Přejít na výpis diskuzí
PC verze upířího DLC Dawnguard pro Skyrim je venku, ne v ČR
3.8.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Jen abych tomu rozuměl - Skyrim jsem si koupil "krabicově", ale nainstaloval se mi do Steamu. Proč si tedy nemůžu ze Steamu do něj Dawnguar stáhnout (hraju v ENG)? *9*
-
-
Protože Cenega. Jednoduše chtějí aby jsi si kupoval od nich a ne přímo ze steamu.
-
-
Tohle je uhozené! Na Steamu je tolik (i veleúspěšných) her ke koupi a stažení, proč ne Skyrim??? Já ji kašlu na CZ verzi i na to platit jim za ni *10* .
-
-
-
Jen doufam ze to vyjde ssmostatne a ne az vsechny DLC dohromady jako u Falloutu. To by sme se toho dockali tak za rok.
-
ted se zeptám proč asi je v tomhle ohledu lepší konzole? sami to víte ale nepřiznáte to s konzolema není problém ten vychazí vždycky z pc a tich ohledu není málo u konzolý
-
-
Všechny hry, ale opravdu všechny multiplatformové hry jsou nejlepší na PC. Jediný čím se můžete ohánět, že si u konzole můžete rozvalit pupek na pohovce a to může hráč pokud není úplně pitomej rozvalit i u PC.
-
Že by konzole byly lepší proto, že tam máte Dawnguard? Ten si klidně sežer, do Xboxu zase nenarveš tisíce úžasných modů... Bez bugů a zadara.
-
Človeče, hádam, že máš prázdniny a tak do školy nemusíš, ale popros rodičov, aby ti zaplatili nejaké doučovanie, toto fakt nie je normálne *8*
-
-
Už toho mám dost, nejdřív Bethesda teď Cenega prostě si Dawnguard stáhnu a basta,za ty problémy jim nic platit nebudu. *10* *10* *10* *10*
-
LOL, skyrim je od zacatku fail. Nastesti od doby cí vyslo dragons dogma me nezajima a zadne dlc si nehodlam kupovat.
-
-
Každému je to u prd*le *6* ...
-
LoL? Proč neustále zmiňuješ League of Legends? Nechápu to:( JInak teď jsi jasně ukázal, že jsi tak 15ti leté dítko podle stylu psaní.
-
-
vite o tom ze LOL nebylo vzdy jen League of Legends :) ale Laughing Out Loud - Hlasitě se směji (hodně smíchu). Další možný význam v angličtině lots of laugh,lot of laugh, nebo laughing over limit. *1*
-
-
Já to znám:)Nebojte. Ale slovo LoL povětšinou používají za 1. lidé s malou slovní zásobou, za 2. lidé, co nevědí, co znamená a za 3. lidé, co jim to přijde strašně "cool" používat zkratku LOL.
-
-
lol
-
Veskoslav už si tu floskulu odpusti, sám máš najvial LOL vo svojích príspevkoch.
ČO NEHRÁŠ UBER DIABLO?, padol server keď si sem vliezol? -
-
Víš, mám volno, mám až noční. A to, že si pamatuješ jednu hru, co hraji, gratuluji.
-
-
-
-
-
LOL Monster Hunter a Dragons Dogma jsou od začátku fail, nezajímaly mě nikdy a nehodlám si je kupovat, když můžu sáhnout po TES. Vidíš, hloupě trollit umí každý, byť ty jsi v tom neotřesitelným mistrem. *3*
-
Ale zaujíma ťa to, a dokázal si nám to tým, že si si prečítal článok a ešte si ho aj okomentoval *2*
-
ty jsi fail
-
-
Cenega? Ta banda idiotů, kterým trvalo vydání DLC k Fallout 3 půl roku a jejich úžasná GoTY edice obsahovala polskou verzi hry, na které nefungovalo 80% modů?!! *16* *10*
-
-
Ale za to taky může Bethesda - oni nechtěli, aby se tu vydávaly DLC po jednom, proto se čekalo na GOTY edici...
-
No kdyby jen to. Vydani X3 Terran Conflict jim trvalo skoro rok a pul!
-
Cenega je důvod, proč u nás hru nejde koupit přes Steam a to je pro mě důvod hru nekoupit, takže si pořídím pěkně zadarmo "technické demo" :-)
-
-
Nevite, jak to je, kdyz si koupim hru na Steamu pres web? Kdyz jdi na www.steampowered.com, tak mi to po prihlaseni Skyrim nabidne. Co se stane, kdyz ho koupim a budu chtit ve Steamu aktivovat? Na Cenegu se*u z vysoka, proc si to mam kupovat v krabici, kdyz to stejne ten Steam potrebuje?
-
-
no pokud to koupis pres prohlizec (me to nefunguje, nan tan lock jako na steamu aplikaci), bude ti to fungovat jako kazda jina hra.
-
-
Jak sem tady kdysi psal u Borderlands 2 článku, na co Cenega sáhne, to posere :). Stále a stále se to vyplňuje :).
-
-
-
za pul roku se objevi u nas v obchodech krabicovka , zhruba v dobe kdy po svete budou dostupna dve dalsi DLC...klasika..Cenega. Ale oni za nic nemuzou , to bethesda..neda se nima domluvit:)
-
-
No, tuzemska Cenega s tim opravdu nic nenadela, tahle rozhodnuti jsou na polske materske spolecnosti. Ostatne, bratia Polaci momentalne na zvolenou politiku firmy taky dosti hlasite spackuji - stejne jako my si Dawnguard ze Steamu koupit zatim nemuzou.
-
-
A koho to zajima? Jsem koncovy uzivatel Steamu, pouzivam digitalni distribuci, abych si kupoval hry pres online store. Ne abych si sel nekam kupovat tunu krabici, ve kterych akorat najdu mapu s kompletne zmrvenyma prekladama lokaci do cestiny. Je to vina Cenegy. Nastesti znalost lidi z US na Steamu se vyplaci, da se to jednoduse obejit tim, ze mi to koupi jako gift, kdyz predem zaplatim pres paypal.
-
-
S tímhle přístupem se ale změny nedočkáš... :-) Naopak, mohlo by se stát, že i darování bude zablokované.
-
-
Myslis, ze hnedka dutou hlavou do toho jdu? Samozrejme, ze jsem si pres fora nejdriv overoval, jestli international Skyrim nema lock v nejakych urcitych regionech.
-
-
-
-
-
No, myslíte, že to z toho prvního "výplodu" udělá alespoň hru?
-
No a .. ehm ... kde se tedy dá dawnguard koupit ?
Na steamu je Skyrim nepristupny do ted ( mam nastesti krabicovku z obchodu ). -
-
Z ciziny se dá Dawnguard koupit v pohodě a nebo můžeš vždycky zkusit stáhnout nelegálně (třeba přes torrent), co jsem koukal tak už to tam je od včerejška i když jenom v angličtině. Já osobně hodlám podpořit Bethesdu takže kupuji, ale rozhodně ne od Cenegy.
-
-
Tím podpoříš přesně ty, kteří za to můžou, a obejdeš ty, kteří s tím nemůžou nic dělat. To je fér asi tak stejně, jako ten regionální zámek.
-
-
Cenega s tím může něco dělat. Jednoduše být připravená na datum vydání i kdyby s faktem, že čeština bude dodána dodatečně až bude hotová. *6*
-
-
To myslis jako krabickovku z ciziny? Nebo jak si to mam koupit, pokud mam tu Cenega krabickovku a chci hrat Dawnguard co nejdriv?
-
-
A ví někdo proč je vlastně na Steamu Skyrim nedostupný? Před týdnem jsem na steamu koupil v akcích plno her a na Skyrim jsem měl policeno taky a nebyl dostupný pro náš region. Jsem myslel, že to rozsekam.
-
-
Protože Bethesda a 1C a dohoda o exkluzivní distribuci ve východní evropě... :-)
-
Protoze Cenega.
Protoze Epic Fail preklad.
Protoze debilni marketing.
Protoze kdyby nebyl Skyrim v cestine, prodejnost u cechacku by klesla o 90%. -
-
Proc by mela u cechu klesnou prodejnost kvuli cestine? Znam spoustu lidi, co hraji hry v EN i kdyz jsou k dispozici v CZ. Ja si koupil Skyrim bohuzel byl v CZ ale na steamu jsem si zmenil jazyk na EN a jsem spokojen. Bohuzel ted asi nesezenu datadisk to vypada :D
-
-
Proč? Projdi si někdy diskuse třeba na XZone. Češi jsou bohužel poněkud zabednění falešní vlastenci, kterým se do cizích jazyků z nepochopitelného důvodu nechce. Že ty znáš spoustu (asi 10 lidí), kteří hrajou v angličtině na tom nic nemění.
-
-
Z nepochopitelnych duvodu...to, ze lidi nemaji cas a penize se jazykum ucit je pochopitelne a ne kazdy mel tu moznost studovat anglictinu na skole. A taky je spousta tech, co na to proste nemaji talent.
-
-
-
Preklad neni zase takovy fail. To spise obecne dialogy ve Skyrimu jsou proste trosku jednodussi. A neverim ze by nejak klesla prodejnost bez CZ. Neoficialni cestina do hry by uz nejspis byla davno na svete.
Ale jinak souhlasim ze omezeni prodeje dle regionu je fail. Cenega uz tolikrat neco pokazila,ze verit s eji rozhodne neda. -
Cenega mala dat na vyber - bud si kupis pocestenu verziu (a pretrpis vsetky jej "benefity") alebo si mozes kupit normalnu obycajnu anglicku verziu (pre mna - za mna aj keby ju furt distribuovala Cenega), na ktoru by si mal vcas DLCka, na ktorej by ti fungovali mody, ktora by nemala sprznene preklady atd...
Ale Cenega si zrejme mysli, ze "ked nasrat, tak uz vsetkych a poriadne". Chces Skyrim?Tak len nasu verziu a len v krabici. To je fakt na palicu toto...
Ano, ja viem, ze im ide len o prachy, ale takto si postve proti sebe drvivu vacsinu fanusikov Bethesdy.
Vzhladom na to, ze uz nehravam tak casto ako volakedy, mozem si dovolit ozeliet vsetko, na co Cenega siahne a bude to moj maly osobny bojkot. -
-
Cenega by to tak asi i ráda udělala, ale dohoda není mezi ní a Bethesdou. Navíc, zkuste si něco domluvit se Steamem jen pro český trh (např. abyste z prodejů české verze na Steamu měl nějaké provize) - to prostě nejde, český trh pro ně není dost zajímavý.
-
co sem pochopil, tak cenega dela na ceskym prekladu a pravdepodobne se jako vyhradni ceskej distributor dohodla, ze verze bez volitelny cestiny se tu proste distribuovat nebudou? nebo jak? Ono mezi nama, sice to nepujde sehnat na steamu, ale urcite to nejak udelaji, aby se to prodalo, sice ne hned, ale udelaji... Mimochodem ceny steamu pro nas region taky nejsou zrovna ferova vec, treba libry se na dollary normalne prevadi, ale euro ne, takze to v krabici bude dost mozna i levnejsi a lidi to muzou brat jako normalni datac... Co ze je za problem, krome toho, ze to nebude k mani hned prvni den?
-
-
-
-
-
Velmi nudná a špatná tato hra je!
-
-
Že jo... měli to oznámit už hned nazačátku... šmejdi cenegáckí! *16*
-