejich vec, oni ponesou dusledky, takze at delaji jak mysli.
    • Piraně rozhodně vědí lépe, jaký model se jim vyplatí víc, než si myslíš, že víš ty, vševěde. Risen na Xbox byl propadák, na PC to byl hit. Gothic-Risen série tu byla před konzolema a bude i po nich. Smiř se s tím.
      • A je, jejdasek zase hlásí, bez důkazů, bez konkrétních čísel, no ale hlavně že je vidět.
  • Jo taky jsem zrusil objednavku aspon,ze je warez ;)
    Jinak jsem majitel kolem 100 originalek jedna se o hry ve sleve bez slevy krabice digital
    A jsem na to pysny .. Ne kazdy je pirat .. a ja piratim,abych pak nebrecel,co jsem si koupill a nemusel cekat na recezenze a fanousky jak to dopadne
  • aktalizujte zprávu.... jedanlo se o planý poplach... konzolová verze se odkládá... pc verze však nikoliv.... viz: New release dates!
    Risen 2: Dark Waters will be available on April 27, 2012 for Windows PC, and on May 22, 2012 in the USA and Canada and on May 25, 2012 in Europe for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and Sony's PlayStation®3.
    Visit the website at www.risen2.com to get further information about the release dates.
  • Kdyby se tak rozhodli upravit bojový systém a zrušit konzolová zjednodušení *slint zasněný pohled slint*
    • A nebo kdyby radsi zavedli poradnou konzolovou obtiznost, jako ma dark souls, ze? To by byla aspon poradna hra.
  • Core
    Jak jsem psal u článku ohledně sběratelské verze. Risen 2 je labutí písní kdysi skvělého studia Piranha Bytes. Arcania, směšný to pokus o důstojné pokračování Gothic série, si bude moct podat ruku s Risen 2. Je mi smutno, že studio, které si tvořilo RPG po svém a sra** na módní RPG trendy, sklouzlo mezi všechny ostatní vývoj. studia poplatná době. Zjednodušování, nelogičnosti, zjednodušování, emo hlavní hrdina jak z plakátu, zjednodušování...

    Mrzí mě to, ale cejtím v kostech, že Risen 2 potvrdí moje slova. V každém případě lituji všechny, kteří si objednali sběratelku. Za dvojku drobet lepší Arcanie... *9*
    • Podle tvých připomínek soudím, že ty už to máš asi dohrané, že? *7*
    • Jak to můžeš vůbec srovnávat s Arcanií? Beta mě, jakožto skalního fanouška předešlých her od Piraní, uchvátila.
      Nechápu, kde si vzal "emo" hrdinu, a vlastně celé to zjednodušování, když například první duel ve hře je dosti obtížný.
  • Uz nejsem fanousek
  • ča už, s toustrama. *10*
  • kéž by se vrátila kvalita Gothic I,II, to bych si počkal a jak rád...jen už v to nedoufám.
    • Kori
      Stačí, aby ponechali kvalitu prvního dílu... ale ani to nečekám.
      • CrocoRay
        Jednička Risen byla takový remake dvojky. Úkoly obdobné, design obdobný (hlavně ty přístavní města si byla hodně podobná) a konec Risenu se také zvrhnul na prozkoumávání tajemných dungeonů plných pastí a hádanek jako ve dvojce. Až na to, že ve dvojce byl konec o mnoho lepší a v Risenu už mě začínal nudit, takže dvojka je pořád vítěz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit