Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pak že konzole nebrzdí PC. *1* Jejdasku, tady máš důkaz.
    • Zase vedle :-). Dukaz byl fama :-).
    • PC brzdi hlavne sami uzivatele PC. Kdyby bylo piratstvi na PC na stejne urovni jako na konzolich, tak by takoveto opatreni nikdo nevymyslel.
      • umíte se Vy konzolisti vymlouvat taky na něco jiného, než pirátění?
        • calwin
          neni treba výhovorky... sám sa tým tresceš a tu máš jasný dôkaz... nemusí to byť zákonite pirátstvom, možno to je proste vec istoty či chcú vydať jeden veľký bug... ale aj tak ohľadne toho pirátstva na to doplácate sami a nemyslím si že je k tomu treba nejaký komentár...
      • Uzivatele pc nic nebrzdi. Brzdi to vydavatel a vyvojari, kteri nejsou schopni podle planu vydat hru zaroven na vsechny platformy, kdyz to tak chteji.
      • Pirátství.... Ty když si jdeš koupit auto, tak ho nejdřív zaplatíš a pak testuješ? Já bych řekl, že nejdřív se v tom autě projedeš, promyslíš si to a potom ho teprve zaplatíš... Aspoň já to takhle dělám a proto PC hry nejsou vyjímkou. PC hra není rohlík za 3 koruny, o kterém vím, jak chutná, jaké má vlastnosti a jak se dá dochutit salámem za dvacku. Dneska dáš za PC hru litra, zjistíš, že je mizerná a že potřebuješ vypláznout další pětikilo za DLC, aby bylo možné hru vůbec dokončit.

Nesváděl bych vinu na warezáky, sváděl bych vinu na samotné vydavatele, protože většina ti naslibuje plnej náklaďák keců a skutek utek.
        • Kdyz si jdu koupit auto, tak si ho na ozkouseni rozhodne neberu bez dovoleni.

Mam nakoupeno spoustu her, jen vyjimecne nejsem spokojen a krast jsem kvuli tomu nemusel. Je to jen jedna z oblibenych, ale v jadru nesmyslnych vymluv.
        • ano hru si muzes skusit v demu joo ze na tu hru demo neni no ve ferari te taky nikdo nenecha projet pokud neprokazes ze na nej opravdu mas
        • CrocoRay
          Mně kámoš řekl: "Proč kupovat, když to můžu mít zadarmo." A takových lidí znám spoustu a těch, co si to z warezu vyzkouší a pak přemýšlí o koupi, těch znám minimum. A to přirovnání k autu se mi taky moc nelíbí.
          1.) auto není blbá hra za 1000 Kč (jak ty hru přirovnáváš k rohlíku za 3 Kč)
          2.) pohodlí a prostě celkový pocit z řízení se podle mě mnohem hůře odhaduje než vlastnosti hry, které si můžeš jednoduše všude vyčíst a vidět v gameplay videích.

A nevím proč je tolik warezu u sérií jako je CoD nebo Battlefield. To si opravdu hráči potřebují z warezu zjistit nebo ověřit, jestli je to zase stejné jako ty předchozí díly?
          • pravda, u CoD je každej novej díl stejnej :D, o důvod víc nekoupit :D
        • Hra neni auto.
          • Také jsem nic takového nepsal.
            • nekoupit a ani nehrat z warezu tam melo byt ke konci... Zkratka kdyz nemam zajem, tak opravdu nemam zajem a hotovo.
            • Vydavatele se ridi podle prodeje a kdyz je prodej dobry a jeste lepsi nez driv, je to pro ne asi signal, ze je to vsechno v poradku. A pak vidi pocet stazenych her na torrentech a rikaji si, aha, tyhle lidi nam hraji bez placeni, ten pocet musime snizit, a tak vymysli dalsi zpusoby, jak piratstvi omezit. Lidi si vubec neuvedomuji, ze kdyz jsou nespokojeni, ta hlavni paka na vydavatele je si hru proste nekoupit. Jenze oni se prodeje zvysuji a jeste o to vic je stazenych her na torrentech.
              A lidi jsou nespokojeni, a furt dokola...
            • Srovnával, ano, ale nepsal jsem, že je to to samé.

Né všechny hry mají dema. Dřív to bylo celkem běžný, dneska se dema u větší a známějších titulů snad ani nedělají. Poslední, co se tomu podobalo byla beta TDU 2, které jsem se účastnil a na základě toho hru koupil. Netvrdim, že některé hry nemají dema, ale já taky nehraju všechny hry a ty které hraju, dema nemají. Bohužel.
            • Srovnaval jsi hry s autem. Navic u her mas obcas i dema a kdyz ne a nevyhovuji ti podminky, proste si hru nekoupis a nebudes ji hrat. To je cely.
  • Do pyce, kurvapicaparazól do pycé také neščascí do pycé *10* *8* *11*
  • neeeeeee!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit