-
Hra která ani neumí sehnat pravé soupisky a xichty.... *15*
-
-
Jasně, protože FIFA vůbec nemá unikátní licenci...
-
-
Pokud dal Martin loni FIFĚ 7/10, tak 7/10 u letošního PES je naprosté maximum, spíš je to přestřelené. Ale těším se, jak dá odborník Petr FIFĚ 16 alespoň 8/10, spíš 9, hodně u mě stoupnul tím, že FIFU považuje za lepší hru.
-
-
Jo je to antifotbalista *1* *1*
-
Jak muzes nekoho takoveho nazyvat odbornikem, kdyz jako jeden z negativu uvadi, ze je PES rychlejsi, ikdyz si uzivatel muze nastavit rychlost ciste podle sebe? Kdyz 10x zmini licence, ikdyz je to uz vic jak 10 let porad dokola a kdo chce, tak si v mziku licence do PSA dohraje atd. atd.? Neboli jako hlavni nevyhody uvedl ciste nesmyslne pseudoduvody a vubec nezminil ty hlavni negativa a pozitiva. Ale jiste, jeho nazor se shoduje s tim tvym taky pomylenym, tak to prece musi byt odbornik.
Ze skutecne relevantni weby PES vynaseji skoro ve vsech pripadech do nebes, to bude asi ciste nahoda, on ten odbornik se urcite nemuze myslit, misto toho se myli cely zbyvajici svet *7* -
-
tleskam lip bych to nenapsal...souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu
-
Mart9 je ukazkovy pripad fifa fanboye. S tim se nema moc smysl bavit.
-
-
Lžeš! Dokud bylo PES lepší než FIFA, odehrál jsem v něm stovky hodin. Bylo to mezi lety 2006 až 2010.
Jako člověk, co pravidelně hraje fotbalové hry už patnáct let každý rok dávám přednost pouze lepšímu fotbalu. Proto je dobře, že zatím stále vycházejí každý rok dema obou her, abych je mohl porovnat. -
-
2002- ?
Největší rozdíl mezi Fifou a Pes byl v roce 2002 (PES2) -
hehe, tak ja to mam presne naopak.. 07/09 byla pro mne horrorova trojletka kdy jsem musel zustat uz pesa 6, pac novejsi rocniky byli uplne v haji
-
-
-
-
-
A nechapu co maji vsichni s tou grafikou, hraju pes na starym xboxu a grafika vypada skvele, co teprve na novych konzolich ?
to je snad pc verze jeste osklivejsi nez na starych konzolich ? -
-
Ty vole, ty se prober, hrajes na starym xboxu, tak drz hubu o grafice prosim te. Na tvym xboxu vypada fifa 16 jak fifa 09
-
-
kamo.. fifa 09 mela celkem super grafiku i s ohledem na dnesni dobu :D
-
-
-
S benevolentnosti rozhodcich souhlasim a dost ji nechapu, pac v pes 15 byla prisnost rozhodcich naprosto v souladu s realitou. S tim souvisi naprosta absence koputovych kopu (at napise, kdo uz kopal pencli behem zapasu) a malo primych kopu..
-
-
No já mám PES 2015 a za těch 40 hod jsem viděl jednu penaltu jen proti sobě.Je to vždy proti mě buď nic nepíská nebo spíš udělí kartu. Proti kompu je to nic nepíská. *1*
-
-
Blbost v pes 2015 piska penalty cast avic nez v 2016.nauč se delat klicky golmanum auvidis skoro vzdy me poddrazi v 2015 a z to penalta *3*
-
-
Já jsem spíš člověk co si přihraje a dá gól.Nějaké kličky jsem nepotřeboval, vždy pas středem (obránci jen stojí a čučí) a okamžitá střela, tak 90% střel končí gólem a není potřeba se sbližovat s gólmanem. Jedu na druhou nejvyšší obtížnost nejsem moc sběhlý v PES. Rozhodčí píská jen proti mě, AI mi odhazuje hráče, jak papírové panáky a nic. 2016 nemám, ale pokud píská ještě méně, pak je tam rozhodčí zbytečný. *1* No stejně mě dojímá prodloužení 4 minuty na konci hry, kdy nebyl jediný faul a vystřídali se tři chlopci. *1*
-
-
-