Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Batmana pokládám za hovadinu. Každé studio, které upřednostňuje konzole jsou pro mě odpad.
    • Vojta_Ilavsky
      Tady nejde o Rocksteady, ale o Warner Bros. Neházel bych to na vývojáře.
  • A Masterrace BULÍ a BULÍ a BULÍ ... *1* *1* *1*
    • Jakožto hrdý člen masterrace místo bulení jen nevěřícně kroutím hlavou nad tím, jak moc jsou v dnešních dobách vydavatelé drzí. Jakožto masterrace je mi totiž Batman u zadele.
      • přesně masterrace jen nevěřícně mávla rukou nad jednou nepovedenou hrou a dále nezájem na hraní je toho opravdu hodně a vybrat co budu dnes hrát... to konzolerace nezná tam se modlí za každou hru bez batmana by skoro neměli co hrát teď no ale to oni nepochopí nadhled masterrace oni jsou rádi za 30fps a rozlišení z dob digitálního pravěku DVD
        • Tebe taky miluju! Hoši, my jsme MASTERRACE!!! A máme nadhled, chápete, NADHLED!!!
          • troll detected
      • Já tě miluju, vole!
    • Já myslim že bulí hlavně autoři Batmana, kterým tímto průšvihem každý den utíkají miliony.. a dobře jim tak
  • Hraji to na Playstationu, PC neresim, nestoji mi za ty nervy, nezajem... *10*
    • jsi dobrej nojono holt nekdo se spokoji s malem toz si to uzij a pak nezavid tem co jdou narocnejsi zato vsak mnohem lepsi cestou *3*
    • MickeyMutant
      Dobré vědět.
  • Tohle nikdy nepochopím...tak už i batman nemůže vyjít v pořádku...
  • Jack1947
    Upřímně sálá z toho až moc nádech minulých dílů, skoro si troufám tvrdit že bez fičur a (ne)funkčního Batmobilu by to bylo jen nemastné, neslané pokračování...

Aspon z toho co jsem viděl a grafika, zas tak pecková není pár efektů navíc no... jinak vše při starém i tak nechápu jak to molo dojít do téhož stádia hlavně na pc no... i když ono no, to je jedno protože... to tak s AAA produkcí je a vždy bude . Indie Early Access má aspon obhajobu že přece "to není dodělaná hra" časem ty AAA se změní na early a bude klid. (aspon pro tvůrce beztak už to tak je jen se to platí... hodně předem).
  • Ze im to za tych 100tisic predanych kusov na PC stoji z toho polka nacierno cez rusko brazilske kradnute steam kluce. Ja byt ceo pc verziu uplne zrusim. Rockstary si to dobre vyratali...pc je dobre tak 2 roky po vydani este par kusov doklepat nech je aspon na kavicku
    • Vogon
      Já nevím jak u maďarů, ale tady nemáme ve zvyku kupovat nefunkční produkty.
      • Jasně, protože si je půjčíme od Slováků a pak nemusíme kupovat :D. Jsme národ zlodějskích pepíků :D
    • Sr_Lobo
      Mistr Hnisavec je očividně taková Věra Pohlová herní scény - Všechny ty PCčka by zakázal, protože to stějně každého jenom otravuje! *15*
    • To mas tak, byt to na mne, tak zrusim moznost dalsieho predaja konzolovych hier. Ale obaja mozme len snivat.
    • Batman: Arkham City má na steamu přes 2 miliony a stejně tak i batman arkham asylum.
    • Jack1947
      Ok, klokani skáčou dobře nebo si ještě žádné neviděl.... ?
  • Z nich by si mel vzit priklad cd projekt. Nejen ze vydaji tu hru desne zbugovanou, ale ani ji neopravi (o zastaveni prodeju se muze jen snit) a jeste ji vic mrsi a mrsi. Nejhorsi vydavatel roku.
  • masterrace.games.cz
  • Hraju to na PC na několik let staré sestavě a hra běží naprosto bez problémů a bez škubání (detaily na max, kromě Nvidia kokotin). Věci, které by se daly vylepšit tam určitě jsou, ale vůbec to není tak špatná hra, jak se všude píše, a to již v současném stavu.
    • Pokud ti to bezi a nepada, nevypadaj textury a odemknes si 60 FPS tak to urcite neni uplne zla hra. Pokud mas ale problemy jako vetsina lidi tak to proste hrat nejde.
  • Možná by byl dobrej tah dát všem kdo má originální klíč na PC i klíč na jednu z konzolí dle vlastního výběru. Zachovali by tvář, hrát by si mohl svoje utracený peníze už teď a třeba by to u někoho i rozhodlo, že si nějakou tu konzoli nakonec koupí.
    BTW já myslel že už to spravili. No tak to je masakr.
    • Nespravili ale az v nadchazejicim patchi konecne pridaji moznost odemknout FPS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit