Přejít na výpis diskuzí
Pekelná Agony vybírá na Kickstarteru 66 666 dolarů
1.11.2016 | Honza Konfršt
20 příspěvků
-
Hlavni je dostat na promo obrazek kozy.
-
-
jojo, s kozama bude to peklo hned snesitelnější, ještě tam někde splašit pivko a snad nebude tak zle
-
hlupáčku, každý ví, že hlava kozy je satanistický symbol (alespoň v hororech určitě)...
-
mne sa kozy pacia
-
-
I me, s vyprsenou pekelnici jsem si jeste nehral *4*
-
-
-
To určitě vyberou. Když zvolili takovej zajímavej obrázek slečny démovové která má hrudník obdařen velkým ovocem a k tomu zubatou vagínu místo hlavy.
-
On ty ďáblice loučí zahání, já bych si zašpásoval *16*
-
-
Tak to jsme dva hehe *1*
-
Tak jen doufejme, že i fixace na tvory s obřími prsy a zubatou rozeklanou PASY místo hlavy se dá léčit ;)
-
-
ne, já myslel tu s rohama...tu se škeblí místo hlavy bych šoupnul leda tak do vývaru...
-
-
Souhlas, hodně mi připomíná Xanu z Dark Messiah of Might and Magic... A ta je teda moje srdcovka. *14*
-
-
-
-
Ja doufám že někdo udělá pekelnou hru podle knižky Asfalt.Nikde jsem nečetl ani neviděl tak depresivní s děsivou vizi pekla jako tam.
-
-
už vidím, jak někdo bude dělat hru podle české knížky....
-
-
Dan Vávra v co-produkci s Johnem Romero a za PR bude odpovědný Peter Molyneux.
-
-
-
V tomto případě se jedná o kacířství a naše svatá katolická církev by měla vyslat inkvizitora. Štípání kleštěmi a skřipec by autoři potřebovali jako prase drbání.. *1* Už tak je ostuda, že se tolerují kacíři protestantští, nesekají se hlavy pohanům jako za starých dobrých časů a neupalují čarodějnice (třeba Rowlingová s tím svým černokněžnictvím). A ve Vatikánu si zvolí papežem pomateného komouše a ještě z bývalé kolonie. Ostuda pro nás, dobré křesťany..
-
-
Mluv za sebe, já jsem například muslim
Allahu akbar! -
-
to se máš čím chlubit.... *7*
-
Před sto lety bych Ti mohl za ta pohanská slova beztrestně vyříznout jazyk. *1*
-
-
-
Malinko mi to připomnělo Shadowmana a to bylo moc hezký peklo...
-
To mi přijde dost málo na to, jak dobře to vypadá. Asi už předem počítají s vyšším výběrem. *1*