Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nějak mi koncepčně sedly víc starý klasický FPS, kde se prostě dalo jen strafovat a krýt se v rámci možností za pár objektů v místnosti. Po příchodu Gears of War už to vypadá, že se nedá bojovat jinak, než se se prostě hráč připlácne k nějakýmu předmětu, jedno jakému, a protivníci jsou nahraní. Stačí je zpoza krytu postřílet a přeběhnout k dalšímu krytu. Už žádný adranalinový nahánění jako v Half-life.
    • Urug
      No přeci jen tento styl hraní je konzolovému ovládání blíže...alespoň na mě to tak působí. Ale systém krytí bych úplně nezatracoval, přestože takové GoW1 mě absolutně nebavilo (PC verze), DE:HR jsem si užil měrou vrchovatou a krytí tam fungovalo taktéž parádně. Jasně DE:HR má do frenetické střílečky daleko.
      Zajímalo by mě či se někdy dočkáme nějakého komplexnějšího systému krytí z pohledu první osoby...no určitě se jej nedočkáme pokud se vývojáři budou držet aktuálního trendu zmenšování FOV. Mimochodem to je jedna z věcí, kterou absolutně nechápu - televize/monitory se dělají stále širší, ale FOV ve hrách se stále zmenšuje...čím větší televize, tím méně toho člověk vidí...to dává smysl. Asi se dělají i větší obýváky a lidi od obrazovky sedí dále.
  • mě se to celkem líbilo... chtělo by to aby to mělo nějak chytlavý příběh (a video na to vypadá) - takový kane&lynch z dubaje = naběhnout tam s velkou slávou, dostat na pr*el tak brutálně že by i polsko koukalo a pak se od tamtuď dostat = nic extra, ale pokud by postavy byly propracované, akce chytlavá a všechno skvěle odsýpalo... bych neviděl problém!
  • Odkud sakra znam tu pisnicku?
  • A uz vim X-Men First Class trailer.
  • kennyB
    Docela se těším, jen doufám, že se zase něco nezvrtne. Jinak mi hra připoměla Conflict: desert storm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit