Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Letosni pes jsem si nekoupil narozdil odod 17tky. Byl jsem skepticky k pc verzi.
    Hraju uz 5 dnem a musim rict ze letosni dil je skvely!!!takze nechapu reakce nekterych. Jasne ma to svoje mouchy.
    Zacnu u licencí ano je to minus, ale sak uz to znate komunita to udela a zadarmo.
    Hraji ligu za Neapol a vzhledem k tomu ze 17tku jsem hral na pc taky na nejtezsi obtiznost, tak jsem hned bouchl to same v 18tce. No po 2 zapasech s prumernymi italskym tymy rika toze neni mozne a davam na top class. Ted vlitnu na tym napr AC za polocas strely 16(9) oni 1(1) vysledek 0:1. A to mi vychytal tak 4jasne goly. Neskutecne! Fauly jsou ale u vapna kdyz tahnu s micem na střed. Celkove grafika stadionu fanousku a atmosfera parada s porovnanim 17tkou na pc.
    Goly co nedavam obcas protoze golman nebo krivamam noha nechapu, zas stalo se ze po zemi k noze golman nechytl. Goly z rohu jsem dal 2za sezonu. Za to odrazenych micu pred velke vapno kde cekal muj hrac mohlo byt aspon milion ovsem zase golman zlikvidoval nebo jsem tesnese minul. Zraneni mozna nejsou, ale mne to nevadi. Casto protacim sestavu slabším i hraci aby se zlepsili a tim stoupla cena.
    Pro me letosni PES famozni...
    • martinbucek
      nehanbis sa tu mudrovat a este sa priznas, ze si to UKRADOL
  • ZDravim, rad by som sa spytal, dnes som kupil PES ale ako sa dostanem k original dresom a nazvom? dakujem za odpoved :/
    • nevyznam sa ani velmi na tej stranke pes word... :(
  • Co mý známí měli jako největší výtku je že Neymar je tam na obrázkách v barce, ale já mu říkám že do smluv nevidíme. A typuji že propagace začla někdy u E3 tak to už všechno měli podepsaný
  • Dost me zklamal trenink. V drivejsich dilech byl propracovanejsi a cloveka naucil i nekolik veci ktere nemel sanci znat. Ted je zkraceny a uci vas naprosto jednoduche veci.
  • Pes vs Fifa ? stacilo mi stiahnut obe dema a jednoznacne fifa lepsia. tod vse pes sa jednoducho na fifu nechyta
  • Nejlepší recenze co jsem na games.tiscali zatím četl. A to už tuto stránku navštěvuji kolem 3 let. Je vidět, že autor rozumí tomu o čem píše. A jako fanda PES série, kterou hraji posledních pár let (především myclub), bych to nenapsal lépe. Skvělá práce a super čtení, i ty videa fotbalových momentů byl super nápad, ten watford - leicester sem teda neznal a to fotbal sleduju odmalička.
    • Mart9
      Pokud si neznal Watford - Leicester, tak si nemůžeš říkat fotbalový fanoušek a tím padá i celý tento tvůj názor.
  • Takže golmani opět o ničem, no tak to opět budu muset koupit Fifu :D PES 2012 a 13 BEST!
    • Ja hraji na druhou nejtezsi obtiznost a za me jsou golmani az nerealisticky dobri.
    • Ja nemozem suhlasit s recenzentom, hram be a legend a niekedy ma ti golmani privadzaju do zufalstva a to hram na strednych obtiaznostiach
  • Chci se zeptat tady jsou vsichni hraci stejni nebo ma kazdy jine statistiky jako ve Fife?
    • To akoze vazne? Jasne, ze kazdy ma ine statistiky a su podobne tym co je vo fife

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit