Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...klasická games tragifraška...masterrace píše jeden koment za druhým, že je to nah@vno - lebo konzole a aj keby to bolo ok, tak to nestojí ani za zahratie - lebo konzole...tak prečo nad tým všetci plačete??? :DDD Jedno treba masterrace nechať - dokáže zabaviť...
    • del0
      Díky. Od krále šašků je to kompliment.
  • Ja som to to kupil este pre order a presiel bez jedineho problemu, mozno grafika sem tam zahaprovala ale nepadlo nikdy. Napriklad taky witcher 3 to je ina kavicka, gtx 980 na ultra bez problem a zrazu si zamrzne cely pc alebo spadne do winuva to uz je patch 1.07 a stale to blbne. Ale naspat k batmanovi, to je super, ze mozno daju free season pass tym co si to zakupili ale co daju tym co si to zakupili aj s nim ? :D
    • Zvireci kazajku ;)
  • Inak som hrozne rad, ze tu ako zazraty sectorak najdem tolko spriaznenych dusi. Mali by sme sa spojit a urobit ceskoslovensky odboj proti konzolam. Treba vycistit trh tohto zla a nastolit PC cistotu a kvalitu! Bez konzoli by bol svet krajsi.
    • Konzoly nikto neodstrani, rozhodujuce je co nadiktuje trh a na tom budu nepochybne este peknych par rokov generovat zisk konzoly ci to zazitok s hry kazi alebo nie.
      • Cim som teda myslel to, ze zazitok s hier bude este peknych par rokov pokazeny.
        • Diky za lajky, moc to pre mna znamena.
      • Konzole byly, jsou a budou, protože je to hení zařízení a zábava. To je teprve diktát.
    • Zaryty sectorak, tak to vysvetluje vela. A ako vidim je cas zacat pouzivat iny nick, kludne si ho nechaj, ja mam dostatocnu mozgovu kapacitu na vymyslenie ineho.
      • Myslis tu mozgovu kapacitu, ktorou si vymyslel hnisavcov fake? Tak vela stastia, ty nas genius.
    • V čem by byl lepší ? To by mě teda zajímalo :)
      • Vsetky hry by boli nejakym sposobom lepsie a bezali na 60 fps. To je to hlavne. Konzoly su pre socialkarov a ovce, ktore sa chcu len zabavit. Taky poriadny master PCckar sa najprv musi potrapit nakupom draheho hw, instalaciou, nastavovanim, instalovanim cracku a nie len kupit a zapnut. To akceptuju len socky.
        • Takže PC fanboy :) Mám obojí, používám obojí a It mě živí. Koupit hardware, proklikat instalaci a nastavit tři slidery v menu u mě teda není žádnej master skills. Jak u PC, tak u konzolí prostě koupíš, klikneš a hraješ, moc rozdílu tam teda aktuálně (hlavně díky Steamu) nevidím. Že zmiňuješ crack mi akorát ukazuje, proč vývojáři na PC kašlou, protože to je platforma pro zloděje.. A ano, tím že používám obojí vím, že každý se hodí pro něco trochu jinýho.. Takže vlastně argument moc neexistuje, jde jen o prosazování si svého písečku.. :)

Ale hlavně pořád nechápu, proč jsou teda konzole zlo a jak můžou za rozjebanej build Batmana..
          • Tady nekdo v appleshopu vnucuje iphony technicky negramotnym jedincum a hned si mysli ze je odbornik prez "IT"-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit