-
Ahoj.hraju ted pes 2015.mam za sebou druhou ligu a ted jsem v polovine prvni ligy.a musim rict ze gol od compu jsem strelou do horni pulky branky jeste nedostal.90% golu distavam tak ze pc nakraci s hracem,vetsinou ze strany,do pokutoveho uzemi (kolem nej jsou tri moji hraci) a zavesi podel brankare po zemi.neda se to prakticky branit.
-
A jake vychytavky? Bud konktretni, protoze nevim co presne myslis. A nic proti, ale uz jenom fakt, ze tohle jsou pocitacove hry tak se to realite muze jenom priblizit, ale nikdy to ani zdaleka nebude jako v realu... ani fotbal, ani basket.
-
No na fotbal chodím a koukám na něj v televizi.. Ale ten večer, když manželka usne, je vyhrazen zápasu NBA, prostě proto, že je to tak strašně zábavné a realistické. Zahrajte si PES 2016 na 90 minut.. Jaké bude skóre? A kdy se to změní? Kdy PES nebo FIFA bude mít alespoň základní vychytávky, to co fotbal dělá fotbalem, a které má tahle hra basketbalu vyšperkované k úplné dokonalosti? Kdy bude fotbal na PC takový, jaký je v realitě? A netvrďme, že to nejde, když to u 2K s basketem jde.. :) Prostě mě to naprosto demotivuje zahrát byť jen jediný zápas. Je to sto let za opicemi.
-
Blbost v pes 2015 piska penalty cast avic nez v 2016.nauč se delat klicky golmanum auvidis skoro vzdy me poddrazi v 2015 a z to penalta *3*
-
Tak me treba zapasy pro pocitaci vylozene nudi. Online je to uplne neco jineho a taky zabavnejsiho.
-
Podle me je online sunt jak ve fife tak v pes je to nerealny nema to s fobalem co docineni .
-
Jako jo NBA od 2k vypada famozne, ale co je mi to platny kdyz me basket jako vsechny ostatni americke sporty nudi. A ocividne zas tak velky fanousek fotbalu nejsi kdyz das prednost basketu :-)
-
Ja mam radsi FIFU. Pro Evo jsem hraval jeste kdyz bylo o nekolik tridepsi jak FIFA, ale ted uz tam tak velke rozdily nejsou. Ano PES je porad fotbalovejsi a realnejsi, ale licence pro me znamenaji hodne, atmosfera je ve hre od EA taky mnohem lepsi a taky se mi libi online sezony a turnaje. Nevim jake online rezimy jsou v Pro Evu, ale uz jsem si zvykl na FIFU a zrejme jen tak nepresedlam.
-
hlavne tadyta recenze je strasne povrchni..podle me by mel recenzovat fotbal ten, kdo tomu venuje treba 20 hodin a ne pet
-
No ono, to je právě to. Čím více člověk hraje, tím lepší to je. Letošní ročník se opravdu posunul k realismu. Pro člověka, který to nehraje pravidelně, to může připadat stereotypní. Nicméně já hraju 12 minutové čtvrtiny na All-Star obtížnost. A ty zápasy, to je neuvěřitelné. Hraju za Houston Rockets, mám tam vlastního hráče, Harden na pointu, pod košem Dwight Howard. Každej večer si dám jeden zápas. Teď jsem měl 2-zápas proti New Orleans, první u nich. Anthony Davis tam září, že ho nešlo prakticky bránit. Ta atmosféra, když jsme u nich vedli 100-103 a když tam v poslední půl-sekundě Evans vyslal trojku na prodloužení, a celá hala doslova vybuchla nadšením. A po tom nakonec jsme nakonec prohráli 110-105. Po tom reportérka mluví s Evansem a jeho výkonu - neskutečné - v rámci virtuálního světa. Další zápas doma to bylo úplně iné kafe. Hned na začátku reportéři poznamenali, že v New Orleans měl Houston smůlu, a že jsou moc zvědaví na odvetu. Soustředil jsem se na bránění Evanse, který mi v předešlém zápase dělal jeho silnou prací na míči a střelbě ze střední vzdálenosti strašné problémy (dokonce jsem byl v prodloužení v předešlém dni vyloučen) a podařilo se ho eliminovat. Naopak Howard měl výborný zápas a sbíral pod košem prakticky všechno a ty jeho smeče z místa, kdy skoro vyrve koš z pantů.. :D I Harden měl lepší den a tak jeho přihrávky, trojky i rychlé úniky zakončené smečí. :) Člověk cítí, proč je to tak neuvěřitelně kvalitní hráč. A takhle můžete povídat o každém hráči, každý naprostý unikát. Nakonec jsme porazili Pelikány 115 - 86. Reportérka se zeptala Howarda, jako muže zápasu, co v tomhle zápasu bylo jinak, než v předešlém v New Orleans? On? "Vlítli jsme na ně, řekli jsme si, že se to co se odehrálo v New Orleans nesmí opakovat, a každej hráč v týmu podal 100% výkon, obrana klapala tak, máme nejsilnější obranu NBA v letošní sezóně. Je to skvělé vítězství." Po zápase se ještě rozebrala ve studiu jeho hra, díky které se podařilo vyhrát. No a další zápas Detroit, a po tom se pojede Golden State - tam je Curry, se kterým se můj hráč před začátkem zápasu vždy kočkuje. Zatím je celková série proti Golden State 3:1 pro ně, pokusíme se tam něco urvat. Prostě tenhle basket žije a ve všech aspektech naprosto deklasuje vše, co mu na trhu sportovních her stojí v cestě. Včetně NBA od EA.
-
hele at je klidne pes 16 nejarkadovejsi arkada - je mi to jedno. Hlavne kdyz to je skvely a zabavny fotbalek s navykovou karierou..
-
kamo.. fifa 09 mela celkem super grafiku i s ohledem na dnesni dobu :D
-
Fifa ma lepsiu grafiku a pozlatko okolo ale PES dava hracovi vacsi pocit ze zapas ovplyvnuje svojim hracskym umom s cirejsi pocit z hry. U Fifi ci date gol rozhoduje statistika u PSA ked sikovne zaj..te spicaka na branu tak to je vzdy banan. Lebo ste to tam umiestnili a nie lebo utocnik ma 67 bodov a brankar 95
-
ty ses mimo....
-
Pokud cloveka hra pohlti, tak si grafiky behem hry opravdu vsimat nemuze a hlavni duvod hrani je ovladatelnost a pocit ze hry a pocit z toho, co vsechno sam muzu ovlivnit.
A z NBA mam pocit, ze toho az tak moc ovlivnit nemuzu, hlavne ta koncovka. Je treba se dostat dostatecne daleko od kose a potom uz jenom zmacknu jedno tlacitko a hrac zavesi sam bez me asistence. Alespon ze klasicke zakoncovani slo alespon castecne ovlivnit, ale i tak je to hodne automatiky podle parametru hrace. Nejsem zadny rofi harcovnik a nemam odehranych stovky zapasu, ale po tech par zapasech to na me budilo takovy dojem. Mozna se pletu a uplne jsem do te hry nepronikl, ale nejak me to nikdy nijak zvlast nebavilo. A to basket sleduju v TV pomerne pravidelne a ten sport se mi hodne libi. Ale u takoveho psa kdyz clovek vi jak na to, tak u zakonceni muzes pouzit nekolik kombinaci tlacitek a vis, ze balon pujde po zemi doleva, udelas lob apod. A i ty strely z dalky jde ovlivnit smer a intenzita. Jenom ti rozhodci, to je trochu terno jake skluzy letos prochazeji bez povsimnuti *8* -
Je ti max 18 že ?
-
No já mám PES 2015 a za těch 40 hod jsem viděl jednu penaltu jen proti sobě.Je to vždy proti mě buď nic nepíská nebo spíš udělí kartu. Proti kompu je to nic nepíská. *1*
-
No, pro mě jako fanouška fotbalu, je prostě strašně těžké se vracet k FIFě, nebo k PESku, po této hře:
https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE
Když si pak vedle toho zapnete jeden z těchto fotbálků klidně i na next-genu, nejde to prostě hrát. Pohltí Vás to natolik, že jsem tuto soutěž začal dokonce sledovat. No a trvá to už tak tři roky, každý rok se posouvá hranice realismu.. Po grafické stránce je tato hra na úrovni fotorealismu - a těch her, který takto na tom jsou - myslím, že snad žádná taková ani není, dresy se hýbou, pot, mimika, pohyby, prezentace, komentátor, statistiky a to jak se v nich nípou. Prostě top nejen ve sportovních hrách, ale hrách všeobecně.. No a pak si vedle toho zapněte hru, která má 10 let zastaralou grafiku - ať už se jedná o ty nejlepší verze PES nebo FIFA. -
To přece ale po tobě nikdo nechce, aby ti někdo tvořil názor. Jen se po tobě chce, že když se k něčemu chceš vyjadřovat, tak si to prostě musíš nejdříve zahrát, a né že budeš přebírat nějaké předsudkové názory jak slepá ovce.. *3* Zamysli se nad sebou.
-
Z tehle recenze jde citit ze jeji autor asi moc pesko nema v lasce .tuhle recenzi smazat a zrecenzovat konzolovou .Kritizovani pc verze tu bylo dost ne ze by si to nezaslouzila je to opravdu vysmech fandum ,ale pokud recenzujete plnohodnotne pes 2016 tak next gen konzolovou verzi