Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže PC fanboy :) Mám obojí, používám obojí a It mě živí. Koupit hardware, proklikat instalaci a nastavit tři slidery v menu u mě teda není žádnej master skills. Jak u PC, tak u konzolí prostě koupíš, klikneš a hraješ, moc rozdílu tam teda aktuálně (hlavně díky Steamu) nevidím. Že zmiňuješ crack mi akorát ukazuje, proč vývojáři na PC kašlou, protože to je platforma pro zloděje.. A ano, tím že používám obojí vím, že každý se hodí pro něco trochu jinýho.. Takže vlastně argument moc neexistuje, jde jen o prosazování si svého písečku.. :)

Ale hlavně pořád nechápu, proč jsou teda konzole zlo a jak můžou za rozjebanej build Batmana..
  • Vsetky hry by boli nejakym sposobom lepsie a bezali na 60 fps. To je to hlavne. Konzoly su pre socialkarov a ovce, ktore sa chcu len zabavit. Taky poriadny master PCckar sa najprv musi potrapit nakupom draheho hw, instalaciou, nastavovanim, instalovanim cracku a nie len kupit a zapnut. To akceptuju len socky.
  • V čem by byl lepší ? To by mě teda zajímalo :)
  • Inak som hrozne rad, ze tu ako zazraty sectorak najdem tolko spriaznenych dusi. Mali by sme sa spojit a urobit ceskoslovensky odboj proti konzolam. Treba vycistit trh tohto zla a nastolit PC cistotu a kvalitu! Bez konzoli by bol svet krajsi.
  • Jasně, protože si je půjčíme od Slováků a pak nemusíme kupovat :D. Jsme národ zlodějskích pepíků :D
  • A hlavně mě neberte vážně, jsem jenom blbej troll.
  • Ne, není A na méněcenné platformě to zatím bohužel hrají všichni, protože port na tu lepší ( PC) takto pokáleli a hra byla stažena z prodeje (resp. nechali to po*rat od někoho jiného, ale pro hráče je to ve výsledku totéž). Rozhodně to není ale chyba hráčů, že si koupili rozbitý produkt, ale autorů hry. Někdo holt dá přednost kvalitě, já třeba hry ve 30fps hrát nemohu, protože v tom vidím to sekání, nedávno jsem rozehrál Zaklínače 3, pořád si říkám "sakra, proč se to pořád tak divně seká" a pak jsem si všimnul, že je v nastavení "30 fps lock" vypnul jsem a jelo to krásně. Pokud autoři věnují testování PC verze naschvál méně než té podřadné pro lůzu, nezaslouží si nic než nadávky, opovržení, házení schnilé zeleniny a hlavy mrtvých zvířat na zápraží.
  • a neni chyba spis v tom, ze hrajete na menecene platforme ? na platforme, ktera nema presnou specifikaci a spatne se na ni cili a optimalizuje ? na platforme, kde jednomu to jede 120fps na max a druhym 10 fps na minimalni nataveni ?
    neni lepsi zvolit platrofmu, ktera jede vsem stejne, vyvojari presne vi co si muzou dovolit a co dokazou vyzdimat? kde to mesic sony testuje nez to pusti vubec do prodeje ? neni tedy spis chyba v tobe a ve volbe, ze chces sice hrat na PC, ale delas, ze vsechny problemy ktere PC ma a bude mit neexistuji?
  • Lukyz
    Chybička opravena. Hlavně klídek *3*
  • Je naprosto logické, že nejvíce budu investovat tam, kde jsou největší zisky a nulové pirátství - PS4 a Xbox One. PC je vzhledem k pirátství na druhé koleji. I když paradoxně Batman má denuvo a prolomit hned tak nepůjde.
  • Pokud ti to bezi a nepada, nevypadaj textury a odemknes si 60 FPS tak to urcite neni uplne zla hra. Pokud mas ale problemy jako vetsina lidi tak to proste hrat nejde.
  • Hraju to na PC na několik let staré sestavě a hra běží naprosto bez problémů a bez škubání (detaily na max, kromě Nvidia kokotin). Věci, které by se daly vylepšit tam určitě jsou, ale vůbec to není tak špatná hra, jak se všude píše, a to již v současném stavu.
  • Jazz
    Kde si prosim tě přišel na to, že AO port udělali WB Games?
    Makali na tom Iron Galaxy, stejně jako na Knightovi.
  • jaj, obvykle bych takhle přísný ke krabičkám nebyl (vždy byly a budou podřadnější, ostatně jsou to PeCka pod TV s omezenou funkčností), nicméně tenhle komentář sedí jako pěst na oko *1*

A k PC verzi BAK se radši vyjadřovat nebudu. Krásný rozdíl přístupu vývojářů k PC můžeme naleznout třeba u nového Zaklínače.
  • Vojta_Ilavsky
    Přitom Iron Galaxy je kvalitní outsourcingové studio, já ho mám teda zapsaný kvůli Killer Instinct Season Two.
  • Vojta_Ilavsky
    Tady nejde o Rocksteady, ale o Warner Bros. Neházel bych to na vývojáře.
  • Další smutná oběť konzolového moru, z konzolí a Ruska nikdy nic dobrého nic nepřišlo
  • Vogon
    Já nevím jak u maďarů, ale tady nemáme ve zvyku kupovat nefunkční produkty.
  • XorxoxTalarius
    Kdyz nekdo stavi zisk nad kvalitu produktu ktery prodava, pak to dopadne takto ...
    Bohuzel se s tim da bojovat jenom tim ze clovek nebude predobjednavat a nebude kupovat hned jak hra vyjde. Dokud si tohle neuvedomi vetsina hracu tak se nic nezmeni.
    A musim souhlasit s Panem_Kloboukem ze pokud hra bude na houby a vetsina lidi si udela refund, tak to paradoxne nepomuze ale celou situaci zhorsi, jelikoz lidi co o tomhle rozhoduji opravdu ziji mimo realitu.
  • Tyhle mainstream hry maji stejne prodeje na pc jako na obou konzolich dohromady, to nikdy portovat neprestanou takze by byli nuceni delat to poradne.
    A kdyby to nahodou zarizli tak se pc bez tech third person rubanic a cinematickych tunelu obejde, pravdepodobne by to dokonce uvolnilo misto pro lepsi hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit