Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Jak to působí na tebe mě nezajímá a nezajímá to ani dalších několik set tisíc backerů. Pokud ti to přijde jako brak, tak si to mysli. Máš právo na názor, ale to je asi tak všechno. Pokud tady ale o svém názoru hodláš neustále někoho přesvědčovat, tak si nasaď šaškovskou čepičku a hodně štěstí. Ty totiž se svým chováním, černobílým viděním a ubohými znalostmi her nikdy nikoho přesvědčit nemůžeš. *15* *15* *15*
-
ježíš už ty svoje kecy zabal, si trapák, podle tebe má kvalitní lore Baldurs Gate, které je postavené na klišoidním Forgotten Realms xDDD, btw jak můžeš vědět, že má DS nekvalitní lore, když jsi hru nehrál, jak si se tu několikrát přiznal, nechápu tvoji potřebu se neustále ponižovat..
-
Říká člověk, který má vlhké kalhotky kvůli hře, která má nudnější kulisy než Star gate a horší lore než hry od blizzardu.
Hlavně že to bude revoluční hra, možná tak revoluční benchmark. -
Obsah neobsah, já si u hry nezakládám na tom jak je rozlehlá nebo ne. Pořád máš směšnou hrůzu z koridorových her, ale ty mohou být mnohem lepší, než nudný otevřený svět. To ale odbočuji. Co jsem chtěl říct je, že očividně máš problémy s psaným textem. Je úplně jedno, jaké má ta hra super čuper koncepty, pokud jde o lore, design lodí, zbraní atd. zatím to prostě působí jako brak. Nepřátelé co jsem se díval na googlu vypadají směšně a nudně. I kdyby jsi tam třeba měl simulátor vaření, pořád to bude vaření s Babicou.
Až úkážou něco, čím se to po stránce designu a stylizace odliší od všech ostatních sci-fi, pak budu mít zájem, do té doby NUDA i kdyby se tam daly chovat veverky.
Plus: smekám, tvé znalosti angličtiny jsou ohromující. Minimálně A2 -
COD aka klišé koridorová blockbuster ždímačka značky je originálnější, než první hra v historii, která kombinuje space sim plus fps a která obsahem / komplexností strčí hravě do kapsy cokoliv na next-genu? Tell me more sir Troll. *15*
-
co to zase zkoušíš ty trolí hovádko, kde jsem napsal, že Q3 je kktina? Bože ty jsi tak ubohý a směšný, prvně tu kradeš nicky a teď si myslíš, že ti někdo věří, že jsi ten pravý..
-
Kritiku nápadů ve SC bych mohl možná přijmout od zkušeného člověka/hráče, ale ne od COD děcka, co si myslí, že DS má kvalitní lore/příběh a LoU je revoluční hra. *15*
-
Určitě to máš jak dokázat trolíku. Taky by mě zajímalo, proč máš ikonu Q3, když je to taková kktina. Nebo to snad umíš hrát? Pojď mi ukázat. *15*
-
To přijde neboj. *15*
-
Tento uživatel dostal mrtvici a zkácel se pod stůl.
-
Ja investíciu neľutujem, Arena Commander ma velmi baví aj keď sú to len 2 MP mapy, po pravde Counter Strike som tiež hral len 2 mapy stále dokola a stačilo to *3* FPS ma tiež moc neočarovalo, ale ako bokovka k vesmírnému simulátoru to nieje zlé *4*
-
a pc pro nekrofily a tahle diskuze to dokazuje.
-
Konzole jsou pro homosexuály a tahle diskuze to dokazuje *12* *12* *12*
-
hmm já mám dřívější registračku, ten troll pod mnou mě nevytrolí...
-
Díky za dlouhý příspěvek a osvětlení pár věcí. Osobně při vydání nějaké obsahově větší verze samozřejmě vyzkouším a uvidíme, jestli mě tahle hry chytne či ne.
-
Někdo nám tu ztloustnul ... *1*
Já se divím, že nikdo ještě nevytvořil Waltera, nebo Wolltera nebo něco takovýho. *1* -
No tak ke zbytku příspěvku bych řekl, že SC nebude FPS hra tím pádem bych od FPS, která bude podpůrnou částí gameplaye nečekal nic převratného.
Ale i tak jsou tam věci, které nejsou v dost FPS běžné ... Celé FPS je řízené animací. Co dělá postave ve třetí osobě dělá i v první osobě, tím pádem třeba zbraň nestřílí do středu obrazovky se zvětšujícím se a zmenšujícím se kuželem, ale střílí tam kam míří barel. To třeba znamená, že když běžíš tak si bude křížek lítat od jednoho konce obrazovky na druhý.
Systém zranění, když tě střelí do nohy, budeš kulhat, když tě střelí do ruky nebudeš ji moct použít, takže budeš moct použít třeba jen jednoruční. Když tě vyřadí, tak tě budou muset spolubojovníci odtáhnout do bezpečí a postavit tě na nohy (pokud bude zranění vážné, tak aby si nezemřel budou tě muset dostat třeba do specializované ošetřovny na lodi.
Já si nemyslím, že to bude nějak převratné a novtorské (což v tak opotřebovaném žánru jako je FPS je skoro nemožné), ale pokud to bude solidní zážitek, který bude stačiot do zbytku hry, tak si myslím, že to splní účel. Přece jenom je to vesmírný simulátor a při normálním hraní se k FPS dostaneš hodně málo. -
trhám si vlasy, že jsem to podpořil. Zatím to vypadá jako fabrikovaný produkt, není tam špetka originality...
-
Aha, tak tím odpadá jeden problém, ale i tak platí zbytek mého příspěvku.
-
ano brečím. Zdá se, že po blizzardu a bioware se tu objevil další tvůrce brakových lore, bez nápadu. Obrýlení PC nerdíci jako ty, zase o něco víc zdegenerují.
Ale tak hlavně, že tam máš bzilion polygonů. To je hlavní.