-
Docela se těším, jen doufám, že se zase něco nezvrtne. Jinak mi hra připoměla Conflict: desert storm.
-
No přeci jen tento styl hraní je konzolovému ovládání blíže...alespoň na mě to tak působí. Ale systém krytí bych úplně nezatracoval, přestože takové GoW1 mě absolutně nebavilo (PC verze), DE:HR jsem si užil měrou vrchovatou a krytí tam fungovalo taktéž parádně. Jasně DE:HR má do frenetické střílečky daleko.
Zajímalo by mě či se někdy dočkáme nějakého komplexnějšího systému krytí z pohledu první osoby...no určitě se jej nedočkáme pokud se vývojáři budou držet aktuálního trendu zmenšování FOV. Mimochodem to je jedna z věcí, kterou absolutně nechápu - televize/monitory se dělají stále širší, ale FOV ve hrách se stále zmenšuje...čím větší televize, tím méně toho člověk vidí...to dává smysl. Asi se dělají i větší obýváky a lidi od obrazovky sedí dále. -
mě se to celkem líbilo... chtělo by to aby to mělo nějak chytlavý příběh (a video na to vypadá) - takový kane&lynch z dubaje = naběhnout tam s velkou slávou, dostat na pr*el tak brutálně že by i polsko koukalo a pak se od tamtuď dostat = nic extra, ale pokud by postavy byly propracované, akce chytlavá a všechno skvěle odsýpalo... bych neviděl problém!
-
nějak mi koncepčně sedly víc starý klasický FPS, kde se prostě dalo jen strafovat a krýt se v rámci možností za pár objektů v místnosti. Po příchodu Gears of War už to vypadá, že se nedá bojovat jinak, než se se prostě hráč připlácne k nějakýmu předmětu, jedno jakému, a protivníci jsou nahraní. Stačí je zpoza krytu postřílet a přeběhnout k dalšímu krytu. Už žádný adranalinový nahánění jako v Half-life.
-
A uz vim X-Men First Class trailer.
-
Odkud sakra znam tu pisnicku?