Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj.hraju ted pes 2015.mam za sebou druhou ligu a ted jsem v polovine prvni ligy.a musim rict ze gol od compu jsem strelou do horni pulky branky jeste nedostal.90% golu distavam tak ze pc nakraci s hracem,vetsinou ze strany,do pokutoveho uzemi (kolem nej jsou tri moji hraci) a zavesi podel brankare po zemi.neda se to prakticky branit.
  • A jake vychytavky? Bud konktretni, protoze nevim co presne myslis. A nic proti, ale uz jenom fakt, ze tohle jsou pocitacove hry tak se to realite muze jenom priblizit, ale nikdy to ani zdaleka nebude jako v realu... ani fotbal, ani basket.
  • No na fotbal chodím a koukám na něj v televizi.. Ale ten večer, když manželka usne, je vyhrazen zápasu NBA, prostě proto, že je to tak strašně zábavné a realistické. Zahrajte si PES 2016 na 90 minut.. Jaké bude skóre? A kdy se to změní? Kdy PES nebo FIFA bude mít alespoň základní vychytávky, to co fotbal dělá fotbalem, a které má tahle hra basketbalu vyšperkované k úplné dokonalosti? Kdy bude fotbal na PC takový, jaký je v realitě? A netvrďme, že to nejde, když to u 2K s basketem jde.. :) Prostě mě to naprosto demotivuje zahrát byť jen jediný zápas. Je to sto let za opicemi.
  • Blbost v pes 2015 piska penalty cast avic nez v 2016.nauč se delat klicky golmanum auvidis skoro vzdy me poddrazi v 2015 a z to penalta *3*
  • Tak me treba zapasy pro pocitaci vylozene nudi. Online je to uplne neco jineho a taky zabavnejsiho.
  • Podle me je online sunt jak ve fife tak v pes je to nerealny nema to s fobalem co docineni .
  • Jako jo NBA od 2k vypada famozne, ale co je mi to platny kdyz me basket jako vsechny ostatni americke sporty nudi. A ocividne zas tak velky fanousek fotbalu nejsi kdyz das prednost basketu :-)
  • Ja mam radsi FIFU. Pro Evo jsem hraval jeste kdyz bylo o nekolik tridepsi jak FIFA, ale ted uz tam tak velke rozdily nejsou. Ano PES je porad fotbalovejsi a realnejsi, ale licence pro me znamenaji hodne, atmosfera je ve hre od EA taky mnohem lepsi a taky se mi libi online sezony a turnaje. Nevim jake online rezimy jsou v Pro Evu, ale uz jsem si zvykl na FIFU a zrejme jen tak nepresedlam.
  • hlavne tadyta recenze je strasne povrchni..podle me by mel recenzovat fotbal ten, kdo tomu venuje treba 20 hodin a ne pet
  • No ono, to je právě to. Čím více člověk hraje, tím lepší to je. Letošní ročník se opravdu posunul k realismu. Pro člověka, který to nehraje pravidelně, to může připadat stereotypní. Nicméně já hraju 12 minutové čtvrtiny na All-Star obtížnost. A ty zápasy, to je neuvěřitelné. Hraju za Houston Rockets, mám tam vlastního hráče, Harden na pointu, pod košem Dwight Howard. Každej večer si dám jeden zápas. Teď jsem měl 2-zápas proti New Orleans, první u nich. Anthony Davis tam září, že ho nešlo prakticky bránit. Ta atmosféra, když jsme u nich vedli 100-103 a když tam v poslední půl-sekundě Evans vyslal trojku na prodloužení, a celá hala doslova vybuchla nadšením. A po tom nakonec jsme nakonec prohráli 110-105. Po tom reportérka mluví s Evansem a jeho výkonu - neskutečné - v rámci virtuálního světa. Další zápas doma to bylo úplně iné kafe. Hned na začátku reportéři poznamenali, že v New Orleans měl Houston smůlu, a že jsou moc zvědaví na odvetu. Soustředil jsem se na bránění Evanse, který mi v předešlém zápase dělal jeho silnou prací na míči a střelbě ze střední vzdálenosti strašné problémy (dokonce jsem byl v prodloužení v předešlém dni vyloučen) a podařilo se ho eliminovat. Naopak Howard měl výborný zápas a sbíral pod košem prakticky všechno a ty jeho smeče z místa, kdy skoro vyrve koš z pantů.. :D I Harden měl lepší den a tak jeho přihrávky, trojky i rychlé úniky zakončené smečí. :) Člověk cítí, proč je to tak neuvěřitelně kvalitní hráč. A takhle můžete povídat o každém hráči, každý naprostý unikát. Nakonec jsme porazili Pelikány 115 - 86. Reportérka se zeptala Howarda, jako muže zápasu, co v tomhle zápasu bylo jinak, než v předešlém v New Orleans? On? "Vlítli jsme na ně, řekli jsme si, že se to co se odehrálo v New Orleans nesmí opakovat, a každej hráč v týmu podal 100% výkon, obrana klapala tak, máme nejsilnější obranu NBA v letošní sezóně. Je to skvělé vítězství." Po zápase se ještě rozebrala ve studiu jeho hra, díky které se podařilo vyhrát. No a další zápas Detroit, a po tom se pojede Golden State - tam je Curry, se kterým se můj hráč před začátkem zápasu vždy kočkuje. Zatím je celková série proti Golden State 3:1 pro ně, pokusíme se tam něco urvat. Prostě tenhle basket žije a ve všech aspektech naprosto deklasuje vše, co mu na trhu sportovních her stojí v cestě. Včetně NBA od EA.
  • hele at je klidne pes 16 nejarkadovejsi arkada - je mi to jedno. Hlavne kdyz to je skvely a zabavny fotbalek s navykovou karierou..
  • kamo.. fifa 09 mela celkem super grafiku i s ohledem na dnesni dobu :D
  • Fifa ma lepsiu grafiku a pozlatko okolo ale PES dava hracovi vacsi pocit ze zapas ovplyvnuje svojim hracskym umom s cirejsi pocit z hry. U Fifi ci date gol rozhoduje statistika u PSA ked sikovne zaj..te spicaka na branu tak to je vzdy banan. Lebo ste to tam umiestnili a nie lebo utocnik ma 67 bodov a brankar 95
  • ty ses mimo....
  • Pokud cloveka hra pohlti, tak si grafiky behem hry opravdu vsimat nemuze a hlavni duvod hrani je ovladatelnost a pocit ze hry a pocit z toho, co vsechno sam muzu ovlivnit.
    A z NBA mam pocit, ze toho az tak moc ovlivnit nemuzu, hlavne ta koncovka. Je treba se dostat dostatecne daleko od kose a potom uz jenom zmacknu jedno tlacitko a hrac zavesi sam bez me asistence. Alespon ze klasicke zakoncovani slo alespon castecne ovlivnit, ale i tak je to hodne automatiky podle parametru hrace. Nejsem zadny rofi harcovnik a nemam odehranych stovky zapasu, ale po tech par zapasech to na me budilo takovy dojem. Mozna se pletu a uplne jsem do te hry nepronikl, ale nejak me to nikdy nijak zvlast nebavilo. A to basket sleduju v TV pomerne pravidelne a ten sport se mi hodne libi. Ale u takoveho psa kdyz clovek vi jak na to, tak u zakonceni muzes pouzit nekolik kombinaci tlacitek a vis, ze balon pujde po zemi doleva, udelas lob apod. A i ty strely z dalky jde ovlivnit smer a intenzita. Jenom ti rozhodci, to je trochu terno jake skluzy letos prochazeji bez povsimnuti *8*
  • Je ti max 18 že ?
  • No já mám PES 2015 a za těch 40 hod jsem viděl jednu penaltu jen proti sobě.Je to vždy proti mě buď nic nepíská nebo spíš udělí kartu. Proti kompu je to nic nepíská. *1*
  • No, pro mě jako fanouška fotbalu, je prostě strašně těžké se vracet k FIFě, nebo k PESku, po této hře:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE

Když si pak vedle toho zapnete jeden z těchto fotbálků klidně i na next-genu, nejde to prostě hrát. Pohltí Vás to natolik, že jsem tuto soutěž začal dokonce sledovat. No a trvá to už tak tři roky, každý rok se posouvá hranice realismu.. Po grafické stránce je tato hra na úrovni fotorealismu - a těch her, který takto na tom jsou - myslím, že snad žádná taková ani není, dresy se hýbou, pot, mimika, pohyby, prezentace, komentátor, statistiky a to jak se v nich nípou. Prostě top nejen ve sportovních hrách, ale hrách všeobecně.. No a pak si vedle toho zapněte hru, která má 10 let zastaralou grafiku - ať už se jedná o ty nejlepší verze PES nebo FIFA.
  • To přece ale po tobě nikdo nechce, aby ti někdo tvořil názor. Jen se po tobě chce, že když se k něčemu chceš vyjadřovat, tak si to prostě musíš nejdříve zahrát, a né že budeš přebírat nějaké předsudkové názory jak slepá ovce.. *3* Zamysli se nad sebou.
  • Z tehle recenze jde citit ze jeji autor asi moc pesko nema v lasce .tuhle recenzi smazat a zrecenzovat konzolovou .Kritizovani pc verze tu bylo dost ne ze by si to nezaslouzila je to opravdu vysmech fandum ,ale pokud recenzujete plnohodnotne pes 2016 tak next gen konzolovou verzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit