Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
co mas furt s tim slovem lore ? to je najake tvoje honitko tvyho minipindoura ? bez do riti konzolisto teplej. *11* *10*
-
a vojeli ho. *15*
-
Hru jsem zatim nijak nepodporil, ale pral bych ji, aby se je povedlo idstartovat renezanci herniho prumyslu a HW vyvoje.
-
je podávan bez narace což neznamená, že tam není, pokud se o něho nezajímaš, tak tě nebude otravovat, pokud ho hledáš, tak tam najdeš hlubukou lore, mytologii a na herní svět poměrně originální svět a samozřejmě příběh, který se točí o časové smyčce...
-
no s tim ,,vystupovanim,, na cizich planetach a seznamovanim se s mistni faunou a florou hodne dlouho nepocitej...jestli nekdy vubec (samozrejme krome k tomu urcenych konkretnich lokaci)
-
To by mě teda zajímalo jak je ten příběh v DS podáván? Nitrožilně? Já osobně jsem DS zavrhnul, protože hry bez příběhu a neměnícím se prostředím moc nemusím.
-
ano, jsou, ale nic si z toho nedělej, jistě je ještě velká spousta dalších věcí co nevíš ;)
a ano, pohádky jsou na klišé a schématičnosti postavené, protože děti to tak mají rády, proto dobro vždycky zvítězí nad zlem, princ a princezna žijí šťastně až do smrti, padouch je vždy jednoznačně a černobíle vykreslená karikatura, zlaté rybky plní vždy tři přání atd atd
fantasy a pohádky, ač dva různé žánry, se často prolínají, filmy jako Labyrint nebo Princess Bride jsou obojí, stejně jako třeba takový Hobit (knižní verze, ne ta znásilněná filmová) a takových příkladl se daj najít spousty -
Nevedel jsem, ze draci, rytiri, hrad a td. jsou fantasy klise. Takze detske pohadky jsou fantasy? Pro me je fantasy klise putovani druziny pro zachranu sveta ve kterem se vyskytuji elfove a trpaslici.
A DS pribeh ma, jen neni podavan beznym hernim zpusobem, takze ho nekteri jedinci mohou prehlednout. -
tak super je na tom hlavně ta možnost procházet se po vlastní lodi, nebo z ní třeba vystoupit a proletět se tryskovým báglem po vesmíru, nebo vystoupit na nějaké planetě a ukázat místní fauně zač je toho loket.. to ještě v žádném vesmírném simulátoru v takové míře nebylo a třeba já osobně na to čekám už od doby co jsem hrál prvního Wing Commandera a rozhodně bych to nazval originálním prvkem, když to srovnám třeba s Elite tak tam mi něco podobného citelně chybí
Spoiler Alert: Wolverine je pod drnem -
Pre porovnávateľov FPS SC s CoD či iných koridor hier, tu sa nebude respawnovať stále dokola na jednej mape a po výťazstve len restart mapy a všetko znovu.
Keď obsadíte základňu či loď, tak vám ta základňa ostane do doby, kým ju nebude chcieť dobiť iná organizácia. Takže FPS zažijete len občas, nieje to základná zložka hry opakujúca sa stále dokola, čo niekomu príde zábavné. CIG informoval, že FPS bude asi 30% obsahu z celej hry a je možné sa tomu vyhnúť. Takže keď porovnávate plnohodnotné hry ako COD, BF4 s jedným modulom, ktorý tam bude ako oživenie a nie hlavná časť, je to zcestné.
Nehovoriac o zdraví, kde v CoD styl samouzdravovacieho Wolverina a po smrti klik a znovu žijem..
Tu sa prejavý kde ťa trafili, keď padneš, musia ťa odtiahnuť a uzdraviť, žiadne elixíry, žiadna zázračná lekárnička čo ma v sekunde uzdraví.
A to je podla mňa ta originalita tohoto modulu oproti klasickým respawn strielačkám. A ukážka jednej mapy stanice neukazuje čo v hre bude, bohužial ako to tu čítam, niektorý tu z propagačného videa dokážu urobiť recenziu hry
*4* -
jde o to, ze to je prakticky MMO ... tzn. kazda dalsi moznost na vic je velky bonus at uz pro ,,PvP,, nebo pro PvE mise ... obsad tu a tu lod a zajmi dulezitou osobu na jeji palube...napr. Nehlede na to, ze napriklad nektere lode nepujdou ziskat jinak nez obsazenim.
-
... tak příjde hajnej a rozbije ti držku.
-
Teď vybrali za 3 dny další milion dolarů ... A do konce současné akce bych řekl, že se další milion vybere.
A i bez akcí pořád dělají Milion měsíčně.... Pokud by teď přestali vybírat tak mají na to aby hru dodělali a potom dál budou pokračovat z prodejů a z toho co hra vydělá.
Ale nebál bych se toho, že jim lidi přestanou dávat peníze ze dne na den. -
jako od preve TED prestali vybirat prachy ?...pockej az daji k prodeji nejake vetsi lode...to zase bude milionu na konte ;]
-
to jo, a o diskusi vedle bude obhajovat CoD, nebo ti tvrdit že Dark Souls neni postavený na fantasy klišé (draci, rytíři, obři, hrad, jsem zcela oslepen originalitou) nebo že snad má příběh *1*
-
max: A kdyby tam byl dron, který by ti pomáhal tak by sis to kvůli tomu koupil?
-
Mě třeba SC docela zajímá a vlezu do diskuze abych si přečetl nějaké názory hráčů a co tady nevidím... věčně butthurt trojitý gay se opět nemůže smířit s tím, že si to prostě nezahraje. Odsoudí všechno co se týká PC a sám tady bude vytahovat skvělé funkce jeho konzole jako je například upload videí na net. Jedná se totiž o naprosto revoluční funkci, kterou potřebuje každý hráč, který má potřebu si poměřovat lulíky s ostatními zoufalci.
-
může si psát co chce, názory hloupého děcka bez zkušeností, bez rozhledu, bez argumentů nebo čehokoliv čím by své názory mohlo podložit mají nulovou váhu.. nemluvě o faktu, že to na 99% bude nějaký připo*ránek co by v živé duskusi ani nešpitnul jak by byl malinkej
-
Ten GGG je hrozná fňukna. Vždycky musí někde blít svůj naprosto nepochopitelně hloupý názor *1* .
Pochopím, že někdo hraje CoD na konzoli (ikdyž se to chápe opravdu těžko) ale GGGho výkřiky do tmy jsou vážně zoufalé. Zní trochu jako kdyby ho chlápci z Blizzardu pravidelně znásilňovali. Přitom je očividné, že jeho mozek je velikosti zaječích varlat a má neustálou potřebu někomu vnucovat svoje antihráčské názory. Doporučuju si aspoň zaplatit šlapku nebo v jeho případě džigola, jinak ho tato nevrlost nikdy nepřejde. -
Jednoho snílka se 60M dolarů, kterej zaměstnává už skoro 300lidí. *3*