Přejít na výpis diskuzí
PC verze Star Citizen nikdy nic neobětuje kvůli konzolím
18.11.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Treba vediet predavat :) Mal po ruke silne esa. Znacka ktora sa snazi naviazat na velmi popularne meno hier. Plus silne a popularne meno vyvojara. A hlavne pekne prezentacne videa a zaujimave odomykacie pridavky. A samozrejme netreba zabudat, ze na poli s podobnymi hrami je celkom sucho.
-
Dámy a pánové, takhle by měl vypadat projev vývojáře.
-
Jediné, co mně na téhle hře zajímá je, jak moc to bude náročné a jak to vůbec bude vypadat, pokud to má být benchmark, jako první Crysis (aby to vůbec někdo rozjel).
Hrát to rozhodně nebudu a spíš hru sleduji, abych zjistil, jestli lze dotáhnout opravdu velkou hru úspěšně do konce bez vydavatele a prodat ji i těm, kteří o ni doteď neví a tento žánr nehrají bez velkého marketingu. -
Zrovna tady na to chozeni po lodich uz vysel mod, který to odstranuje a umoznuje komunikaci s NPC primo z lodi. Urcite bude mit velky ohlas. *3*
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=349949 -
Na to ze to vybral od hracu, je to uctyhodne a hlavne fakt ze hraci v nej maji duveru jinak jakakoli jina neprovarena znacka/vyvojar by natom tak dobre nebyl.
-
co je špatne s xrebirth?
-
Cave Johnson here!
Ha! I like your style. You make up your own rules, just like me! -
Proc by se meli zabyvat vyvojem na starsi stroje, kdyz vyvijeji a hlavne primarne na vykonnejsi k cemu by pote bylo to nove zelezo k nicemu... a kdyz se to nekomu nelibi at si prd-... nebo jde ke konuolim pro nej pc neni srozumitelnejsi ted?
-
Přečetl jsem to 3krát, ale stále nechápu, co jsi tím chtěl říct.
-
Sony se jim klidně otevře.. Horší to bude s Mrkvosoftem.
-
Mě pro změnu sestřelují skrze své lodě.
-
Otazka je proc bysi s nejakou optimilizaci mel PC hrac v dnesni dobe lamat hlavu, mam na mysli ze kdyz opravdu aktivne hraje hry tak se pocita s tim ze by dane zelezo vlastnit mel. Hlavne kdyz si chce zahrat hru jako je tahle. (nefantazirovat jak pekne to pojede, kdyz to ani neni technicky mozne dneska udelat hru ktera pojede i na vicenez 5let starych kompech, nesmysl a proc bys se meli omezovat a vyvijet pro ty co proste novejsi komp nemaj, zaroven nechteji slevovat z detailu. At si poridi konzoli a hraji jine hry a ne hry na pc).
-
Absolutně souhlasím ... taky nepochopil jsem proč vlastně to chození po stanicích udělali. Jakou plní funkci? Pokud se star citizen ohání tí, že budeme moc prozkoumávat velké města, tak čím se ohání Rebirth? "Prozkoumejte 4 koridory a jeden lodní interiér velikosti menšího obytného přívěsu" to asi nebude.
Jinak to recenzování her ve stavu jako je tohle X nezávidím. Já jsem to začal 2x pokaždé natrefil na bug co mě donutil hru restartovat od začátku. (prakticky přestal fungovat HUD) a nějak jsem přestal mít chuť to hrát. -
Zabudas na fakt, ze 27 milionov dolarov je vyzbieranych od hracov. Nie je v tom ziaden vydavatel len fanusici. A v tom je Star Citizen unikatny.
A ako to uz bolo spominane tak ani AAA hry vatsinou nemaju takyto rozpocet. Peniaze sa dnes leju najviac do marketingu. A v konecnom dosledku je to aj vidiet :D -
Neuvěřitelné a přitom X3 chyběl k dokonalosti v podstatě už jenom živější vesmír. A oni místo toho aby se zaměřili na tenhle nedodělek a trochu to vylepšili i po všech ostatních stránkách tak to rozbijou. Škoda, ale čekal jsem to.
-
To se pletes, kdyz to vemes ciste "pravne", tak ty penize rozhodne "jejich" nejsou a roznodne si snima nemuzou delat "co chteji". Ty penize byly vybrany za nejakym ucelem. A nemyslim si, ze by se US pravo zrovna v tomhle nejaj zasadne lisilo od toho evropskyho.
-
Za 8 let se ve vývoji nic nestalo? Proboha, kde jsi byl? V jeskyni?
A proboha víš, jak ta hra je vůbec financována? Tam není žádný veliký investor, tam jsou přímo hráči. Defacto už teď má X tisíc zákazníků+další určitě přibydou, když to bude kvalitní titul. A přijde mi, že si pleteš to, že nemusíme mít upgrade na pc s tím, že není vývoj. To je podstatný rozdíl. Jestliže více titulů bude mít větší nároky, tak se zase pojedou závody ve "zbrojení". Ale při současné generaci her to nebylo nutné. Když pc z roku 2009/2010 rozjedou hry na maximum. Tedy až na Crysis 3 a Metro: LL. -
Ale on nemá žádný investory. Backer =/= investor.
Navíc řekl to už při začátku kampaně, že ta hra se bude snažit vyždímat z PC maximum. Já neříkám, že to na soudobém HW nepojede, jen prostě člověk bude muset oželet detaily. Si vem jak náročný je hangar module ... i po optimalizaci je to pořád jen jedna místnost s pár stojícíma loděma.
vem těch lodí 100, zapni fyziku, komunikaci mezi klienty, stelbu, damage model ...
Navíc chceme zase hrozně vypadající hru, jen proto, že na to nemáme kompy? Proč si teda stěžujem že konzolové hry vypadají jako shit, když si potom zároveň stěžujem, že nám dobře vypadající hra nejede na PC? Možná nemám pravdu a Chris nás překvapí, ale je to to co jsem z té kampaně pochytil. -
X3 byla taky zabugovaná, ale tady jsou některý věci vyloženě špatný už principielně. Podle mě některé prvky (chození po stanicích, proč?) dodělali na konto Star Citizen, což by ostatně ospravedlňovalo i ten roční posun vydání. Jenže se totálně přecenili a výsledkem je zatím malá katastrofička. Jádro hry je pevné, ale dostat se k němu přes balast okolo, to je fakt na nervy. V nejbližších dnech vyjde článek, ještě tomu dám jednu dvě noci hraní. A pak další noci, kvůli recenzi.
-
Nemusi resit vydavatele, ale svy investory by resit jaksi mel. Muze k tomu sice pristoupit tak, ze zaplaceny to je, takze i kdyz neproda ani jedinej dalsi kus, je to OK, ale asi by svy investory moc nepotesil, kdyby ke svy investici rekneme $50 museli prihodit jeste $2k na to, aby to spustili.
Navic si uvedom, ze to vytvarej na soudobym HW prave ted, takze to na nem musi fungovat, a to slusne. Nehlede na to, ze technologicky se za poslednich dobre 8let nic zajimavyho v oblasti HW neudalo. CPU jsou ponekud (nic moc) vykonejsi, GPU sjou ponekud (nic moc) vybavenesjsi funkcema, maj mozna trochu sirsi sbernice, trochu vyssi taktovani ... ale zadnej zarak to teda neni.
Vem si, ze NV rada 8800 (to odpovida tem +- 8mi letum - tedy sme nekde v roce 2005-6) vs +- prvni 3D grafarny vubec - 3Dfx (sme nekde v roce 1996-7) a porovnej to. A ted si vem, ze grafarny rady 8800 stale bez problemu lze na gameseni pouzivat. Mozna nejnovejsi gamesky nerozjedes v maximalnim nastaveni, ale hrat se na tom vpohode da. Prave proto, ze vyvoj je prakticky nulovej. Do budoucna ocekavam spis vyvoj smerem "zpet ke korenum" a navrat k voxelum. Prave proto, ze to je technologie se kterou lze svet menit za pochodu (=> hrac nekde vyrobi diru = je tam dira).