Přejít na výpis diskuzí
PC verzi Batman: Arkham Knight čeká ještě dlouhá cesta k znovuvydání - další patch vyjde v sprnu
20.7.2015 | Honza Konfršt
95 příspěvků
-
Tak hlavně, že tohle nikdo před vydáním prostě nemohl tušit...
-
Taky se vám zdá, že každá hra co v poslední době vyjde má strašné problémy ?
-
-
To se nam nezda, tak to proste je. :) A co hur, problemy, neproblemy, ono se jim to skvele prodava i tak. Problemovy Batman byl v UK jednicka a po dvou tydnech ho vystridala nemene problematicka F1 2015.
A ne, v Anglii se prekvapive nehraje jen na konzolich, hodne kusu maji v prodejich i PC verze... teda ne ze by na konzolich slapalo vzdycky vsechno OK, ze.
Takhle ve s*ackach snad herni prumysl jeste nikdy nebyl, ale ono jim to zaroven krasne vsem vychazi, penize se toci, vsichni se usmivaji, takovyhle bomba hry jsme doposud hrat nemohli. A pockejte na podzim, to budou teprve hody. :D -
Problémy mají jenom rádoby vyhypovaný AAA hry, portovaný z konzolý, který stejnak stojej za ho*no...
-
Kromě Batmana si na žádnej takhle velkej průsšvich nevzpomínám. Spíš je mi trochu líto, že se toho hnet chytnou místní jelimani a začnou se hnet hádat jeslti je lěpší Losna (konzole) anebo Mažňák (PC) místo toho aby si řekli, že každý má svoje.
-
-
To já si teda vzpomínám - Unity, Watch Dogs, Far Cry a vlastně vše co vydává Ubisoft, Battlefield nešel skoro spustit, ted' ten Batman a mnoho dalšího na co si nevzpomenu.
-
-
Jo sorry, unity a watch dogs nebyly uplně kosher. Far Cry sem problémy neměl a battlefielda 4ku sem novýho neměl. Každopádně to nebyly tak strašný tragédie jako tohle - tohle mi připomíná snat jenom SIN z 98 (https://en.wikipedia.org/wiki/SiN) kerej bez patche nešel ani dohrát kvůli šprajclejm dveřím *15*
-
-
Ne ze by Daggerfall a mnohe dalsi bez patchu dohrat sly. :) Takze ono to vlastne neni nic extra noveho, megalomanske projekty, idealne v otevrenem svete, vychazely uspechane, nedodelane a sotva v beta verzi uz za starych dobrych DOS casu. ;)
-
-
-
-
Pc je každému u prdelle. *7* *3*
-
Jenom tyhle mainstreamové srajdy z konzolí, to snad nemá cenu hrát, ani kdyby to bylo bez bugu *11*
-
PC only
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Yy8MUnlT9Oo
-
-
Tak jako chápu podobné reakce na troly, ale nevím, co je špatného na poukázání na to, že problém OP se vztahuje pouze na PC. To už si lidé ani nedokáží přiznat, že to, co mají rádi, není dokonalé?
-
-
-
-
Teda to je komedie kolem toho. Warneři si už na PC nedovolí nikdy nic vydat. Takhle zjebat vydání jedné z hodně očekávaných her pro nejrozšířenější platformu se jen tak ještě někomu nepovedlo, ne? Haha.
-
PC hráči už to prošli na YouTube.
-
Co to má být ? Najednou hned ví, kde je co špatně a už to opravujou ?
Fakt mi to přijde jako "Hodíme jim to jaký to je, a třeba se nebudou moc vztekat". Ale co, jejich chyba - hra je momentálně dostupná pouze na torrentech a piráti mají spooustu času jí cracknout (pokud už to neudělali, ale DRM je oříšek, tak pochybuju). -
Oznámení o přípravě přípravného patche pro připravovaný patch, co opatchuje připravované definitivní, již plně opatchované vydání. V patchovacím úsilí studio nepoleví ani po vydání připravované podzimní finální verze, kdy ve výhledu připraví patch zimní, jarní a letní, po kterém přípravu dalších patchů ponechá na všechno připravené komunitě.
-
Jsem držkoval jak je Arkham Origins hrozně udělanej...
Btw: Ani jsem ho nedohrál protože Alfred nešel vytáhnout z pod trosek... -
-
Škoda ale i takto beru jako jen takový prequel... takže kdo nehrál přišel defakto jen o pár bezvýznamných bosů...
-
-
Co hráči, kteří si na steamu koupili za 80éček premium edition? Hru vracet nechci, ale těžko se mi už někdo nečím navíc omluví za to, že to nemůžu hrát...
-
...další patch vyjde v sprnu? Spis prvni patch *1* to co vyslo byl enom fix na AO a dest *1*
-
Mit trochu soudnosti tak si vsichni zazadaji o refound a zapomenou na tu hru ..... bohuzel se toho stejne prodaji tri pdele a priste muzem cekat dalsi zmrvenej hru s jeste vetsim poctem dlc *1*
-
-
Soudnosti, lol. Ja to chci hrat a nekde zadat o nejakej refund prosim te.
-
-
Věřim tomu, že kdyby 90.000 lidií ze 100.000 refundovali na Steamu, že vydavatel takový hry rozhodně přehodnotí význam slov "hotová hra do prodeje".
Jenže když si každej moula řekne "ale já to chci hrát, ne vracet", tak se vydavatel s prodejcem poplácaj po zádech, jakej že to měli super fiskální rok a jede se dál a příště to bude stejná písnička, zas vyjde na prd hra a co hůř, ostatní se tim inspirujou, protože se zdá, že tenhle trend se začíná docela rozšiřovat.
A správnej čech bude akorát tak nadávat u piva a v diskuzích, že je to na ho*no, ale i když je možnost s tim něco udělat, tak zůstane akorát u toho nadávání. -
-
No je docela mozny, ze "kdyby 90.000 lidií ze 100.000 refundovali na Steamu" vydavatel to vyhodnoti, respektive prehodnoti, stylem "PC verze se nevyplati vyvijet, pojdme do budoucna sekat ty smecka jen na konzole, tam se proda vsechno a podfilmovych 20FPS je zcela dostacujicich". :)
Ironie, na druhou stranu, spousta hlavounu a firem takhle premysli. Treba EA s NHL - na PC neni protoze nizke prodeje. To se prece logicky rovna nezajmu. No ale proc nizke prodeje a proc nezajem? No protoze nam sest let, nebo jak dlouho, predhazovali jen trapny PS2 port, ktery byl navic poslednich pet let, nebo jak dlouho, uplne stejny. Nazyvat do datadiskem... tak urazim datadisky. -
-
Tyhle mainstream hry maji stejne prodeje na pc jako na obou konzolich dohromady, to nikdy portovat neprestanou takze by byli nuceni delat to poradne.
A kdyby to nahodou zarizli tak se pc bez tech third person rubanic a cinematickych tunelu obejde, pravdepodobne by to dokonce uvolnilo misto pro lepsi hry. -
-
Souhlasim, nicmene...
Pamauju casy, kdy byla NHL od EA mainstream a v podstate ciste PC zalezitosti. Na konzole vychazely jen zmrsene porty. :) Ubehlo par let a kde jsme? Hokej se krci jen na konzolich a jeste ve stinu dalsich 3-4 vetsich EA sportu, NFS je ve slepe ulicce a dokonce si dava pauzu, ve snaze se z ni vymotat, pritom... v tech davnych dobach se podzimni mainstream na PC nesl prave ve znameni NHL, NFS, Command and Conquer, to byly ty hity na ktere kazdy cekal a ktere se hraly, na PC. A dnes? Call of Duty, nejakej Assassin, nejakej Far Cry... a dalsi. C&C je mrtva, NFS v podstate taky a kazdy se ji smeje a NHL pomalu nikoho nezajima.
-
-
-
-
-