-
Jo a halvičky jsi vynechal tam je to pod brevnem furt apenalty taky .nechapu co to mas za pes ja dostavam goly pod brevno casto.
-
když dostala pc verze 7 z 10 tak Ps4 verze by musela dostat 10 z10.Zrecenzujte radej next gen verzi Ps4 nebo na xbox one.
-
Někdo si umí vytvořit názor sám a ovce potřebují vytvořit názor. Jen se podívej jak žila diskuse Peška před dvěma lety na hlavním českém pes fóru. Dnes už tam nikdo nic nepíše. Jen pár let lidí, kterým se pesko začalo líbit v průběhu posledních dvou let. Konání začali dělat fotbal pro masu aby zvýšili prodejnost. Přišli o skoro všechny skalní hráče a nabrali spoustu přeběhlíků z fify a dětí, které mají pocit, že hrají simulaci atd. Takhle jde do kytek většina herních sérii. Můžou si v recenzích dávat desítky, mě nikdo názor vytvářet nemusí.
-
Tak recenzovat PC verzi není moc chytrá myšlenka.
-
Jinak ale souhlas. Rozhodčí jsou tragičtí, golmani taktéž, kličkovat je příliš snadné a střely jsou až příliš přesné. Smutné je, že i přes to, PES pořád víc působí jako fotbal. Důležitější než licence jsou oku lahodící situace, fotbalové momenty, mely před bránou, nečekané odrazy, sprinty, strkanice, nečekané obloučky, kličky.. U Fify prostě nemám takovou radost ze hry v těch obyčejných chvílích v mezihře. U PES ano.
-
Ty vole, ty se prober, hrajes na starym xboxu, tak drz hubu o grafice prosim te. Na tvym xboxu vypada fifa 16 jak fifa 09
-
S benevolentnosti rozhodcich souhlasim a dost ji nechapu, pac v pes 15 byla prisnost rozhodcich naprosto v souladu s realitou. S tim souvisi naprosta absence koputovych kopu (at napise, kdo uz kopal pencli behem zapasu) a malo primych kopu..
-
Já jsem jenom rád. Paradoxně držím palce FIFě, pracoval jsem na předešlých ročnících pár let a ten vztach je k tomu pořád.. Jen jsem konstatoval, že nemluvíte pravdu. To že AI neumí dát pěknej gól, to je prostě lež. A lhát, to se pane nemá.. *7*
-
A nechapu co maji vsichni s tou grafikou, hraju pes na starym xboxu a grafika vypada skvele, co teprve na novych konzolich ?
to je snad pc verze jeste osklivejsi nez na starych konzolich ? -
Věnoval jsem se atributům hráčů.. Své jméno tu takto lehce nezveřejním, ale pokud se například juknete do těch sáhodlouhých titulků u 12-ky, tak tam na mé jméno narazíte.. *3*
-
no jasny, a proto letosi pes dostal na ign 9.5/10 a je to povazovany za nejlepsi fotbal vubec
-
Díky, ale tohle už opravdu hrát nebudu
-
No odehrál jsem už pár zápasů, a pár pěkných branek už jsem od AI dostal.. *5* Možná by jste neměl koukat na youtube, ale raději hru vyzkoušet sám.. *3*
-
Lidi si myslí jakou nehrají simulaci a ani si neumí všimnout, že v současném pes AI není schopna te nejkrásnější situace ve fotbale, když míč letí pod břevno nebo nad břevno. Může se to náhodně stát při libu, ale nikdy se to nestane při střele.
-
Za poslední dva roky jsem ani jeden takový gól nedostal a ani na YouTube neviděl. A nikdo mi nedokázal žádný ukázat, asi je jednodušší napsat, ze trolím. Pokud to tak není, tak musí být tak lehké sem něco postnout.
-
To je přesné!! nevím jestli Honza vytvářel FIFU ale řekl to naprosto přesně. Po PES6ce jsem přešel na FIFU..byla prostě lepší, ale od roku 2015 je PES opět na vrcholu a je rozhodně fotbalovější hrou. Letošní ročník ( až na benevolentnost sudí) je pro mě snad nejlepší fotbal od FIFY 98!! Je zajímavé jak Games.cz pojali recenzi i přes to, že celý svět je nakloněn PESkově a renomované zahraniční servery dávaji hodnocení 9/10 atd atd..stačí si to pánové vygooglit a hlavně pořádně zahrát *1*
-
delate si prdel, trolite, nebo jste nikdy nehral vice jak jeden desetiminutovej zapas??? nechapu takovy kementare...
-
pod to se podepisuju....pripada me ze tu hru ani moc nehrali, jestli fifa dostane vic jak tohle, tak uz vim odkud vitr vane, protoze vice si ani omylem fifa nezaslouzi...
Z meho pohledu je to jeden z nejlepsich PES dilu a nejen z meho, jak je vsude jinde videt.. -
Jasně, protože FIFA vůbec nemá unikátní licenci...
-
Jak v tom Dwarf Fortress dnes... nic moc...