-
Pardon, ale okamžitě jsem si vzpomněl na tuhle blbost *1*
Pes pes pes přítel člověka *1* -
No.. :D Jako fanoušek a tvůrce nékolika ročníků serie FIFA, i tak si dovoluji tvrdit, že je letošní ročník PES 2016 doslova revolučním počinem. A je to dobře, naše hra stagnuje a musíme zamakat. PEs si nezaslouzi nic méně, než 9/10.. Není to náhoda, že snad neexistuje zahraniční server, který by neohodnotil PES jinak. A ani nejde o nějakou placenou recenzi od EA. Jde tu čistě o to, že autor článku má FIFU prostě natolik rád, že bude mluvit o licencích, které si člověk do PSA může stáhnout během 5 minut. Buďme objektivní, protože pokud nebudeme, a budete nám mazat med kolem pusy, pak se nám může stát to samé, co se stalo po PES 5.. Pes 6 zastagnovala, FIFA chytla situaci za pačes, a kralovala až do teď.
-
-
To je přesné!! nevím jestli Honza vytvářel FIFU ale řekl to naprosto přesně. Po PES6ce jsem přešel na FIFU..byla prostě lepší, ale od roku 2015 je PES opět na vrcholu a je rozhodně fotbalovější hrou. Letošní ročník ( až na benevolentnost sudí) je pro mě snad nejlepší fotbal od FIFY 98!! Je zajímavé jak Games.cz pojali recenzi i přes to, že celý svět je nakloněn PESkově a renomované zahraniční servery dávaji hodnocení 9/10 atd atd..stačí si to pánové vygooglit a hlavně pořádně zahrát *1*
-
-
Věnoval jsem se atributům hráčů.. Své jméno tu takto lehce nezveřejním, ale pokud se například juknete do těch sáhodlouhých titulků u 12-ky, tak tam na mé jméno narazíte.. *3*
-
-
-
Vcelku súhlasím s recenzentom, PC verziu zachraňujú hlavne moderi a Sweet FX, postupne pribudne aj bundesliga, reálne mená aj nároďáky. Zatiaľ čo PES 15 bol náročnejší a pomalší, v 16 je rýchlejší gameplay, pribudlo lepšie spracovanie stretov hráčov, kvalitnejšie spracovanie Master League a potešilo aj levelovanie hráčov na základe skúseností v myClub, prípadne zmenenie nepotrebného hráča na trénera a jeho následné využitie na zlepšenie iného hráča. Čo ťahá nový PES dole sú tragickí rozhodcovia, ktorí púšťajú tvrdú hru, slabší brankári, občas chaotická obrana, z toho plynie ľahké strieľanie gólov hlavne v pokutovom území ako aj náročnejšie zvládnutie ovládania kľučiek. Pri novom PESku sa dá zabaviť, no FIFA 16 ho valcuje či už licenciami, celkovou prezentáciou, online možnosťami a tohto roku aj pokročilejšou AI v bráne, v obrane ako aj v útoku, pomalšou a taktickejšou hrou, češtinou, príjemnými novinkami - ďalší druh prihrávky (silná rychlá), no touch dribling, nahodenie lopty pred seba, zlepšenie fyzických stretov, fyziky pohybu lopty aj strely.
-
Tak recenzovat PC verzi není moc chytrá myšlenka.
-
-
Proc, ona se snad neprodava, neexistuje, neudelali ji?
-
-
Jen tak mimochodem - věděli jste, že jde nastavit 1080p i v PC verzi? Pak už je ta grafika hodně pěkná. Jak na to najdete tady: https://www.youtube.com/watch?v=70wQU_Hmm1g
Není zač.. *5* -
EA - snad jediná firma, která dokáže udělat z poměrně dobrého dema, vlastně jen update fify 15 (je pravda, že multiplayer je lepší než ve fifě 15, ale co tam kolikrát předvádí rozhodčí, je k neuvěření, to samé platí od nahrávkách, nahrávku na 4 metry dokážou neuvěřitelně pos*at). Škoda, že se KONAMI vyfláklo na PC verzi a má slabší multiplayer. Licence neřeším, ty se dají stáhnout dodatečně. Škoda, rád bych zkusil PES, ale odfláknutí PC verze mě "přesvědčilo" ke koupi FIFY ( je to menší zlo, hraji převážně Ultimate team a single s kamarády - PC platforma). A co je horší, KONAMI se na PC vyfláklo po druhé v řadě.
-
Jak v tom Dwarf Fortress dnes... nic moc...
-
když dostala pc verze 7 z 10 tak Ps4 verze by musela dostat 10 z10.Zrecenzujte radej next gen verzi Ps4 nebo na xbox one.
-
Od r. 98 jsem nehrál lepší fotbal , než letošní PES. Jo, nemá licence, ale první patch opravující názvy klubů,dresy atd. už je na světě. Při snížení rychlosti hry a nastavení obtížnosti min. na TopPlayer dokonalá simulace fotbalu.
-
Technických problémů je možná pár, ale bývají závažné ... zkoušel jsem PES 2016 na For Games a vůbec jsem nepochopil systém trestání faulů ... přítele jsem fauloval cca 20x a dost ošklivě ... dostal jsem jedinou žlutou kartu a asi jen 3 napomenutí. Za tohle bych ve FIFĚ kontumačně prohrál za to že polovina týmu dostala červenou kartu. .___.
-
-
V pesku rozhodci pousteji fak dost faulu ,ale vyvojari tvrdili uz pred vydanim hry ze se bude v tomhle rocniku spise zamerovat na tvrdou hru. kdyz to srovnam s peskem 2015 tak tam piskali sudi snad kazd kontakt stejne jako ve fife 16 .Uvidime treba se to vyladi s novym rocnikem nebo vyjde nejaky update
-