Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jsi fail
  • Cenega je důvod, proč u nás hru nejde koupit přes Steam a to je pro mě důvod hru nekoupit, takže si pořídím pěkně zadarmo "technické demo" :-)
  • Z ciziny se dá Dawnguard koupit v pohodě a nebo můžeš vždycky zkusit stáhnout nelegálně (třeba přes torrent), co jsem koukal tak už to tam je od včerejška i když jenom v angličtině. Já osobně hodlám podpořit Bethesdu takže kupuji, ale rozhodně ne od Cenegy.
  • LOL, skyrim je od zacatku fail. Nastesti od doby cí vyslo dragons dogma me nezajima a zadne dlc si nehodlam kupovat.
  • A koho to zajima? Jsem koncovy uzivatel Steamu, pouzivam digitalni distribuci, abych si kupoval hry pres online store. Ne abych si sel nekam kupovat tunu krabici, ve kterych akorat najdu mapu s kompletne zmrvenyma prekladama lokaci do cestiny. Je to vina Cenegy. Nastesti znalost lidi z US na Steamu se vyplaci, da se to jednoduse obejit tim, ze mi to koupi jako gift, kdyz predem zaplatim pres paypal.
  • Protoze Cenega.
    Protoze Epic Fail preklad.
    Protoze debilni marketing.
    Protoze kdyby nebyl Skyrim v cestine, prodejnost u cechacku by klesla o 90%.
  • sleepless
    No, tuzemska Cenega s tim opravdu nic nenadela, tahle rozhodnuti jsou na polske materske spolecnosti. Ostatne, bratia Polaci momentalne na zvolenou politiku firmy taky dosti hlasite spackuji - stejne jako my si Dawnguard ze Steamu koupit zatim nemuzou.
  • Cenega? Ta banda idiotů, kterým trvalo vydání DLC k Fallout 3 půl roku a jejich úžasná GoTY edice obsahovala polskou verzi hry, na které nefungovalo 80% modů?!! *16* *10*
  • A ví někdo proč je vlastně na Steamu Skyrim nedostupný? Před týdnem jsem na steamu koupil v akcích plno her a na Skyrim jsem měl policeno taky a nebyl dostupný pro náš region. Jsem myslel, že to rozsekam.
  • za pul roku se objevi u nas v obchodech krabicovka , zhruba v dobe kdy po svete budou dostupna dve dalsi DLC...klasika..Cenega. Ale oni za nic nemuzou , to bethesda..neda se nima domluvit:)
  • To nevíš, že ďábel nikdy nespí ? *15*
  • No, myslíte, že to z toho prvního "výplodu" udělá alespoň hru?
  • No a .. ehm ... kde se tedy dá dawnguard koupit ?
    Na steamu je Skyrim nepristupny do ted ( mam nastesti krabicovku z obchodu ).
  • Že jo... měli to oznámit už hned nazačátku... šmejdi cenegáckí! *16*
  • Velmi nudná a špatná tato hra je!
  • residentevilfans
    tady nekdo nespi pane polacek :D *5*
  • Fuck off Cenega. Kvůli nim jsem si musel Skyrim koupit jako CD klíč a nikoli přímo přes Steam. Další vroubek u mě mají za rozdílné verze FNV (zbytek světa a "východ" = cenegacká/1k verze). A teď tohle. Aneb podporujeme pirátství. Nic nejde sehnat hned a jednoduše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit