Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Jinak s vydáním FPS modulu míří někdy na Březen (což si myslím, že jako normálně nestihnou). Takže tohle je ukázka prakticky půl roku před tím, než bude hra vůbec prezentovatelná, jako prealpha modul ...
A i potom půjde hodně dopředu. Třeba Arena Commander se od vydání o dost zlepšil. Teď nedávno vyšel patch, který předělal ovládání Joystickem a už je to i celkem lítatelný. http://www.star-citizen.cz/patch-0-9-2-prehled-novinek/
A dost z věcí co přidali jsou věci, které chtěla komunita ... což ukazuje, že pokud developer drží svůj záměr, tak komunita, která mu dává feedback může hru celkem dost zlepšit. -
Trošku mi to připomíná Star Wars Republic Commando. Ale to bude asi jenom tim pohledem z helmy. Těšim se.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Wl-TLTmI8aM Kompletni amaterske komentovane info o SC.Volume doprava ;) sorry. ;)
-
Offtopic, prosím vás do tej sútaže s virtualnymi akciami, možu sa zapojiť aj slováci? *7*
-
Asi si to konecne koupim :) A pristi rok novou grafiku a bude to narez *4* Asi otazka na Waltara. Stoji ta Aurora LN za to? Design se mi docela libi, ale jestli je to i pouzitelny ve vesmiru *1*
-
-
Aurora je spíš taková vesmírná dodávka určená pro doručování balíků a nízkoobjemového zboží. K boji se moc nehodí.
-
Záleží na tom na co to chceš používat... I když LN má víc zbraní, než normální Aurora, tak pořád je to jen takový vesmírný minivan. A dost lidí přestalo úplně hrát AC, protože třeba proti Hornetu neměli šanci (což není nic dovného, je to dedikovaný stíhač a to jak je položené AC prakticky smazává jeho nevýhody, které se projeví až ve finální hře).
Aurory jako takové jsou obchodní lodě, pro začínající obchodníky. Dají se určitě použít k boji, ale stejně ji po týdnu vyhodíš a koupíš něco lepšího. Navíc je z ní pěkně blbě vidět ... http://i.ytimg.com/vi/UvlGyz07w_I/maxresdefault.jpg
Osobně bych počkal na Mustanga. https://www.youtube.com/watch?v=0IaYQFTswwk si myslím, že ten bude pro člověka, který chce bojovat lepší. A měl by být za stejnou cenu jako Aurora. Ale jak sem řekl, záleží na tom co chceš dělat ve hře.
Jinak Pokud vyloženě nechceš přispět, tak si myslím, že lepší lodě je lepší pořídit až ve hře za herní měnu. -
-
To je prave tezky, nevim co tam budu delat :) Urcite chci bojovat ale zaroven aby ta lod mohla mit i trosku jiny vyuziti, proste abych nemusel delat jen tu jednu vec a byla tam trochu variabilita :)
Na ty Aurore me prave laka cena. Ale je z ni fakt blbe videt :) Ta herni mena si jde normalne vydelat? Sorry za hloupy otazky, ale nemam tu hr tak zmaklou. -
-
No to vidění by ani nebyl tak problém, ale Ayrora je prostě lítající náklaďák a tomu odpovídá i manévrovatelnost atd.:) Není hrozná, to bych netvrdil, určitě ji pašeráci a spol 100% využijí, ale pro bojové piloty atd. není. Já ji osobně mám, je to takové ošklivé kačátko, ale pro rozkoukání a podporu vývojářů mi to přišlo adekvátní.
-
Ta herní měna půjde vydělat někdy v budoucnu ... zatím v Arena Commanderu každej lítá s tím co má. Ale AC je prostě jen taková aréna se dvouma mapama, která slouží hlavně k tomu aby lidi měli na základě něčeho dávat feedback a aby se ukázalo jak se na čem pracuje.
Jak bude hra hotová, tak si každou loď budeš moct pořídit ve hře. Některé lodě půjdou koupit za herní měnu ... kterou si vyděláš plněním misí, obchodem, nebo koupíš za RL peníze (což jeden z hlavních způsobů jak bude SC vydělávat na provoz).
Jestli si bude moct člověk pořídit lodě i dřív se zatím neví ... řekl, bych že by to mohlo jít na konci příštího roku v aplha verzi SC a nebo možná i se spuštěním Planetside. Kupovat vybavení za kredity, které si vyděláš hraním by asi mělo jít i dřív. Ale žádné velké oficiální info k tomuhle není.
Jinak pokud si chceš nějak víc zahrát už Arena Commander, tak 300i je dobrá loď a zase o tolik dražší, než Aurora není. Ale pokud chceš spíš hrát až v hotové hře a AC jen zkusit, tak bych si koupil Auroru/Mustanga a počkal na betu (až oznámí, že nebudou mazat progress) a začal hrát až tam. Tak to osobně plánuju já ... Do té doby až tak SC nehraju, protože mě příjde škoda si kazit pocit nedodělanou hrou. Ale sem tam to zapnu, abych zkusil co je nového. -
-
jojo souhlas s waltarem ... dulezite je aby jsi mel balik, ve kterem je jak samotna hra, tak pristup do alfy, bety a single player ,,kampan,, SQ42
v aurrore se prolitnes, podivas se jak to funguje, jak vypada grafika a jak ti stiha pocitac...jestli ti staci mys, nebo budes investovat do joye a podobne
muzes si zkusit zabojovat s botama nebo jinout do online rezby, kde te sestreli hraci s lepsima lodema, ale to ti muze byt jedno, protoze po vydani hry = za dlouho, si ty lepsi lode poridis nejspis relativne brzo -
To zni asi nejrozumnejc, neplanuju to ted hrat nak extremne, spis tak vyzkouset a lehce to prozkoumat, tak to bude asi ta Aurora nejlepsi volba nebo ten mustang. Diky za cenne rady *3*
-
-
-
-
a Oculus pro ultimátní zážitek
-
-
No to by ho museli zprovoznit. *1*
Pokud vím, tak DK2 pořád není funkční ... A asi celkem dlouho nebude, protože dokud se hra hodně neoptimalizuje, tak by byl nepoužitelný. Ono totiž je vážně celkem důležité aby člověk měl těch 75FPS.
Já strávil teď velice příjemný víkend s Elite a když mě FPS ve stanici klesne, tak je to celkem nepříjemné ... celé se to začne sekat, i s headtrackingem. -
-
75FPS? Som myslel že filmových nextgen 30FPS je ideálnych *1*
-
-
-